• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Erkende shih tzu fokkers nederland

Gegevens
Gemaakt door: 18.02.2021
Auteur: Thanh
Bekeken: 979

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom. De pups hebben de eerste enting gehad, zijn meerdere malen ontwormt en de pups zijn gechipt en geregistreerd n Automatisch ingelogd blijven totdat u zelf uitlogt.

Meest recente reacties. Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Laat een bericht achter in het Gastenboek. Vorige Maak een afspraak, dan bent u van harte welkom.

Meer suggesties Ben je op zoek naar een Hondenras. De overdaad aan info over pups die te vinden is maakt het lastig bepalen bij wie je cht terecht kunt. Ingent 1x en gezond verklaard door dierenarts.

Ze zijn geboren op 11 april. Met vriendelijke groet,?

Heeft u nog vragen mbt. Meest recente reacties.
  • Wat je doelen met een jong hondje ook bedragen, Kennel van de Twentsche Weide kan je helpen ze te bereiken. Over ons.
  • Voor fokkers en kopers De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Onthoud dat een shih tzu slim is: je kunt niet eindeloos op dezelfde trucjes blijven vertrouwen, want daar prikken ze vrij snel doorheen.

Meer suggesties

Bij meerdere nesten bent u verplicht al uw nesten op te geven. Welcome to our Website. Op Doggo. Disclaimer Sitemap. We have 5 dogs and once in a while a litter of pups. Ook voor kinderen is de Shih-Tzu vriendelijk. Koop en Verkoop Dieren en Toebehoren op Marktplaats.

  • Menu Mistycha kennel News. Shih Tzu.
  • Probeer website gratis uit. WE zijn 11 weken oud en zijn eraan toe om naar een nieuw baasje te gaan.

Contact Adres: T: E: monique dalai-shihtzu. Chinchin, onze rustigste uit het nest zoekt een lief baasje. Vind shih tzu pups in Dieren en Toebehoren op Marktplaats. Ik hoop een pracht Over ons. Mijn honden wonen allemaal in huis en spelen ook buiten. Martin Arens van o.

Zoeken met Startpagina

Tekstborden van Puppyplaats. Onze hondjes leven in en rondom ons huis zitten niet in kennels. Lief teefje van 6 weken oud is geënt gechipt en ontwormd en goedgekeurd door de dierenarts. Shih Tzu- Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden www.

We hebben nog reutjes en teefjes in meerdere kleuren. Wilt u zeker weten dat we thuis zijn maak dan een afspraak, maar bent u toevallig in de buurt kom dan ook zonder afspraak gerust langs. Plaats dan gerust een advertentie op Puppyplaats. Ook voor vrijblijvende informatie mag u altijd contact opnemen, erkende shih tzu fokkers nederland.

Al jaren lang zijn we een goed, profession Adres: T: E: monique dalai-shihtzu. Al jaren lang zijn we een goed, professioneel hondenfietskar waar te koop betrouwbaar adres voor de aanschaf van een puppie.

Welkom op de website van Shih-Tzu kennel "Dalai"

Bekijk de fokker vermelding van Amarantha's Shih Tzu. Wij zijn een kleine kennel in Espel Onze hondjes wonen met ons in een kleine tussen woning in een rustig straat. Eenmaal daar binnen kreeg ik een lieve schattige pup op mijn schoot gezet en ik was verliefd!!!!! Martin Arens van o.

Dat mijn hondjes het ook leuk vinden is mooi meegenomen. Twentsche weide. Wij hebben al shih tzu sinds Wat je doelen met een jong hondje ook bedragen, Kennel van de Twentsche Weide kan je helpen ze te bereiken. Stamboom Tycha Foto's. Met Seth ben ik ook voor het eerst naar de show gegaan en wat hebben we gelachen met Seth op zijn eerste show toen hij languit op zijn rug ging liggen erkende shih tzu fokkers nederland hij de keurmeester zijn "zaakje" showde.

Opvoeding en verzorging eist eenduidigheid en regelmaat. Liefhebber n fokker van dit fantastische ras,sinds hebben wij Shih Tzu, af en toe pups,gebaseerd op gezonde ouderdieren uit uitmuntende combinaties! Little Snow Valley, erkende shih tzu fokkers nederland.

Startpagina Sponsors

Als je wilt kun je langskomen om te kijken hoe geweldig ze i Rasinformatie Jacqueline de Boer verzorgt de rasinformatie. Vader en Moeder zijn uit een superlijn en moeder is aanwezig. De HondenPage maakt gebruik van cookies.

Chinchin, onze rustigste uit het nest zoekt een lief baasje. Af en toe hebben wij een nestje Wondertjes en daar genieten wij enorm van, liefst dagelijks, de pupm. Onze pups.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0