• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Wok restaurant elke dag den helder

Gegevens
Gemaakt door: 12.01.2021
Auteur: Domenico
Bekeken: 60

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het is jammer dat er voor vegetariërs geen vleesvervanger is tofu,falafel enz Het is een groot restaurant waardoor de sfeer wat minder is. Toen we arriveerden bij het eten stonden nergens bordjes bij met wat voor eten het was stel je bent allergisch of je mag bepaalde dingen niet eten wegens geloofsovertuiging, dan ben je er mooi klaar mee.

Piepklein schaaltje met aardbeien. Henk de Vries 30 punten. Waarderingen en beoordelingen 4,0  8 beoordelingen. Door op de website te klikken of door erop te navigeren, ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Toen we even zaten werd ons een drankje aangeboden. Elke Dag, Den Helder.

Dat is nog anderhalf uur voor het eten. Het bezoeken zeker waard! Chinees Den Helder. Restaurant Elke Dag 6,8. Biedt dit restaurant afhaalmaaltijden of eten om mee te nemen aan.

Dan zit je ook goed vol! Alleen de grill-hoek was goed.

Kloppen deze openingstijden?

Kwaliteit van het eten is afdoende. Dit is geschikt voor de kleine beurs als je geen verwachtingen hebt of kwaliteit zoekt. Wij zijn weer geopend. Bij restaurant Powngtong kunt u genieten van heerlijke thaise gerechten. Eten wordt steeds aangevuld. Toen het binnenkwam ik wist niet dat het mogelijk was leek het wel azijn, het was echt bocht.

Mocht u roken is d'r ook

 • Service goed!
 • Gaby D. We hebben met de gehele familie voortreffelijk gegeten.

Toen we informeerden naar de wijnkaart bleek er helemaal geen wijnkaart te zijn. Eerste keer drinken werd aangeboden, dus wij maar wachten op de volgende ron. Dan is er nog de muur die eruit ziet of het er in een half uurtje is opgeplakt door de eerste beste doe-het-zelver. De beste hotels in de buurt bekijken De beste restaurants in de buurt bekijken De beste attracties in de buurt bekijken. Vluchten Vakantiewoningen Restaurants Dingen om te doen, wok restaurant elke dag den helder.

Corona informatie

Concept is zeker geslaagd te noemen, erg gevarieerd. Hebben eerste kerstdag daar gegeten, veel te druk. Reserveren bij Powngtong Bij restaurant Powngtong kunt u genieten van heerlijke thaise gerechten. Ook kinderen kunnen hier prima uit de voeten.

Veel zitplaatsen. Alle restaurants in Den Helder weergeven. Niets word aangevuld. Vorige week zaterdag gegeten met vier personen en een grote tegenvaller. Dit is geschikt voor de kleine beurs als je geen verwachtingen hebt of kwaliteit zoekt.

Binnen ziet het er sfeervol uit.

Hoe was jouw ervaring?

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. In samenwerking met Kinepolis op Willemsoord presenteren we het Cinema menu. Close this module Belangrijke informatie! Bij Thais restaurant Powngtong kunt u natuurlijk ook bestellen.

Er zijn nog onvoldoende waarderingen van het eten, de service, Aan de Poel en ook gewone wok-restaurants! Tevens op verzoek kunt u de kok terwijl u kijkt nog extra lekkernijen laten maken naar uw smaak. We hebben hier nu twee keer gewokt en dit zullen niet de laatste keren zijn. Dan maar lekker toetje maken? Ik heb veel ervaring met restaurants zoals de Librije, wok restaurant elke dag den helder. Steeds zeiden wij we hebben nog wel trek in iets en vervolgens kwam hij terug na vijf minuten met de zelfde vraag.

Bedankt voor je hulp. De ingerichte tenten texel uit de Tussendoor komen ze rond met een spies met vlees Lydia Kooijman 19 punten.

Meer informatie

Restaurant Elke Dag 6,8. De koffie uit de Ze hadden ook andere rolletjes denk aan zalm,advocado,enzovoort. Bij Thais restaurant Powngtong kunt u voortaan een heerlijk driegangenmenu nemen, inclusief een vrijkaartje voor de bioscoop!

Je had 2 uurtjes, de helft van de tijd stond je in de rij. U kunt uw bestelling vers in ons restaurant komen ophalen. En we zaten nog geen minuut of een personeelslid kwam langs met vlees op een spies.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   15.01.2021 18:30 Saïd:
   Mijn man had een tongetje van de terriyaki plaat en kop en ingewanden zaten er nog in.

   20.01.2021 12:57 Aidan:
   Eef 11 punten. Beoordeeld op 28 april Lekker voor grote partijen , bedrijfsuitjes en romantische paartjes voor kleine bedragen.

  Ten anker

  Vond