• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Badkamer muur waterdicht stucen

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Anne-Sophie
Bekeken: 639

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meer inspiratie opdoen? Als ondergrond adviseren wij altijd om een cementgebonden stuclaag te kiezen. Mocht u ondanks deze waarschuwing toch deze methode willen gebruiken om de badkamer te stucen zijn er een aantal belangrijke aandachtspunten.

Wij zijn een netwerk van specialisten op het gebied van badkamers stucen. Waterdicht stucwerk prijzen vergelijken.

Zorg ervoor dat de laag zeker niet te droog wordt, anders gaat de stucspecie rullen. Lees hier alles over de prijzen en soorten afwerkingen voor een douche of badkamer. Houd het spackmes in een hoek van 30° op het oppervlak en trek de sliblaag glad. Begin links als je rechtshandig bent en andersom.

Een tweecomponenten coating badkamer muur waterdicht stucen over stucwerk Een veelgebruikte coating voor stucwerk waterdicht maken is bijvoorbeeld  TraeLyx Naturel finish. Nadat het nieuwe stucwerk gedroogd is kan het aanbrengen van het waterdichte materiaal beginnen.

Stucwerk waterdicht maken. Beton Cir is een cementgebonden soort stucwerk die zich aan vrijwel elke ondergrond kan hechten. Klik om Google Maps in- of uit te schakelen!

Omdat er geen voegen in het stucwerk zitten is dit wel veel hygiënischer dan tegels in uw badkamer. Ook het goed waterdicht afdichten van de hoeken en naden kan soms lastig zijn.
 • Wil je een badkamer waterdicht stucen in plaats van betegelen, dan heb je een speciale waterdichte stuc mortel nodig. Zeker bij gladde tegels is een goede hechtlaag erg belangrijk.
 • We gebruiken ook verschillende externe services zoals Google Webfonts, Google Maps en externe videoproviders.

Welke stucmortel voor de badkamer gebruiken?

Vind professionele vakmannen en vergelijk offertes! Zolang de laatste laag van de eindafwerking maar waterdicht is. Zeker in nieuwbouwwoningen waar het risico op scheuren door de zetting van het gebouw groot is, raden we dit aan. Ga pas verder met de afwerking als het gips helemaal droog is het is dan egaal wit. Afhankelijk van de huidige ondergrond en de exacte soort betonlook die u wilt wordt de prijs bepaald.

Deze dienst is volledig gratis en vrijblijvend.

Wanneer kies je voor tegels in de badkamer. Heb je een laag van 5 mm aangebracht. Is de betonstuk eenmaal droog, dan heb je een speciale waterdichte stuc mortel nodig. Wil je een badkamer waterdicht stucen in plaats van betegelen, dan brengt men er een speciale coating op aan waarna de stuclaag volledig waterdicht is. Dit is in de meeste gevallen dan ook de badkamer muur waterdicht stucen waarom iemand voor deze optie kiest.

Je badkamer waterdicht laten stucen door een ervaren stukadoor?

Meer klusadvies

Als je op zoek bent naar een materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Wandtegels zijn verkrijgbaar in veel verschillende vormen, materialen en kleuren. Lees hier alles over de prijzen en soorten afwerkingen voor een douche of badkamer. Zeker bij gladde tegels is een goede hechtlaag erg belangrijk.

Uw badkamer stucen kan geheel waterbestendig en is een goed alternatief van het betegelen van de badkamer wanden maar zeker stuk hyginischer dan badkamertegels. Vul gauw ons offerteformulier in en ontvang gratis en helemaal vrijblijvend meerdere maximaal 5 offertes, badkamer muur waterdicht stucen.

De badkamer is een plek waar eenvoudig schimmel- of vochtvorming ontstaat. Bekijk de reviews van onze klanten. Overige externe diensten.

Waterdicht stucwerk in vochtige ruimtes

Tadelakt is een kalkpleister, de basis wordt gevormd door hydraulische kalk. Deze soort is bijna hetzelfde als microcement, het is echter dikker en sterker. In tegenstelling tot tegelwerk waar voegen in zitten verwerkt krijgt schimmel nauwelijks nog kans. We bieden u een lijst met opgeslagen cookies op uw computer in ons domein, zodat u kunt controleren wat we hebben opgeslagen. Leest u snel alles over de m2 vierkante meter prijzen voor het nieuwe stucwerk in uw kleine of grote badkamer.

Dan duurt het drogen dus vijf dagen. Dit artikel zit al in je winkelwagentje. Op deze manier zult u ontdekken dat u bij de Stucadoor-Expert voor de badkamer stucen uiterst badkamer lampjes boven spiegel uit bent.

U heeft dan binnen 2 werkdagen duidelijkheid over de badkamer muur waterdicht stucen voor het laten stucen van uw badkamer.

Stucwerk voorbeelden. Wat kost een badkamer stucen. Vul gauw ons offerteformulier in en ontvang gratis en helemaal vrijblijvend meerdere maximaal 5 offertes. In tegenstelling tot tegelwerk waar voegen in zitten verwerkt krijgt schimmel nauwelijks nog kans, badkamer muur waterdicht stucen. Een badkamer in een nieuwbouwwoning stucen wordt de laatste tijd veel uitgevoerd.

Waterdicht stucwerk: Tadelakt

Een badkamer is een vochtige ruimte die vaak in contact komt met water. Dit is een keiharde coating die ook nog eens waterdicht is. Ja, een badkamer geheel laten stucen is goedkoper dan de badkamer met badkamertegels te laten bekleden.

Vakkundige stukadoor vinden voor waterdicht stucwerk Ben je op zoek naar een manier om stucwerk aan te brengen in je badkamer, zoals:. Badkamer muur waterdicht stucen is vooral belangrijk wanneer u de badkamer gaat stucen. Dit betreft een tweecomponenten coating op basis van polurethaan PU er zijn echter nog vele andere varianten, keuken of een andere vochtige ruimte.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   24.11.2020 03:24 Tibo:
   Wilt u uw badkamer stucen in plaats van betegelen? Rondom het fornuis is namelijk regelmatig een doekje vereist en je wilt ook niet dat stoom van de pannen het stucwerk aantast.

  Ten anker

  Vond