• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Whatsapp overzetten van iphone naar android gratis

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Mathias
Bekeken: 745

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Je wil immers niet je hele gespreksgeschiedenis kwijtraken. Bekijk dan eerst of de simkaart van je iPhone ook in je Android toestel past. Ben je weleens overgestapt van Android naar iPhone — of andersom?

De oplossing is het maken van een lokale WhatsApp backup. Contactpersonen overzetten van je iPhone naar je nieuwe Android-telefoon is prima te doen. Spotlight: WhatsApp. Vervolgens wifi uitgezet, reservekopie van iTunes op mijn 4s teruggezet waarmee de whatsapp wel terugkomt.

Maak een reservekopie van je WhatsApp met je oude iPhone.

App October 13, Tik op de 3 puntjes. Log dan rechts in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Thuisdeling handleiding vanaf macOS Catalina. Apps 'Apple iPhone 5 moet verplicht updaten om te blijven werken' Voedselverspilling de wereld uit helpen met de Too Good To Go-app Tips: je gebruik en opslag inzien in WhatsApp Review: Harry Potter: Wizards Unite nu te spelen!

Dit kan zowel met foto's en videos als met de volledige tekst uit gesprekken.
 • WhatsApp maakt gebruik van iCloud drive voor het bewaren van chats, media en gegeven.
 • Kleine kanttekening: als je je chatgeschiedenis op een SD-kaart hebt gezet, moet die SD-kaart wel compatibel zijn met je nieuwe Android smartphone. Tik op Chats.

Reservekopieën activeren voor WhatsApp op een iPhone

Open de app: hij gaat zelf op zoek naar een archiefbestand en zal je vragen of je het archiefbestand wil verplaatsen. Haal de reservekopie van je oude iPhone op met je Nieuwe iPhone. Klik dan hier om in te loggen. Met al je oude gesprekken dus. Hoe maak je een back up van WhatsApp op je telefoon? Hulp na aankoop van je Apple iPhone.

Een nieuwe telefoon kopen is leuk, dan wil je met dat nummer natuurlijk ook WhatsApp gebruiken. Bevestig je telefoonnummer door OK te kiezen. Als je een nieuw nummer krijgt. Contact 26 88 1 Tip: Losse smartphones - prijzen vergelijken Bekijk ook: Abonnementen met smartphone vergelijken Back-up maken van je WhatsApp Heb je al een nieuw Android toestel aangeschaft. Bekijk de voortgang van de back up in de groene balk.

WhatsApp back up maken en overzetten

Vervolgens wifi uitgezet, reservekopie van iTunes op mijn 4s teruggezet waarmee de whatsapp wel terugkomt. Een back-up maken op je iPhone doe je zo: Open de WhatsApp applicatie op je iPhone Ga naar instellingen à chats à reservekopie Tik op maak nu een reservekopie WhatsApp maakt nu eenmalige een back-up. Een app die dit kan is iMazing. WhatsApp geeft zelfs aan dat het helemaal niet mogelijk is.

Ben jij de gelukkige eigenaar van een nieuwe Apple of Samsung of misschien een ander Android toestel en vraag je jezelf af hoe je jouw Whatsapp berichten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kunt overzetten! Leg je iPhone nu niet direct onderin de lade, de licentie aangeschaft en Whatsapp Business van de ene telefoon op de andere gezet.

Hier was ik al een tijdje whatsapp overzetten van iphone naar android gratis opzoek. Ik ben jullie enorm dankbaar, want dit was wel echt belangrijk voor me. Zojuist de app gedownload, want dan heb je er weinig aan.

Volg de stappen op het scherm om daarna je iPhone te herstarten. Kies voor Instellingen. Tik op back-up maken.

 • Ik ben jullie enorm dankbaar, want dit was wel echt belangrijk voor me.
 • Nieuwstip insturen Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.
 • Wesley Fabry 18 augustus om Bedankt voor het melden, blijkbaar is het niet meer mogelijk om twee weken gratis iMazing te testen in combinatie met WhatsApp.
 • Stap 1.

Ga akkoord en wacht totdat de contacten zijn gemporteerd. Bij aanschaf van een nieuwe iPhone wil je al die bijzondere gesprekken niet zomaar achterlaten. Lees verder. Whatsapp overzetten van iphone naar android gratis mensen met wie je praat, zoals je profielfoto, want dit is een saaie en tijdrovende klus. Hier wordt een back-up in Google Drive opgeslagen. Al je iPhone-contacten staan nu ook in Google Contacten. Dit keer kies je voor de optie om de back-up te uploaden naar de Google Drive die verbonden is aan je Google-account.

Tik vervolgens op 'Back-up maken' om een kopie van je gespreksgeschiedenis te maken.

WhatsApp overzetten iPhone

Gebruikte je een microSD-kaartje in je oude telefoon? In de meeste gevallen is de reservekopie nu ingeschakeld. Ben jij de gelukkige eigenaar van een nieuwe Apple of Samsung of misschien een ander Android toestel en vraag je jezelf af hoe je jouw Whatsapp berichten van je oude telefoon naar je nieuwe telefoon kunt overzetten?

Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Op deze manier heb je geen andere applicaties nodig en hoef je ook niet in mapjes te gaan zoeken naar je gesprekken. Android heeft geen iMessage: de berichtendienst werkt alleen op Apple-apparaten. Wil je een vliegende start maken met je nieuwe toestel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   29.11.2020 11:39 Alain:
   Bevestig je telefoonnummer door OK te kiezen.

  Ten anker

  Vond