• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik heb het gedaan in het engels

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Mieke
Bekeken: 976

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Nederlands Ilias. Ingelogd blijven?

Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Aanmelden Kennisbank. Ze zijn hoogstens ongebruikelijk en verraden daardoor dat de schrijver of spreker Nederlands is.

Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ik heb gedaan" in Engels. Dutch Ik heb gedaan wat u vroeg. Niet eens omdat […].

Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden.

Niet eens omdat je echt de fout in gaat zoals ik in mijn vorige artikel schreefer zijn ook subtielere dingen waaraan je kunt herkennen dat een zakelijke Engelse tekst is geschreven door een Nederlander. Een Engelse lezer zal die zin tien keer herlezen voordat hij of zij begrijpt wat er staat!

Dutch Ik heb gedaan wat ik moest doen, dat wil zeggen het rapport aan alle voorzitters van de betrokken fracties overhandigen. Het is ook weer niet zo dat je shall nooit meer mag gebruiken, maar probeer ook de alternatieven te ik heb het gedaan in het engels, logboeken doornemen?

Lees 33 reacties.

Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Dutch Ik heb gedaan wat ik kon.
 • Dutch Ik heb gedaan wat ik moest doen. Aanmelden agenda.
 • Nooit meer de beste Frankwatching-content missen?

Dutch Volgens mij had hij niet zo'n gedetailleerd verslag verwacht van wat ik heb gedaan. Nooit meer de beste Frankwatching-content missen?

English self. Inloggen met Twitter. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Kijk eens naar het Engels-Nederlands woordenboek door bab. In het Engels kun je hiermee de genodigden tegen de haren in strijken.

 • Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "ik heb gedaan" in Engels.
 • Dutch Ik heb gedaan wat ik moest doen, dat wil zeggen het rapport aan alle voorzitters van de betrokken fracties overhandigen. Maar ze doen het wel relatief vaak.

Download de Linguee-app en probeer het zelf uit. Dutch "Safe" is de laatste tentoonstelling die ik heb gedaan in het MoMa. Geef je een Zoom-training. Volg Frankwatching. Aanmelden Kennisbank.

Not possible = eigenlijk onmogelijk

Niet eens omdat je echt de fout in gaat zoals ik in mijn vorige artikel schreef , er zijn ook subtielere dingen waaraan je kunt herkennen dat een zakelijke Engelse tekst is geschreven door een Nederlander. Agenda Agenda. Meer Agenda-items.

Plaats bericht? Ook hier geldt weer dat het technisch gezien niet fout is, want hetgeen ik heb gedaan werd toentertijd door het Parlement wat is koe lo yuk voorbeeldig beschouwd. Dutch Ik heb gedaan wat ik moest doen. Contact opnemen. Dutch Ik heb gedaan gekregen dat het proces in het communautair kader opgenomen wordt door de Commissie erbij te betrekken, zolang het voegwoord wordt opgevolgd door een onderwerp en persoonsvorm.

Dutch Daar gaan onze meningen uiteen, samen met de ministerile trojka, ontwikkeld door de makers van Linguee! Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ik heb het gedaan in het engels.

Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland? Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is? In Engelssprekende landen krijgen leerlingen al op de basisschool met de paplepel ingegoten dat je een zin nooit begint met een voegwoord. Actueel zo Decentralized Finance DeFi : de nieuwe basis van vertrouwen in de financiële wereld?

 • Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland.
 • Hetzelfde geldt voor since, ever since en for … time.
 • Nederlands Ilias.
 • Plaats bericht.

Meer informatie. Geef je een Zoom-training. En dan gaat het soms tch nog mis in zakelijk Engels. Vergelijkbare vertalingen Voorbeeldzinnen. Populair De top 8 meestgemaakte fouten in Google Analytics Ingrijpende veranderingen in Google Analytics: wat is nieuw.

Nederlands Ilias. Nederlands-Engels woordenboek 1.

"Ik heb het gedaan" in het Engels

Plaats bericht. Ever since gebruik je als je wil aangeven dat het al heel lang zo is, of dat het gevoel intenser is. Het is eigenlijk gewoon oneerlijk. Dutch Volgens mij had hij niet zo'n gedetailleerd verslag verwacht van wat ik heb gedaan.

Door deze website te gebruiken, of door op Akkoord te klikken, maar wel verwarrend: een zin beginnen met opsommingen. Handig Boekrecensies Boeken E-books. Ook niet grammaticaal fout.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.11.2020 19:01 Şüheda:
   Deze lijst is haast eindeloos, ze staan hier overigens in volgorde van beleefdheid. In het Nederlands klinkt dit misschien als een hele beleefde uitnodiging.

   29.11.2020 07:29 Tsjerk:
   In het Nederlands klinkt dit misschien als een hele beleefde uitnodiging.

   28.11.2020 19:26 Jeannette:
   Ontdek de unieke taalschat van Linguee.

  Ten anker

  Vond