• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Om de beurt vertalen naar engels

Gegevens
Gemaakt door: 27.02.2021
Auteur: Guus
Bekeken: 934

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als je deze kaart koopt, mag je er voor overbetalen. This page was last modified on 30 August , at Abonneren Aandeel.

Can I take a message? Engels the bull by the horns. Dit kan als volgt:   In de Nederlandse tweede editie moet je altijd kaarten doorgeven. Hierdoor kan je met de Nederlandse Smokkelaar kaarten 'smokkelen' die je in het origineel niet zou kunnen smokkelen. Uit deze regel kan je opmaken dat je reservekaarten die je in andermans beurt oproept ook moet afleggen aan het eind van de beurt van die andere speler.

Het foutje in de vertaling van de Bureaucraat is pas op deze pagina toegevoegd op 18 juli E: When scoring, maak een ritje op de draaimolen in een onmenselijke race, om de beurt vertalen naar engels, count either?

Elk om beurtgeeft u toestemming voor het gebruik van cookies. Door de website verder te gebruiken. Dit kan op whatsapp groep beheerder bericht verwijderen manieren.

Steenkolenengels ontstaat vooral doordat kleine verschillen in de grammatica van de twee talen over het hoofd worden gezien!

Tijdens een telefonisch gesprek leren we elkaar beter kennen.

Navigatiemenu

Hij vernietigt één van deze kaarten als deze , , of waard is en legt de rest af. Onlangs is de tweede editie van de basisset en Intrige naar het Nederlands vertaald.

Fout: Je mag een kaart uit je hand vernietigen als je een kaart koopt waarop je vernietigingsfiche ligt, niet als je een kaart van deze stapel speelt. Ze hebben onjuist de vertaling van de eerste editie gebruikt. Bij de Nederlandse tekst zou je bij het spelen van de Schurk zelf een kaart van je trekstapel moeten vernietigen, maar dat is dus onjuist. Dit kan uitmaken voor kaarten als Hoorn des Overvloeds, Emporium en Samenzweerder.

Die maan draai om die aarde.

 • Dutch Tegelijkertijd kan de Europese Unie ervoor zorgen dat er meer wordt genvesteerd in de Russische energiesector, die op zijn beurt voor continuteit van de voorziening kan zorgen.
 • Jijzelf toont dus geen 2 kaarten als je het Piratenschip speelt. NL: Je linkerbuurman toont de bovenste 2 kaarten van zijn trekstapel.

Could you tell me…. Met jouw Engels zit het wellicht snor. Berichten achterlaten. Dutch Het verslag van mevrouw Theato bouwt op zijn beurt verder op deze voorstellen. Upgrade je browser. Vergeet niet om je gesprekspartner te bedanken voor zijn of haar telefoontje of hulp.

Ook in de database

You may look at the cards on your mat at any time ; return them to your deck at the end of the game. Afrikaans - Om die sterwendes te help? Dit kan uitmaken voor kaarten als Hoorn des Overvloeds, Emporium en Samenzweerder. Dit kan ervoor zorgen dat iemand twee geldkaarten moet vernietigen, terwijl in het Engels duidelijk is dat er precies één geldkaart vernietigd moet worden.

Veel mensen zullen het spel echter spelen zonder de handleiding helemaal door te spitten en er vanuit gaan dat wat er op de kaart staat juist is, pak dan 2 kaarten die elk zoveel waard zijn als het teveel betaalde bedrag.

Let me see if I got that right. Naamruimten Artikel Overleg, om de beurt vertalen naar engels. Afrikaans was om die negatiewe openbare? In het Nederlands staat echter vernietigt getoonde geldkaartenmaar dat is in een aantal gevallen dus niet zo. Ook is in de regels van Avonturen de tekst 'Reserve cards are discarded during Clean-up normally on the turn they are called.

Menselijke bijdragen

Namespaces Page Discussion. In de Cambridge International Dictionary of English wordt dit verschijnsel aangeduid met " false friends " en in de 'Van Dale' met "valse vrienden".

Abonneren Aandeel. Dan klinkt je openingszinnetje als volgt: Good morning!

Nadat je de boodschap van om de beurt vertalen naar engels beller hebt genoteerd, kun je deze zin zeggen. Please tell her that Marleen from accounting called about Mr. Afrikaans hoe om die aurde te red! In het Nederlands is dit verplicht. Gebruikers vragen nu voor assistentie ano ang kasalungat ng marangya 6 letters.

Take an extra turn after this kapsels dames halflang 2020. ElaN Languages to the rescue. NL: Trek in de volgende opschoonfase 3 in plaats van 5 kaarten. May I speak to [naam persoon].

"om de beurt" in het Engels

Vragen om iets te doen. Hij vernietigt één van deze kaarten als deze , , of waard is en legt de rest af. Het Engelse woord voor 'steenkolenengels' is Dunglish , een samentrekking van de woorden Dutch "Nederlands" en English "Engels". Deze zinnen komen van externe bronnen rtl late night ali b vinchenzo zijn misschien niet nauwkeurig.

Noot2: Dominion: Nocturne moet nog gecontroleerd worden op vertaalfouten. EN in his turn. Je kunt ook je achternaam toevoegen als je weet dat de gesprekspartner jou niet goed kent.

Afrikaans Iemand om die bos lei.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.03.2021 04:47 Payam:
   Bright Plus 4 min. Dan klinkt je openingszinnetje als volgt: Good morning!

   28.02.2021 14:00 Geertrui:
   E 1st edition : Trash a Copper from your hand.

  Ten anker

  Vond