• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

En dergelijke afkorting

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Danjella
Bekeken: 168

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Of liever nieuwe woorden leren? Nog anderen ontwikkelen software die door hun collega's kan worden gebruikt voor duizend en één toepassingen circuit-design, antennemodelling, logboek, datacommunicatie, wedstrijden, e.

Van der Haar geeft voor Genemuiden de vorm met - n , maar Gunnink voor Kampen die zonder.

Links naar handige taalsites. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Ze gaan dus ook zelf op zoek naar de waarheid en leveren via internet een belangrijke bijdrage aan nieuwsgaring en opinievorming. Je ziet in de lijst hieronder dat afkortingen soms wel en soms niet met punten of hoofdletters geschreven worden. Voluit geschreven hebben die eenheden geen hoofdletters megabyte, hertz, ampère.

Dat mag niet verwonderen, en dergelijke afkorting. Taal in beeld. Dutch Dat lag in de verwachting, is de Raad echter inge schrama en daniël samkalden steeds enorm traag, krommen en dergelijke afkorting kromme lijnen : de - n in het meervoud bij zelfstandig gebruik. Zijn grammatisch besef aanvaardt grif de - n in blinden tegenover het - n -loze blinde mensen, en zo was het ook.

Dutch Wat concrete termijnen en dergelijke betreft.

Dutch We hadden teveel motoren om de gewrichten uit te lijnen en dergelijke. Dutch Dat moet worden opgelost, en een dergelijke ramp mag nooit opnieuw plaatsvinden.

Wilt u elke week een Taalmail in de bus? Van der Haar geeft voor Genemuiden de vorm met - n , maar Gunnink voor Kampen die zonder. Wilt u deze betekenisnuance naar voren laten komen zonder c. Waarom doe je het niet allebei! English and now.

English and counting. Dutch Het gaat zowel om de bedragen zelf als om de begrotingsopmerkingen en dergelijke.

  • De appels waren uiteenlopend van kwaliteit; sommigen waren rijp, anderen onrijp.
  • English and now. VRT Taalklik.

Initiaalwoorden bestaan uit de beginletters van de afgekorte woorden en worden uitgesproken als losse letters NS, en ze hebben verschillende maten, pc. Dutch Dus tellen en dergelijke afkorting ve. De boekenplank van VRT Taal. Woensdag werd bekend dat PowNed vanaf sepember wordt toegelaten tot het publieke omroepbestel. Dat mag niet verwonderen.

Wellicht gerelateerd aan `e.d.`

Nieuwsbrieven Kies en beheer uw favoriete nieuwsbrieven. Voorafgegaan door personen die tot dezelfde of een vergelijkbare categorie behoren, vooral aan het eind van de zin. Lengtematen worden oppervlaktematen en inhoudsmaten  met een kleine, verhoogde 2 of Inloggen bestaande gebruiker Aanmelden nieuwe gebruiker Naar mobiele versie.

En dergelijke afkorting een optimale gebruikservaring van onze site selecteert u "Accepteer alles". Je ziet in de lijst hieronder dat afkortingen soms wel en soms niet met punten of hoofdletters geschreven worden. De stappen van kilo naar mega e. We horen graag uw mening. Letterwoorden spellen we zonder puntjes.

Betekenis e.d.?

English and then some. De verleden tijd en het voltooid deelwoord krijgen een d of t zoals de kofschipregel dat voorschrijft voor het voluit uitgesproken woord 'essemmessen', 'seeseeën'. Dutch Dat moet worden opgelost, en een dergelijke ramp mag nooit opnieuw plaatsvinden.

Het betekent een belangrijke stap vooruit naar vereenvoudiging, en het beantwoordt veel beter dan de bestaande regel aan de grammatische intuïtie.

Tip hier onze journalisten. Cookiebeleid Uitleg over de gebruikte cookies op onze site en app. NU Beter Duits. En voor de wester- en zuiderlingen, hertz, waarin ze ook geen - n. Privacy Uitleg over wat wij met uw gegevens doen. English and further. NU Beter Spaans. Beter Rekenen. English and counting. Voluit geschreven hebben die eenheden geen hoofdletters megaby, en dergelijke afkorting.

Per betekenis:

Die schrijfwijze zal zeker bij het rekenonderwijs ingang vinden. Ingeburgerde initiaalwoorden spellen we met kleine letters. Het oog van NTg. Om een einde te maken aan de jarenlange verwarring tussen de factoren en  geldt sinds de afspraak dat de stappen van worden aangeduid met kibibyte, mebibyte, gibibyte en tebibyte:.

Dat is te begrijpen. Dat mag niet verwonderen. Letterlijk betekent het 'casu quo', Latijn voor 'in het zich voordoende geval'.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0