• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kruidvat test negatief maar toch zwanger

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Nazia
Bekeken: 849

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ook kruidvat is negatief, dus ik wacht op mijn duivels…. Altijd korting. Bij mij bleef clearbleu tot 3 dagen na NOD negatief!

Zijn er hier mensen die ook negatief testen voor nod maar toch zwanger bleken met deze tests. Mijn Ouders van Nu Mijn account Uitloggen. Als er nog niks is dan wil ik morgenvroeg nog eens testen. Het is zo goedkoop! Gast anoniempje Gast om Nu exact 3 maand later terug dagen overtijd.

Daarmee is het meteen de eerste dag dat je overtijd bent en dus misschien zwanger zou zijn. Met name als de ene test negatief is en de andere positief! En dinsdag even naar de huisarts denk ik. VG Gast om En andere word ik dus gewoon ongesteld.

Wat wij doen

En al meer duidelijkheid? Altijd korting. Nu is ons dochtertje alweer 7. Ik had ook die van clear bleu met week indicator. Ik vind het dubbel. Dus als ik het snel wil weten dan moet ik echt een paar dagen ervoor testen. Ik begon ook met zo'n lichte streep van de kruidvat test en inderdaad helemaal zwanger.

 • Enigszins zenuwachtig nu.
 • Het HCG verdubbelt elke twee dagen, dus dan zou er iets te zien moeten zijn. Dus als de test voor mijn nod negatief is dan zal ik inderdaad wel niet zwanger zijn.

Goedkope kruidvat testen negatief, toch zwanger?. Deze test is erg gevoelig. Zwangerschapskalender Hoeveel weken ben je zwanger. De gegevens die Ikenmama op basis van de geplaatste cookies verwerkt, vallen onder onze Privacyverklaring. Die ongi was een innesteling.

Cookies en privacy

Je kunt de meeste tests al uitvoeren vanaf 4 dagen voorafgaand aan je menstruatie. Groetjes, Jippie. Dit is zeker geen indroog want hij is roze en hij verkleurd alleen als er hcg in je lichaam zit een indroger word grijs.

Op dag 3 voor de NOD heb ik de tweede meegeleverde Kruidvat test gebruikt. Discussie in ' Ovulatie en zwangerschapstesten ' gestart door mamavanYannickstaat zwanger. Ik vind het dubbel? Ik had al wel heel vroeg een beetje het gevoel dat ik zwanger was.

Die ongi was een innesteling. Maar wist gewoon dat ik zwanger was. Later bij termijn echo bleek ik een week minder lang zwanger te zijn dan ik dacht, dus ik was eigenlijk te vroeg begonnen met testen.

 • Inloggen Registreren.
 • Ik vind dit een mooie duidelijke foto!!!
 • Mischien moet ik die ook maar gaan halen.
 • Op de clearblue met wekenindicator staat vandaag niet zwanger..

Onbekend Gast om Ik vind dit een mooie duidelijke foto!!. Clearblue is minder gevoelig. De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af. Anders overmorgen nog eens testen. Dat wist ik niet, Hier nog een onzeker verhaal, geldt namelijk voor beide gevallen. Hallo allemaal. Hij is echt negatief. Ik ben 7 dagen over tijd heb clearblue test met streepjes gedaan geeft negatiefff aan.

Zou ik mijn ei heel laat gehad hebben. Maar voel me hardstikke zwanger. Hallo ik heb een vraag ik heb een zwangerschapstest gedaan van de kruidvat 2voor5 euro het duurde even en toen kreeg ik een licht 2 de streepje heb gewacht en nu is het streepje duidelijker geworden ik ben ook misselijk en mijn borsten doen Zeer ben ik Nou zwanger.

Vandaag nog steeds geen menstruaties, vandaag 2 testen van het kruidvat gedaan geen ochtendurine ook negati. Wij konden niet meer in deze twijfel blijven!

Toen was hij negatief. Alles over prenataal onderzoek.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 07:27 Hiltje:
   Ik ben 7 dagen over tijd heb clearblue test met streepjes gedaan geeft negatiefff aan? Nu is ons dochtertje alweer 7.

   03.03.2021 19:32 Douha:
   Maar wel heel veel te voelen.

  Ten anker

  Vond