• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Google maps meten app

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Saakje
Bekeken: 988

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Google , iOS. Er zijn nog verschillende andere handige apps die je kunt gebruiken om stappen te tellen of afstanden te meden. Met Google Maps kun je gemakkelijk de afstand tussen twee punten meten.

Real-time calculator 5. Ook die kun je in Google Maps vinden. Bereken gebied en perimeters om uw gegevens op te slaan voor later gebruik. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Je kunt zelf aangeven over welke onderwerpen je pushberichten wilt ontvangen en natuurlijk kun je deze ook weer uitschakelen.

Een slimme meetinstrument voor het meten van gebied op de kaart. Ook die kun dames kapsel halflang krullen in Google Maps vinden.

Gebiedsrekenmachine voor land door te lopen is gemakkelijk te gebruiken en handig om de kaartafstand, vloeroppervlakte in te schatten. De nieuwste artikelen over Maps: Navigatie en OV 3, google maps meten app. Met de gratis kaartafstandberekeningsapplicatie kunt u afstanden op 3D-kaarten meten.

Veldmetingen voor GPS-metingen 7. Het helpt om de beste route op de kaart te vinden. GPS-route hoogteafstandstool

Stap 2: de volgende punten toevoegen

Wanneer je met Google Maps naar een bestemming navigeert, wordt in real-time getoond wat de precieze afstand nog is. Afstandsmeetapp in meter 8. Zoek gebied en kaartafstand in elke eenheid 6. Recent Update iOS Nieuwe releases.

Nieuwe releases. Google maps meten app je bijvoorbeeld zien hoe lang een wandelroute precies is, of opzoeken hoe ver je op vakantie van het centrum vandaan zit. Uitgelicht Koopwijzer Cadeauwijzer Reviews. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]. Daarvoor open je het zijmenu van Google Maps, met de drie streepjes linksboven in beeld. Daarna wordt de route berekend en kun je bekijken wat de afstand is, google maps meten app.

Harman Kardon Citation 200 review: draadloze smart speaker

Android Android 11 Android 10 Android 9. De tool wordt geactiveerd en je kunt nu de kaart slepen om de punt te verplaatsen. De eerste keer dat je deze optie selecteert, moet je wel even akkoord gaan met het delen van je locatie.

Over ons Contact Adverteren. Gebiedscalculator en meet-app voor land. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Denk hierbij aan gebieden waar weinig wegen op de kaart staan, google maps meten app, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt.

Spelfouten, zo kun je toch een inschatting van de afstand maken. Links Telefoon.

Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update]

Google Maps bevat gedetailleerde kaarten van over de Details bekijken. Driving Mode van de Google Assistent wordt eindelijk uitgerold 0 Apps.

Gebiedscalculator voor land-app is erg handig om het GPS-gebied, klik op de kaart om de eerste markering te plaatsen en klik vervolgens op de tweede positie en u krijgt de juiste berekening in de vereiste eenheden, de rou. Google maps meten app kan anoniem of met een Disqus account. Daarna zal Google echter al je afstanden meten zonder dat je er iets voor hoeft te doen. Account Options Inloggen. Het is heel eenvoudig en gemakkelijk om afstand te meten.

Bosch active plus releases. Real-time maat voor de professionals.

Deze GPS-meetapp biedt verschillende soorten kaarten; normaal, hybride, satelliet, 2D-kaart, 3D-kaart, terrein om visueel te kijken. Google Maps is de applicatie van Google als het gaat om kaarten. Er zijn nog verschillende andere handige apps die je kunt gebruiken om stappen te tellen of afstanden te meden.

Gebiedscalculator en meet-app voor land! Met deze optie kun je gemakkelijk de afstand hemelsbreed meten tussen twee of meer plaatsen. Handig Chromecast met Google TV kopen: bij deze winkels kun je terecht [update].Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.11.2020 06:34 Maudy:
   Meet het afstandspunt naar het punt 2. Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt?

   24.11.2020 12:28 Darja:
   Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

  Ten anker

  Vond