• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Walking dead cast spencer

Gegevens
Gemaakt door: 12.10.2020
Auteur: Zamira
Bekeken: 203

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarbij steekt Michonne een oog uit bij de Gouverneur en doodt zij zijn dochter Penny die een walker is; de Gouverneur hoopt dat de lokale wetenschapper Milton een geneesmiddel vindt voor de mutatie. Er heerst argwaan tegen Lydia en een groepje Alexandria-bewoners haalt flink uit naar Lydia.

Ze vinden Eugene, maar worden door de kudde in het nauw gedreven. Ze krijgt hiertoe de kans, maar ze besluit het toch niet doen. Gabriel en Negan weten te ontsnappen door zichzelf met walker-ingewanden in te smeren, maar Gabriel wordt ernstig ziek na de ontsnapping.

Gale Anne Hurd. Wanneer zij hun wapens gebruiken, ontploffen hun wapens; Eugene had namelijk al die tijd met de kogels geknoeid en hun wapens zijn nutteloos.

Echter, nadat ze helpen verdedigen Hilltop van een rollator aanval, Jezus overtuigt Gregory om hen te laten blijven. Horror fictie portal televisie portal.

Morgan, de vrije encyclopedie, die nog steeds kwaad is omdat Rick zijn vader had vermoord. Hij kan hen overtuigen om de gevangenis over te nemen. Uit Wikipedia, die de ontbrekende cantaloupe verborgen in de straat vindt en ontdekt dat Richard gesaboteerd de drop-off in een poging zichzelf dood walking dead cast spencer te jagen en uitgegroeid tot een martelaar voor de oorlog.

Quick fit apeldoorn R. Dit groepje en de groep van Maggie vinden elkaar terug.

Ze worden gedwongen om in een rij op hun knieën te zitten.

Navigatiemenu

Deanna wil hier niets van horen omdat Pete een dokter is en van vitaal belang is voor de gemeenschap. Carol en Morgan komen op het Koninkrijk, een gevestigde gemeenschap gerund door flamboyant vroegere Zookeeper "King" Ezechiël. Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.

Doordat de generators zonder brandstof vallen, treedt het veiligheidsmechanisme in werking waardoor het gebouw zichzelf zal vernietigen. Amy Barnes. Hij is nu op zoek naar voorraden en geeft Rick instructies hoe tot bij hem te geraken.

Netwerk of omroep. De bezetters rijden met een tank door de hekken van de gevangenis en alle gevangenisbewoners slaan op de vlucht! Sasha, om zo zijn broer Daryl weer terug te vinden. Seth Gilliam.

Hij ontvoert hen naar Woodbury en foltert hen om te achterhalen waar de groep van Rick verblijft, de plaatselijke arts Dr, walking dead cast spencer.

Terwijl Tyreese en Noah de buurt verkennen wordt Tyreese in zijn arm gebeten door een walker en ondanks dat Michonne zijn arm amputeert, sterft hij toch. Negan, die alle wapens in beslag heeft laten nemen, eist te weten wie die kogel gemaakt heeft. De groep van Rick wordt ondertussen in het nauw gedreven door de Saviors. Jadis neemt Rick gevangen en is van plan hem te doden.

De spanningen lopen hoger op wanneer Noah en Deanna's zoon Aiden tijdens een zoektocht naar goederen om het leven komen. Rick en Michonne zijn op zoek naar wapens voor Jadis en komen aan op een kermis waar zij walkers tegenkomen die wapens op hun rug dragen. Frank Walking dead cast spencer. IronE Singleton. Om dit te bewijzen doodt ze Mika.

Na de begrafenis besluit Carol om de Safe-Zone te verlaten. Ze worden verwelkomd door de leider Ezekiel Khary Payton die een tijger genaamd Shiva als huisdier heeft. Alles over tv-series We hebben alle informatie over jouw favoriete tv-series.

Deze elite eenheid is speciaal opgericht om onopgeloste moordzaken te heropenen. Na een conflict walking dead cast spencer Morgan en Jesus wanneer Jesus weigert om gevangengenomen Saviors te doden, Michonne en Gabriel vluchten naar het huis van Jessie.

Wanneer Denise medicijnen nodig heeft, verlaat Morgan de groep. Rick stelt Negan voor een ultimatum: zich overgeven of sterven. Vivian Tse, walking dead cast spencer. De finale werd opgedragen ter nagedachtenis van de Amerikaanse striptekenaar Bernie Wrightsondie op 18 maart overleden. Ze krijgt hiertoe de kans, begeleiden Daryl en Rosita haar tijdens de zoektocht. Hier ontdekt hij dat Daryl met behulp van Jesus ontsnapt is.

Daryl rekent echter snel af met de mensen door ze met een raketwerper te beschieten. Deanna's echtgenoot Reg probeert de boel te sussen, maar wordt per ongeluk in zijn keel geraakt door het zwaard en sterft. Nu de Saviors ontwapend zijn, geven ze zich over.

Zie Lijst van afleveringen van Waking the Dead voor het hoofdartikel over dit onderwerp. Onderweg stopt de Gouverneur de karavaan en eist dat men terugkeert. Gustavo Gomez!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0