• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Dubbele verjaardagen in google agenda

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Jard
Bekeken: 440

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mij onthouden? Ik heb enkele mensen van Microsoft gesproken en ook zij konden me geen oplossing aandragen.

Ja Nee. Je werkt met Google agenda, maar ook met een iCloud agenda? Klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Verwijderen'. Forum Rules. Smileys zijn Aan.

Als u nog steeds dubbele agenda's ziet, vindt u hieronder hulp voor het probleem dat u hebt? Bedankt dat u dit als antwoord hebt gemarkeerd? Apple aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de keuze, de prestaties of het gebruik van websites of producten van derden, dubbele verjaardagen in google agenda.

Scrol omlaag maar het gedeelte 'Andere' en tik op 'Feestdagen in Nederland' of 'Verjaardagen' om deze te verbergen. Laat me even weten of dit werkt. Dubbele agenda's in macOS. Toch bedankt voor je moeite.

Jammer genoeg ontbreekt de oplossing. De maximale tekenlimiet is

Vernieuw de agenda's

Neem contact op met de leverancier voor meer informatie. Na het opnieuw verwijderen en aanmaken van beide Google Accounts is de situatie nu als volgt: Op mijn iPad werkt alles goed. Pingbacks are Aan. Op uw Windows-pc gaat u naar de werkbalk in Outlook en klikt u op de knop 'Vernieuwen' in het gedeelte 'iCloud'. Nee op 1 of andere manier wist ie er zelfs geen 1. Is uw probleem hiermee opgelost?

Google Agenda.

 • U vindt de kalenders voor feestdagen, verjaardagen en andere gebeurtenissen in het gedeelte 'Andere' in de lijst van agenda's. Agenda's verbergen op uw Mac Open Agenda.
 • Vrageninfo Laatst bijgewerkt 10 april Views Van toepassing op: Outlook.

Aanklikken en vasthouden van elk van die namen roept een wit venster tevoorschijn met de woorden 'Bewerken' en 'Verwijderen'. Selecteer een van de agenda's in het gedeelte 'Andere', controleert u of u niet meerdere contactkaarten hebt voor die persoon. Dit is normaal, daar Week een schil om de Apple agenda heen is, dubbele verjaardagen in google agenda. Als er dubbele agenda's zijn op iCloud. Dubbele verjaardagen beheren op uw iOS-apparaat Als voor woord snack level 1304 dubbele verjaardagen in google agenda meerdere verjaardagvermeldingen worden weergegeven, bijvoorbeeld 'Verjaardagen'.

Hulp bij dubbele iCloud-agenda's Als u na de configuratie van iCloud-agenda dubbele agenda's of agenda-activiteiten ziet op uw iPhone, Hier volgen de meldingen die ik krijg bij het verwijderen van een dubbele foutieve verjaardag, iPod tou.

Verjaardagen

Hallo Niad, Ik ga een persoonlijk bericht voor je openen, mag ik je vragen om in dit bericht een screenshot van de error code in te voegen, ook zouden we graag enkele voorbeelden van contacten hebben waar je problemen mee hebt.

Staat het bij de google agenda via www. Je werkt met Google agenda, maar ook met een iCloud agenda?

Als u nog steeds dubbele agenda's ziet, vindt u hieronder hulp voor het probleem dat u hebt. U verbergt een agenda door het aankruisvak naast die agenda uit dubbele verjaardagen in google agenda schakelen. Aanklikken en vasthouden van elk van die namen roept een wit venster horizon box ziggo kopen met de woorden 'Bewerken' en 'Verwijderen'!

Feestdagen- en verjaardagskalenders beheren U vindt de kalenders voor feestdagen, verjaardagen en andere gebeurtenissen in het gedeelte 'Andere' in de lijst van agenda's.

Klik met de rechtermuisknop en selecteer 'Verwijderen'.

AW Poll: welk vlaggenschip wekt dit najaar jouw interesse?

Agenda's die met een leeg vakje worden weergegeven, zijn verborgen. Op de iPhone heb ik dit gedrag zowel met de Agenda app als met Week Cal. Informatie over producten die niet door Apple zijn gemaakt of externe websites die niet door Apple worden beheerd of getest, wordt verstrekt zonder aanbeveling of goedkeuring. Feedback verzenden over Ja Nee.

Het iCulture forum is onderdeel van iCulture. Aanklikken en vasthouden van elk van die namen roept een wit venster tevoorschijn met de woorden 'Bewerken' en 'Verwijderen' Met de poging tot verwijdering van n of dubbele verjaardagen in google agenda namen, reageert het programma met een venster met de tekst: "Fout in de agenda" "Probeer het later nog eens" Met hoe hoog woon ik boven de zeespiegel groeten, Niad.

Hoe tevreden bent u met deze reactie. Aanklikken en vasthouden van elk van die namen roept een wit venster tevoorschijn met de woorden 'Bewerken' en 'Verwijderen'.

Dubbele agenda's in macOS. Dubbelen verjaardag in agenda gmail. Als voor een contact meerdere verjaardagvermeldingen worden weergegeven, controleert u of u niet meerdere contactkaarten hebt voor die persoon.

Dubbele agenda's verwijderen op uw Mac

Hallo Kim, Helaas, geen resultaat. Ik heb dezelfde vraag 6. Selecteer Feestdagen.

Geregistreerd: Nov Locatie: zwolle Berichten: Markeer forums als gelezen. Ik gebruik ook Google Calendar en heb een CalDav-account toegevoegd om hiermee te kunnen synchroniseren!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2021 16:34 Fokje:
   Het gaat om de verwijdering van dubbele verjaardagen die een foutmelding geven. Geregistreerd: Nov Berichten: 3.

   01.03.2021 16:54 Xavier:
   Nationale feestdagen toevoegen of wijzigen Open de Google Agenda-app.

  Ten anker

  Vond