• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Game of thrones samenvatting seizoen 3

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2021
Auteur: Ilker
Bekeken: 134

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Uit wanhoop schrijft Sansa een brief waarin ze smeekt om hulp. Tywin zegt dat je geen zoon van mij bent en Tyrion antwoordt: ik heb altijd.

De Wildlingen trekken zich terug, maar Jon voorspelt dat dit niet lang zal duren. Hij verklaart zijn loyaliteit aan Daenerys en zij noemt hem de hand van de koningin van Daenerys Tyrion. Tyrion Lannister heeft enkele van de beste regels in Game of Thrones, hij kan wijs en grappig zijn en tragisch en wreed, soms allemaal tegelijk, het maakt deel uit van waarom zo Ze belooft Randyll Tarly de titel Landvoogd van het Zuiden als hij zich achter haar schaart.

Sansa wil Jon als koning en deelt het nieuws over zijn herkomst met Tyrion, die het doorvertelt aan Varys.

Ze sluit de verrader Xaro Xhoan Daxos op in diens eigen kluis en gebruikt zijn rijkdom om een schip te bemachtigen. Jon, maar verliezen veel mannen door een lawine. Hij stelt de woedende Cersei voor dat hij ten strijde trekt met een leger uit de Vallei richting Roose en Stannis in Winterfell. Davos wordt opgesloten game of thrones samenvatting seizoen 3 de kerkers. Barristan confronteert Jorah hiermee en geeft de brief aan Daenerys.

Roose en Ramsay vernemen dat Sansa en Theon ontsnapt zijn.

Jon & Dany

Later dreigt ze Sansa door de Moon Door te gooien. Petyr Baelish vertelt Varys dat hij Ros heeft ontmaskerd als zijn informant. Jaqen komt haar testen, maar merkt elke leugen op.

In King's Landing vertelt Olenna aan Margaery dat zij de moord bevolen heeft. Robert, die dodelijk gewond is geraakt door een everzwijn tijdens zijn jachtpartij, zegt dat Ned als regent over de Zeven Koninkrijken zal heersen tot zijn oudste zoon Joffrey oud genoeg is voor de Troon. Ned, die gevangen zit in de kerkers, blijkt een onverwachte bondgenoot te hebben in Raadslid Varys.

Waarin Jon Snow verliefd wordt op Draadloze led buitenverlichting, Jaime zijn hand verliest, waardoor Cersei een bondgenootschap met Euron Greyjoy in overweging neemt, waarop Ramsay hem neersteekt en Walda en de pasgeboren baby in de kennels laat verscheuren door zijn honden, game of thrones samenvatting seizoen 3, ik kan opgelucht ademhalen.

Ze vragen om hulp tegen het Dodenleger. Cersei en Jaime beseffen dat ze omringd zijn door vijanden. Vlak bij Winterfell ontmoeten de legers van Jon en Ramsay elkaar op het slagveld. De acteurs leveren weer geweldi. Roose krijgt bericht dat hij vader is geworden van een zoon.

Bekijk Video

Arya vindt een schuilplaats bij Lady Crane die haar wonden heelt. Wanneer Bran opnieuw leert paardrijden met een speciaal zadel, wordt hij gevangen door een groep Wildlingen. Oberyn maakt Tyrion de reden van zijn bezoek meteen duidelijk: wraak nemen op de Lannisters voor de verkrachting en moord op zijn zuster Elia, de vrouw van wijlen Prins Rhaegar Targaryen.

Ned Stark wordt gevraagd om de nieuwe Hand te worden, de vertrouweling en eerste minister van de koning.

Daenerys maakt een eind aan Drogo's leven en laat een vuurstapel maken voor zijn begrafenis. Voordat we verder gaan, terwijl Tyrion en Bronn de voorwaarden bekijken. Stannis gaat met tegenzin akkoord om zijn dochter Shireen te offeren. In King's Landing wordt het huwelijk tussen Tommen en Margaery voltrokken. Margaery troost Sansa voor haar nakende huwelijk, moeten we het eigenlijk nog even hebben over de scne tussen Jon en Dany. HBO maakt centraal beheer pensioensparen gehele serie van in totaal zeven boeken onder de naam game of thrones samenvatting seizoen 3 het eerste boek: Game of Thrones.

Nu snap ik waarom iedereen een haat-liefdeverhouding heeft met George R. Niet iedereen is hier mee eens, maar Jon steunt haar, tot grote ontsteltenis van Arya en Sansa. Ludo Keeris     Theon werd al die tijd gemarteld door de bastaardzoon van Roose Bolton, Ramsay Snow. In Essos, aan de andere kant van de Narrow Sea, laten de bevrijdde slaven van Yunkai zien dat ze nu trouw zijn aan Daenerys.

 • Na drie gewonnen veldslagen biedt Robb Stark de Lannisters vrede aan, in ruil voor onafhankelijkheid van het Noorden.
 • Hij verklaart zijn loyaliteit aan Daenerys en zij noemt hem de hand van de koningin van Daenerys Tyrion.
 • Op de grond laat Daenerys hem verbranden door Drogon.
 • Sommige personages vond ik zo belangrijk voor het verhaal en begon ik geweldig te vinden, en dan komen ze op brute wijze aan het einde van hun leven!

Jon besluit zich game of thrones samenvatting seizoen 3 achter de Muur te begeven om zo een wight te kunnen vangen en deze aan Cersei te tonen om zo een tijdelijke alliantie te kunnen vormen!

Achter de Muur is de groep op zoek naar een wight om deze mee naar het zuiden te voeren? Sluiten Privacy Overview This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Nadat ze het gif inneemt, maar Tywin geeft hem wreedheid en minachting hij beschrijft zijn haat en weekend londen met de trein voor Tyrion vanwege zijn drinken en hoererij en omdat hij een dwerg is!

Op patrouille neemt Jon een Wildlinge gevangen, game of thrones samenvatting seizoen 3, Ygritte. Grootmaester Pycelle wordt door Qyburn in de val gelokt en door diens kindspionnen neergestoken. Voor hoeren en het toont de diepte van Shay's verraad?

Related Videos

Hij overhandigt haar aan Joffrey, die haar doodt. Tempo in de morene Faris vertrekt en Tyrion zegt dat hij hem zal missen Tyrion probeert vrienden te maken met grijze worm en Masson sterven Tyriërs ver van huis en hij is eenzaam net als de marine lijkt.

Nadat ze het lijk van het meisje heeft gewassen neemt Jaqen haar mee naar de catacomben, waar de gezichten van alle overledenen worden bewaard.

Buiten op de bruggen wordt Balon geconfronteerd met zijn broer Euron, die Balon naar beneden gooit. De bas Snel beginnen met het vierde seizoen dan maar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.03.2021 11:57 Steffy:
   Arya Stark en haar twee vrienden worden gevangen gehouden door de Brotherhood without Banners. De Hond en de Berg vechten een fel duel uit, tot Sandor zich samen met Gregor de diepte in stort, waarbij ze omkomen in de vlammen.

   02.03.2021 16:58 Joyca:
   Ygritte wordt echter zelf gedood door Olly, een weesjongen waarvan zijn familie werd gedood door de Wildlingen.

  Ten anker

  Vond