• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wanneer moet het nederlands dames elftal voetballen

Gegevens
Gemaakt door: 02.12.2020
Auteur: Rivelino
Bekeken: 548

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Akkoord Wij maken gebruik van cookies. Leeuwinnen tenue Oranje Vrouwen. OranjeLeeuwin Daniëlle van de Donk vindt het een goede zaak dat de Olympische Spelen van komende zomer zijn uitgesteld.

Tijden schema EK Handbal: Nederland om Over het eerste bedrijf was de coach content…. Na de laatste interlandperiode bij de dames, waarin…. Daniëlle van de Donk. Akkoord Wij maken gebruik van cookies.

Na het EK van werden de Europese kampioenschappen nog maar eens in de vier jaar gehouden in plaats van om de twee jaar zoals na het gebruik was, wanneer moet het nederlands dames elftal voetballen. Het Europees kampioenschap moest worden verschoven…! Dat is het eerste WK in hun geschiedenis. Het Nederlands vrouwenvoetbalelftal speelde zijn eerste officile wedstrijd op 25 september tegen buurland Belgi. Bristol City WFC.

Shanice van de Sanden 26 jaar. Lynn Wilms voor Desiree van Lunteren.

Navigatiemenu

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Hoewel de Spaanse…. En welke landen kunnen zich hiervoor kwalificeren? Behalve de nieuwe oefenwedstrijden en EK-kwalificatiewedstrijden voor het EK vind je hier alle uitslagen van de gespeelde duels van de Leeuwinnen. Renate Jansen 28 jaar.

Sari van Veenendaal 27 jaar! Japan 1. Meer info    Tweede van drie oefeninterlands OranjeLeeuwinnen tijdens oefentoernooi 'Tournoi de France'. De bondscoach tekende vandaag…. De eerste officieuze interland werd op 23 september in het Stadion Mathias Stinnes in Essen gespeeld tegen West-Duitsland 2-1 nederlaag. Zuid-Afrika 1. In de selectie van de Oranje Leeuwinnen die bestaat uit 24 spelers, is er ruimte voor n nieuwe naam?

Net binnen

Wikimedia Commons. Sari van Veenendaal 30 jaar. Jill Roord voor Miedema Dinsdag 25 juni Nederland verloor dit duel met 1—0 door een doelpunt van McGroarty.

Lenie van der Jagt scoorde het Nederlandse doelpunt. Vrijdag 18 septemberWeergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Ellen Jansen 26 jaar. Dinsdag 9 april Vriendschappelijk 7 maart. Dat is het eerste WK in hun geschiedenis.

Wedstrijden van Nederland (Vrouwen)

Shanice van de Sanden 27 heeft maandagmiddag een prachtige transfer gemaakt in het vrouwenvoetbal. Hoe zit de kwalificatie voor het EK Vrouwen in elkaar? De interesse is…. Het elftal van Sarina Wiegman had duels met….

 • Laatste van drie oefeninterlands OranjeLeeuwinnen tijdens oefentoernooi 'Tournoi de France'.
 • De bondscoach van het Nederlands vrouwenteam gaat daar in….
 • De Olympische Spelen zijn uitgesteld naar dat betekent ook wijzigingen in het OS speelschema voetbal , OS speelschema handbal en OS speelschema hockey.
 • Sheila van den Bulk 28 jaar.

Mandy van den Berg 25 jaar. Nadat voor het EK in de kwalificatiegroep Nederland als tweede achter de latere kampioen Duitsland geindigd was, waarmee de kwalificatie een feit was. Shanice van de Sanden voor Desiree van Lunteren. Roger Reijners. Je volgt op deze pagina het dames voetbal programma op de voet. Liza van der Most 25 jaar? Loes Geurts.

Wiegman: 'Jullie gaan naar het EK en ik ook'

Bert van Lingen. Oorspronkelijk 22 september uitgesteld naar 1 december februari En welke landen kunnen zich hiervoor kwalificeren? Alles over de nationale teams: bekijk het programma en de uitslagen, duik in de historie, bekijk de profielen van alle spelers en speelsters en lees het laatste nieuws per team.

Sarina Wiegman wil voorlopig nog niet terugkijken op haar periode bij de OranjeLeeuwinnen. Zie Lijst van coaches van het Nederlands vrouwenvoetbalelftal voor het hoofdartikel over dit onderwerp? Voetbalvrouwen Nederland op tv.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   03.12.2020 07:25 Senanur:
   Nadim   33' Harder. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis.

  Ten anker

  Vond