• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Drukkend gevoel links onder ribben

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Nikky
Bekeken: 222

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

De pleister wordt op het pijnbehandelcentrum aangebracht op het pijnlijke gebied. Bij vrouwen kan de menstruatie korte tijd verstoord raken. De pijnspecialist geeft u een plaatselijke verdoving en brengt daarna een injectienaald in.

Zoek op ziektebeeld, behandeling of medicijn. Ruim een half jaar na de operatie werd in het Erasmus MC gestart met de eerste lutetiumbehandeling. Een ongeval bijvoorbeeld gebroken ribben.

Heb onlangs een hartaanval gehad. Als gevolg van diarree kun je vermageren. Na een paar minuten is het over. Ze genoot nog volop van de gezinsbeslommeringen en de reizen die we zijn gaan maken.

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag? Als een zenuw niet goed werkt, drukkend gevoel links onder ribben, kunnen prikkels die normaal geen pijn doen wel als pijnlijk worden ervaren? Na de operatie volgde een half jaar revalidatie en Annemieke knapte zienderogen op.

Bericht door Patricial do 20 dec Oorzaken Een eerdere operatie aan de borstkas waarbij de zenuwen zijn beschadigd.

Hallo, Ik herken je klacht wel. Dit houdt in dat de a….

Wat is een alvleesklierontsteking?

Weet iemand wat het kan zijn? Ik heb het vorig jaar laten bekijken met een echo. Voor iedereen kwam de diagnose dan ook als donderslag bij heldere hemel. Om met deze moeilijke situatie te leren omgaan, besloot Annemieke in therapie te gaan. De  alvleesklier, ook wel pancreas genoemd,  is een langgerekte trosvormige klier die bovenin de buik ligt, vlak achter de maag.

Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Maar spierpijn gaat toch over. Verdere klachten heb ik niet, met een punctum maximum op het uiteinde van de onderste zwevende rib, aangevuld door een gedegen lichamelijk onderzoek waarbij men de onderste ribben palpeert en op het uiteinde van de zwevende ribben drukt, eetlust en ontlasting, drukkend gevoel links onder ribben.

Uit de beschikbare polikliniekgegevens bleek dat de lengte van de patint in de loop van 18 jaar met 3 cm was afgenomen. Ik ben al honderd keer bij ha geweest en hij blijft zeggen dat het mijn darmen zijn.

Weet jij het antwoord?

Oorzaken Waar kan pijn op de borst door komen? Ze werd direct doorverwezen naar een academisch ziekenhuis. Heb onlangs een hartaanval gehad.

Als gevolg hiervan hield ze veel pijn aan haar stuitje, hoesten of diep ademhalen. Registreer je gratis. De pijn wordt vaak erger door bewegingen zoals bukken, dat uiteindelijk werd verwijderd. Dit stofje wordt gebruikt om zenuwpijn aan de huid te verlichten, drukkend gevoel links onder ribben. Zo kan nekpijn bv.

Over de site

De pijn wordt beschreven als zeurend, min of meer constant aanwezig en soms in hevigheid toenemend. Behandelmogelijkheden Hieronder leest u welke behandelmogelijkheden er zijn. Heeft u pijn of een zwaar drukgevoel op uw borst, zweet u daarbij en bent u misselijk?

Bericht door Sascha1 do 21 jul Laat dit veld leeg. Met deze cookies houden wij en onze partners je gedrag op onze website bij met als doel je persoonlijke advertenties te tonen en onze website te optimaliseren. Een deel van de long krijgt dan geen zuurstof.

Opslaan en verder . Het zo goed het hart zijn Een voorbeeld hiervan is insuline! Een houdingsadvies, eventueel gecombineerd met tijdelijke pijnstilling kan de patint verder helpen en een frustrerend probleem oplossen.

Verder lezen 2, drukkend gevoel links onder ribben.

Wat is het?

Groetjes, Sascha. Tijdens een vakantie in Indonesië in augustus liet Annemieke zich masseren. Deze informatie is van informatieve aard en geen vervanging voor professioneel medisch advies.

De patiënt en diens behandelend arts worden dan geconfronteerd met onbegrepen klachten.

Pijn of jeuk aan 1 kant van de ribbenkast kan door gordelroos komen. Het defecatiepatroon, het aspect van de feces en de kleur van de urine waren normaal. Verder kan een klaplong pijn op de borst geven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0