• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

High tea badhotel domburg

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2020
Auteur: Kick
Bekeken: 669

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Badhotel Domburg October 20 at AM ·. Geef een reactie Reactie annuleren Recept waardering Recept waardering. During your stay at the hotel it is also possible to use the SPA Domburg facilities.

Reistype: Reisde met familie. Wanneer we weer op vakantie kunnen naar het buitenland? Hotel Kijkduin. Beoordeeld op 16 mei Ligging prima, dicht bij het strand,. Fijn dat u zo tevreden bent! Taal Alle talen.

Fletcher Zuiderduin Frans verleden tijd etre Heft u geen zoetigheden gehad.

Het badstrand van Domburg staat in de high tea badhotel domburg 11 van mooiste stranden van Zeeland en dat is niet voor niets. De kamers zijn riant opgezet, ruime zithoek met bank en een kitchenette.

Niemand die het weet. Datum van verblijf: mei Ook voor kinderen is er genoeg te beleven.

Meer lekkers en inspiratie.
  • Geen spijt van opnieuw te hebben geboekt.
  • High Tea beneden niveau.

Bent u de eigenaar of de vertegenwoordiger van Badhotel Domburg

Het nagerecht, koffie met extra's was heel slecht, een houten karretje waaruit we een paar oude bonbons konden kiezen en een uitgedroogde brownie. In addition to the regular city bike there are also tandems, children's bikes and children's seats available, so plenty of choice!

We are getting ready for colder and shorter days. Vorig Bericht. Graag hopen wij u in de toekomst wederom als onze gasten te mogen verwelkomen, om u te bewijzen dat wij ons kunnen verbeteren. Engels

En zo hebben wij het een jaar of 15 geleden ook ontdekt. De meeste van onze produkten worden namelijk vers gemaakt en wij doen ons best een leuke variatie aan snoeperijen te serveren in hartig en zoet?

We keken elkaar aan en wisten: hier gaan wij binnenkort een verblijf boeken. Sections of this page. Stay inside in attractive, high tea badhotel domburg, but becomes even more attractive after a hefty walk in the outdoors. Plan je high tea badhotel domburg hier:.

Vind jouw High Tea

Graag hopen wij u in de toekomst wederom als onze gasten te mogen verwelkomen, Met vriendelijke groet. Het is een fijn gebied om, tijdens ieder jaargetijde, een wandeling te maken! Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen.

Reistype: Reisde met een partner. Stel theovh63 een vraag over Fletcher Zuiderduin Beachhotel. Datum van verblijf: maart Meer lekkers en inspiratie. Zo zijn er veel wandel- en fietsroutes om Zeeland te bewonderen.

Hoe was jouw ervaring?

Plan je bezoek hier:. Beoordeeld op 3 mei Paleisje in de duinen. Deze website gebruikt cookies om je ervaring te verbeteren, de website veiliger te maken en je gepersonaliseerde advertenties te laten zien. In het begin van de vorige eeuw trokken vele kunstenaars naar Domburg vanwege het mooie licht. Email or Phone Password Forgot account?

Nederlands Engels Geen vrije keuze vanaf menukaart met bijbetalingen, zoals bij veel andere Fletchers, high tea badhotel domburg. Vorige Volgende 1 … 13 14 15 … Wist je dat de toren van 28,5 meter hoog in gebouwd is voor de opslag van drinkwater voor de inwoners van Domburg. Uitserveren gaat in hoog tempo. Bij volle ontbijtzaal mag in het restaurant worden gegeten.

Ons Grand Caf vormt het sfeervolle decor voor een heerlijke high tea.

Grand Café 1866 en Restaurant Zee&Land

Ontdek de rijke Zeeuwse geschiedenis! Discover the rich Zeeland history! Nederlands

Wir fassen die Konsequenzen fr Urlauber zusammen. Summer and winter. Hotelwebsite bezoeken.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0