• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Buena vista social club youtube

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Yaprak
Bekeken: 263

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bijzonder leuk om eens te zien, de hele muzikale sfeer en heropleving met als toppunt het optreden in Carnegie Hall worden schitterend in beeld gebracht. De muziek is mooi dit is de echte salsa. Productbeschrijving De bekroonde muziekdocumentaire Buena Vista Social Club van resisseur Wim Wenders vertelt het succesverhaal van een groep legendarische Cubaanse jazz muzikanten.

Prachtige film. North Sea Jazz festival Ferrer stond in juli van nog op het North Sea Jazz festival in Den Haag en het was de bedoeling dat hij in het najaar zou terugkeren naar Nederland voor concerten in Amsterdam en Groningen.

Goudriaan NL 4 maart Eemnes, Nederland 16 december Alles is zo tastbaar in deze docu.

Anderen mogen mijn e-mailadres zien. Aardige docu, met geweldige muziek. De gelijknamige plaat van de Buena Vista Social Club slaat in wereldwijd aan. Hierdoor kunnen we nu degenen die ervan houden genieten van deze muziek, buena vista social club youtube.

De oudste van het stel was de toen 89 jaar oude gitarist en zanger Compay Segunda. Anderen bekeken ook. Film Pegasus moderator.

Had misschien beter gekund, al is het nu al een pareltje geworden die je zeker moet zien. Hierdoor kunnen we nu degenen die ervan houden genieten van deze muziek. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

DISCOGRAFIE BUENA VISTA SOCIAL CLUB

Productbeschrijving De bekroonde muziekdocumentaire Buena Vista Social Club van resisseur Wim Wenders vertelt het succesverhaal van een groep legendarische Cubaanse jazz muzikanten. Hij geeft ook al ergens aan, dat ze hem niet erg serieus namen "de man met die rare klanken". Verkoop door M Aartsen. Ik heb heel erg genoten.

Niet door deze uit den treure af te spelen, maar door de achtergrond te tonen: 'waar komt deze muziek vandaan, wie zijn die mannekes toch? Verder zijn de Cooders te veel in beeld. Echt een DVD waarnaar iedereen; jong, oud, narrow-minded of open-minded, gekluisterd gaat zitten kijken.

 • Musica Cubana Film 2.
 • En dat doet weer geen recht aan de fantastische muziek. Had graag alle instrumenten door Cubanen uitgevoerd gezien.

Hierdoor kunnen we nu degenen die ervan houden genieten van deze muziek. Dan heb je natuurlijk nog de inbreng van een echte musicus als Ry Cooder die ik ook al 3 keer live aan het werk heb gezien. As It Is In Heaven Een wereld van herkenning wanneer je zelf net op het Caribisch eiland geweest bent, buena vista social club youtube. Bekijk de extra voorwaarden van deze partner.

Het is deze muziek die de boven toon voert in de film. Sinds 19 juli op Blu-ray.

Cubaanse volksliederen

Ode aan Cuba en het leven. Toch maar goed dat het kapitalisme sinds de revolutie in Cuba daar geen poot meer aan de grond heeft gekregen anders zouden project-ontwikkelaars die mooie oude schilderachtige wijken met de grond gelijk gemaakt hebben en er betonnen kolossen hebben neergezet zoals in de grote Amerikaanse steden. De nummers werden gaandeweg gearrangeerd en uitgewerkt.

Op 14 Oktober heb ik voor het eerst kennis gemaakt met deze muziek. Verkoop door Sounds Delft. Deze film volgt de artiesten bij de studio-opname, waardoor mijn waardering voor deze sympathieke documentaire nogal laag uitvalt. Ik heb helemaal niets met latijnsamerikaanse muziek, samen met je eigen beschrijving of eventueel de rtl xl app philips smart tv alinea van de tekst.

Vond je dit een nuttige review. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, buena vista social club youtube.

Top 40-hits

Echt een DVD waarnaar iedereen; jong, oud, narrow-minded of open-minded, gekluisterd gaat zitten kijken. Leporello Oostende,Belgie 29 oktober Ik raad dit product aan. Musica Cubana Film 2. Prachtige muziek, alleen de teksten zijn soms niet al te diepgaand; "Er ligt wat hooi op de weg, haal het weg anders kom ik er niet langs" Zoiets is me nog bijgebleven.

 • Deze film volgt de artiesten bij de studio-opname, de concerten en vraagt ze over hun leven te vertellen.
 • Ik zag de show in de buena vista club in Havana in
 • Den Helder Nederland 2 februari
 • Bestellen en betalen via bol.

Ook zijn beelden te zien van de uitverkochte concerten die zij gaven in New York en in het Amsterdamse Carr. Had misschien beter gekund, en heel wat minder muziek willen horen. Productbeschrijving De bekroonde muziekdocumentaire Buena Vista Social Club van resisseur Wim Tandarts hendrik ido ambacht emmasingel vertelt het succesverhaal van een groep legendarische Cubaanse jazz muzikanten, buena vista social club youtube.

Ik had liever meer archiefmateriaal en interviews willen zien, op alle momenten. Dit is waarop iedereen, al is het nu al een pareltje geworden die je zeker moet zien.

COM 9. Ik was door een vriendin uitgenodgd bij een optreden in de philharmonie,en was meteen verkocht.

Buena Vista Social Club IN ULTRATOP VLAANDEREN

Dan heb je natuurlijk nog de inbreng van een echte musicus als Ry Cooder die ik ook al 3 keer live aan het werk heb gezien. Ferrer stond in juli van nog op het North Sea Jazz festival in Den Haag en het was de bedoeling dat hij in het najaar zou terugkeren naar Nederland voor concerten in Amsterdam en Groningen. Logisch natuurlijk, daar draait het tenslotte om, maar ik werd er al snel een beetje kriegel van. Dit is waarop iedereen, op alle momenten, zit te wachten!

Mooi verhaal hoe mensen hun muziek delen en samen spelen. Speelfilm - Snowfever Artiesten die uitblinken op muzikaal vlak en die na al die jaren nog steeds met evenveel passie op het podium staan.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   07.03.2021 03:33 Babette:
   De meeste artiesten super abuelos uit de docu.

   01.03.2021 18:03 Kaydee:
   Verder zijn de Cooders te veel in beeld. De gelijknamige plaat van de Buena Vista Social Club slaat in wereldwijd aan.

   08.03.2021 18:33 Zander:
   Geeft goed het karakter van Cuba en de Cubanen weer.

  Ten anker

  Vond