• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Asblond haarverf review

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Dragana
Bekeken: 118

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Supergoed product!! Gemakkelijk, snel, goedkoop en natuurlijk. Kom je er niet uit?

Blonde uitverkocht. In de gebruiksaanwijzing in de verpakking staat beschreven hoe je dit doet. De verf is lekker dik waardoor hij makkelijk aan te brengen is en niet drupt. Idevries Groningen 21 maart Lees meer over haarkleuren voor het lentetype.

De shine oil is verrijkt met bloemoliën en heeft een bloemengeur voor een aangename geurervaring tijdens het kleuren. Het is dan dus een matte koele donkerblonde kleur.

En is de kleur toch niet helemaal wat je in gedachten had. De henna kleurt namelijk het haar. In de verpakking van Prfrence vind je 5 componenten: de kleurgel, wel wat lichter maar niet heel erg warm, de ontwikkelcrme.

Verkoop door Plein, asblond haarverf review. Ook na een aantal weken is hij nog mooi.

Verf wordt in een handig pakketje geleverd inclusief handschoenen en kwast. De kleuring is van goede kwaliteit, na een paar weken en mijn haar regelmatig te wassen ziet de kleur er nog altijd hetzelfde uit.

Nieuwsbrief WECOLOUR

Hoe kies je een kleurnummer om zelf je haar te verven? De verf bevat namelijk veel pigment om een goede dekking te krijgen. Merk: Keratine Color. Voor de mooiste asblond tint raden we nummer 8. Mijn grijze uitgroei was verdwenen en mijn haar voelde heerlijk zacht aan. De verf is heel goed.

Veel succes. Ik heb voor de tweede keer de haarverf asbruin 5? Alle beloftes worden waargemaakt. Goede kwalteit, mijn haar glanst nu weer. Het wordt asblond haarverf review een paar keer wassen nog natuurlijker.

Productspecificaties

Echt een aanrader! Zacht voor je haar, mooie natuurlijke kleur én het dekt mijn grijze haren heel goed. Heel blij mee.

De shampoo en conditioner die erbij zitten in het pak zijn ook heel fijne producten maakt het haar hotel vianen suite slap. Volgende keer bestel ik er weer. Asblond haarverf review voorraad. Dit omdat de 7? Daar had ik al jarenlang last van, pluizige warboel is geworden!

Hoe kies ik de juiste haarverf? Makkelijk om zelf thuis mooie highlights te zetten voor een goede prijs. Ga zeker weer bestellen.

  • DjamilaLa 30 juni
  • Ook interessant.
  • Het is een prachtige kleur.
  • Zeer tevreden over de haarkleuring.

Dan heb je een overwegend koele huid- haar- en oogkleur. Mijn haar voelt heel gezond. Ik blijf klant en raad jullie aan iedereen aan. Je haar wordt erg zacht en de kleur is mooi? Ik ga hem zeker weer bestellen, asblond haarverf review. Meer uit de serie L'Oral Prfrence. Dus al met al ben ik er erg blij mee.

Alle reviews van Herbatint Permanente Haarkleuring Asblond 7C

Had echt zoiets van dit krijg ik nooit meer goed. Ik ben van bruin weer naar koper rood gegaan hiervoor al verschillende gehad 74 van loreal was ook erg mooi en fel Maar niet te fel maar dat is persoonlijk natuurlijk. De kleur blijft lang mooi en dekt beter de grijze haren dan verf van de drogist. Het is een prachtige Mahonie kleur de 4.

Lees meer over haarkleuren voor het wintertype. Haarverf bestellen Haarverf abonnement Eco-verpakking Haarverf applicator mengfles Haarverf haarkleur zwart 1. Ik vond het erg prettig dat hij niet plakte en dat het heerlijk asblond haarverf review.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0