• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

The lion king full movie nederlands

Gegevens
Gemaakt door: 27.02.2021
Auteur: Alberta
Bekeken: 643

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Simba is een jonge leeuw en zoon van leeuwenkoning Mufasa. De voice overs zijn ook best aardig zowel in origineel als in nederlands.

De orginele grapjes waren eruit gehaald en met nieuwe grappen die totaal niet grappig waren vervangen. De live-action Lion King komt over als een bekende natuurdocumentaire alleen in een ander jasje. Alles is te klinisch. Alle ingrediënten zijn goed, met de mooie soundtrack van Hans Zimmer als vernieuwend element. Gebruikersnaam of e-mail. Movies

Dat zint Mufasa's jaloerse broer Scar absoluut niet en smeedt samen met een groep hyena's een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen, zodat hij zelf de macht kan grijpen. Echt irriteren deed het mij dan ook niet. Muziek blijft ook super mooi. Hoe impressionant en angstaanjagend Scar er in de animatiefilm eruit zag, hoe lelijk, maar de muziek was het gewoon niet en 1 eur in usd today ergerde me soms aan de stemmen.

Officieel: Disney maakt 'The Lion King 2'. The lion king full movie nederlands vraagt rijst nu, wat voegt deze remake toe.

Vraag me af wat zo'n Favreau eigenlijk moet doen bij een film als deze. En welke onnozelaar heeft het bedacht om het meest geniale stukje uit de film weg te laten: Be Prepared. Maar wat deze film mist is een ziel.
 • En daar blijf ik nu weer bij. Het verhaal kennen we ondertussen wel , dat is een beetje jammer, maar wat is deze film visueel fantastisch gemaakt zeg , ontzettend mooi allemaal.
 • Let op : In verband met copyright is het op MovieMeter. Muziek blijft ook super mooi.

Officieel: Disney maakt 'The Lion King 2'!

Okay de Live Action van het Jungle Book vond ik net even wat beter gemaakt, toch krijgt deze Lion King van mij een dikke vier sterren! Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. En daar blijf ik nu weer bij. Vond ook wel weer in deze versie dat er wel wat meer grappen in hadden gemogen. Een leuke easter egg zit er ook nog in, want het eerste shot is niet digitaal gemaakt, maar opgenomen in Afrika.

Maar hier wordt er ook meer ingegaan op de rol van de hyena's. Speelduur: minuten Jaar:

 • Dit bericht bevat geen recensie, nieuwsbericht of andere tekst waarvan de rechten niet bij mij liggen. Ondanks dat het minder is dan het origineel, nog steeds prachtig en magisch.
 • Het was juist niet hetzelfde in mijn mening.

The lion king full movie nederlands op : In verband met copyright is het op MovieMeter. The Lion King werd een waar fenomeen. Nadien volgt eigenlijk een flauwe kopie, gebaseerd op het oorspronkelijke sprookje uit Volgens mij wordt zijn naam niet eens vernoemd, aangevuld met wat extra scnes.

Live-action film. Ik moet zeggen dat ik hoge hoop had voor deze film. De tekenfilm stond bol van de emotionele of grappige momenten waar je mee kon leven.

Film Gegevens

Enige verschil is allicht dat ik net hetzelfde gevoel had bij het origineel, maar daar letten we dan maar even niet op. Toch een goede 24 jaar geleden dat ik de animatie zag. Het verhaal van een leeuwenkoning die op de Afrikaanse savanne zijn plek moest opeisen, werd Disneys populairste animatiefilm.

Gebruikersnaam of e-mail. Ik heb me niet verveeld en de film is een stuk beter dan de live action van Aladdin, maar deze film had niet gemaakt moeten worden. The Lion King Technisch is het zeker de moeite, dit lijkt dan ook veel meer op een glorieuze tech demo dan een echt filmproject. Deze kan met pensioen.

[HD] The Lion King Gratis Online Kijken 2019

Wellicht dat dat bij herziening van die film veranderd. Ik wil de beide films eigenlijk ook niet vergelijken. En de stemmencast van de tekenfilm vond ik ook een stuk sterker. Toch een 3 voor de dieren, die zagen er wel goed uit.

The lion king full movie nederlands Kouters, Ook de nieuwe ontmoeting met Nala of de terugkeer van Simba naar zijn moeder was een stuk minder heftig. Er komt een sequel op de Lion King remake, die blijkbaar deels prequel is en het origin verhaal van Mufasa vertelt. Het religieuze toontje viel mij nu wel iets meer op en was wel wat vervelend evenals de voice van Beyonce. Het eerste deel tot Simba weg vlucht is lang maar daarna met Timon en Pumbaa duidelijk leukste deel van de film Is heel vluchtig met een nog snellere climax!

Wachtwoord vergeten. Fantastische remake van Lion King,gewoonweg weer prachtig gemaakt en veel beter als het origineel, the lion king full movie nederlands. Wellicht dat dat bij herziening van die film veranderd.

Geregisseerd door

Dat komt misschien ook omdat de eerste Lion King er vrij gedateerd en kleurloos uitzag. De soundtrack is nog steeds een ware marteling, de humor is ook nog steeds irritant en het verhaaltje rond Simba wil nog steeds helemaal niet boeien. Ook de rol van Rafiki is in deze film zwaar onderbelicht. Hetzelfde geldt voor Pumba.

De vervolgen werden een succes op videoband en dvd en de theaterproductie veroverde de hele wereld. Gek genoeg was ik er na een tijdje ook wel weer gewend aan. Een leuke easter egg zit er ook nog in, maar opgenomen in Afrika.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 23:19 Albertje:
   Is de film niet te realistisch gemaakt voor kinderen? Streamingmedia is multimedia die constant wordt ontvangen door en wordt gepresenteerd aan een eindgebruiker terwijl deze wordt geleverd door een provider.

   02.03.2021 23:04 Petros:
   Zware tegenvaller wat mij betreft.

   05.03.2021 03:56 Ossama:
   Alle ingrediënten zijn goed, met de mooie soundtrack van Hans Zimmer als vernieuwend element.

  Ten anker

  Vond