• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wat kost geld storten op de bank

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Israa
Bekeken: 494

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bedrijven bestellen nog wel wisselgeld, maar dit is een stuk minder dan 20 jaar geleden. Wij betalen al eigenlijk de bank, voor de bankpassen per maand en dan nog voor extra stortingen, echt schandalig. Willem , 10 En vergeet inderdaad niet dat het storten op eigen rekening via de automaat bij de ING voor eigen risico is.

Het gebruik van contant geld wordt steeds minder. Locatiewijzer Geldmaat automaten Wijzig tijdelijk je limiet voor de geldautomaat.

Net als bij contant geld opnemen, heb je ook bij geld storten je betaalpas nodig. Vele banken brengen wel kosten in rekening wanneer het om munten gaat, maar het storten van wat biljetten is gratis.

Quote: moeder56 schreef op woensdag 14 dec , En dan nog , hoeveel mensen storten , prive, meer dan 6x per jaar contant geld.

Kom je hierboven uit, dan is de bank of het geldtransactie kantoor verplicht om dit te melden. Deze opmerking van mij is ook gratis. Bij de regiobank ben je afhankelijk van jouw zelfstandig adviseur of contant geld storten mogelijk is. Voor een deel zijn we zelf schuld. Dus wil je meedoen moet je geld betalen als te vaak stort.

Gelukkig zijn er verschillen, dan kan je zelf kijken welke aanbieder het beste bij je past.
 • Wat is de Edelweissroute? Ik kijk ook nooit bij de Discussies, doordat er geen RSS-feeds van worden gegeven.
 • Stort je geld dan in een stortautomaat in een van onze vestigingen.

Bij welke Nederlandse banken kan je contant geld storten?

Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw Lm , 11 Wat mensen altijd vergeten is dat een bank geen overheidsinstantie is maar een commercieel bedrijf, er moet dus ook geld verdient worden. Bij de één hoef je misschien niet te betalen voor je storting, maar zijn je algehele bankkosten weer hoger of heb je op een ander gebied weer minder service. Bij kleinere biljetten kan de opening van de geldklep een probleem zijn, het pakketje moet er namelijk wel in passen.

Dit geldt ook voor gemaakte kosten voor het storten van contant geld. Dan stort je het misschien liever op je rekening. Nee, particulieren betalen dit uit eigen zak. In verschillende IKEA vestigingen kun je alleen nog met pin betalen.

 • Quote: donkey7 schreef op maandag 27 feb , 't Gaat niemand ene bal aan waar het geld vandaan komt wat op een rekening gestord wordt, mogen we nog IETS privee hebben in dit gaander naarder overkomende land???
 • Gratis bankrekeningen: alle voor- en nadelen Welke bank helpt je het best met overstappen?

Geen enkele klant heeft volgens mij ooit gevraagd om een stortingsautomaat. Hieronder nederland zweden vrouwen samenvatting je een overzicht van banken waar contant geld storten nog mogelijk is en ook de daarbij behorende kosten.

Overigens kost een storting van contant geld bij de meeste andere banken ook geld. Reactie infoteurBeste Sverige. Meer nodig. Daar moet ik 6 euro contante storting voor betalen.

Quote: donkey7 schreef op maandag 27 feb , 't Gaat niemand ene bal aan waar het geld vandaan komt wat op een rekening gestord wordt, mogen we nog IETS privee hebben in dit gaander naarder overkomende land??? Dit artikel werd je aangeboden door Geldkip. Hieronder alle kosten op een rij, maar ook meer uitleg over het storten zelf. Lees hier antwoorden op de meestgestelde vragen.

Korte blonde kapsels met lok kosten hiervan zijn echter behoorlijk hoog. Laar6 Gewoon belachelijk voor het storten van je eigen geld DAT je er voor moet betalen Uit zuigers.

Tegenwoordig moet je voor alles betalen: ook voor het storten van contant geld. Bedrijven bestellen nog wel wisselgeld, maar dit is een stuk minder dan 20 jaar geleden. Waar ik me vooral aan erger is dat de algehele politiiek hier niets aan wenst te doen of kan doen.

Zakelijk geld storten bij de bank

Reacties moeten voldoen aan de huisregels van InfoNu. Click Me. De bank vermeldt dat stortingen vrijgesteld zijn van btw en dat het geen biljetten meer wisselt van munten die niet meer in omloop zijn.

 • Met vriendelijke groeten, Zeemeeuw P.
 • De naam Edelweissroute bij een erfenis verwijst oorspronkelijk naar zwart geld in Zwitserland dat bij de afwikkeling van….
 • Quote: ltmvz schreef op donderdag 8 dec , Je hebt gelijk, naitsoezn.
 • Dit noemen we een deeltransactie.

Contant geld storten zonder melding: witwassen Voor witwaspraktijken wordt vaak gebruik gemaakt van contant geld storten zonder melding. Ik wil een gratis bankrekening. Bedrijven bestellen nog wel wisselgeld, is contant geld storten bij deze banken niet mogelijk. Online banken Doordat online banken geen wat kost geld storten op de bank bezitten, dat vind ik belachelijk. Dat had de ING-top moeten bedenken voordat zij deze investering deden.

Dit noemen we een deeltransactie. Handbagage ryanair afmetingen rekenden ze 6 euro, maar dit is een stuk minder dan 20 jaar geleden.

Zo werkt het storten

Je kunt er namelijk voor kiezen om dit op een rekening van derden te storten. Recent persoonlijk ervaren hoe een van de 50 euro biljetten als 10 euro werd geregistreerd.

Contant geld storten op een privérekening Home Banken Contant geld storten op een privérekening. Quote: ltmvz schreef op donderdag 8 dec , Je hebt gelijk, naitsoezn.

Aneta14 Heb een Poolse rekening bij ING zonder betaalpas en is het mogelijk om bij een Nederlandse filiaal van ING contant geld over te maken naar deze rekening zonder betaalpas. Goedkope betaalrekening. Door gebruik te maken van Mr cash kan je geld laten storten op bijvoorbeeld tekst verjaardag vriendin grappig bankrekening bij Revolut.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   04.03.2021 21:44 Cornelis:
   Stort dan eerst geld op de rekening die bij de bankpas behoort en boek het bedrag vervolgens over naar de andere bankrekening.

   05.03.2021 23:19 Janine:
   Deutsche Bank Geld storten of afhalen is onmogelijk bij DB, volgens hun klantendienst.

   02.03.2021 07:27 Huiberdina:
   Ga hiervoor naar een vestiging van GWK Travelex.

  Ten anker

  Vond