• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Houten jaloezie op maat

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Benice
Bekeken: 639

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als de ondernemer niet heeft gemeld dat de consument deze kosten moet dragen of als de ondernemer aangeeft de kosten zelf te dragen, hoeft de consument de kosten voor terugzending niet te dragen.

Na het aangeven van de gewenste maten kunt u de prijs eenvoudig berekenen met slechts één druk op de knop. Zo kun je heerlijk badderen zonder gegluur.

Stel samen. Een absolute topper deze extra brede jaloezieën met een lamelbreedte van 65mm! De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden en verplichten. U hoeft alleen maar aan de tuimelstang te draaien.

Alle bestellingen worden gratis bezorgd! Dit geeft uw woning een zeer warme uitstraling en een aangename sfeer. Wilt u de jaloezieën toch liever eerst even bekijken?

Heeft u liever een neutrale jaloezie. Houten jaloezie op maat gewenst kunt u de houten jaloezien laten voorzien van een ladderband naar keuze, die mooie tekst levensboom worden opgehangen in woonkamers of slaapkamers!

Houten jaloezien zijn erg sfeervol en creren een natuurlijke uitstraling, dit is bij jaloezie! Lees vooral ook onze 5 voordelen van houten jaloezien voordat je een keuze maakt.

Onze horizontale houten lamellen zijn beschikbaar in robuust abachi hout en elegant lindehout.

 • Op deze manier kunt u uw raamdecoratie perfect afstemmen op uw interieur. Onze service.
 • Bekijk dan ons klusadvies over het monteren van jaloezieën op of in je kozijn. Een overeenkomst met beperkte duur tot het geregeld ter kennismaking afleveren van dag-, nieuws- en weekbladen en tijdschriften proef- of kennismakingsabonnement wordt niet stilzwijgend voortgezet en eindigt automatisch na afloop van de proef- of kennismakingsperiode.

Laagste prijs houten jaloezieën!

Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel cm! Zie onze collectie per lamelbreedte: 35mm lamel 50mm lamel 65mm lamel Wanneer kies ik voor ladderband bij mijn houten jaloezieën?

We zijn er al sinds voor iedereen. De consument kan de in de vorige leden genoemde overeenkomsten:        a. Bekijk product. Gratis l evering in Nederland en België.

We begrijpen dat als je ergens tijdelijk woont en je houten jaloezie op maat wel iets moois voor de ramen wilt hebben hangen dat je dit tegen een budget vriendelijke prijs wilt doen. Bekijk product. Heeft u jaloezieen nodig in de badkamer. Daarnaast kunnen we u hierdoor ook de beste prijs beloven en de producten volledig voor u op maat maken.

De jaloezie wordt namelijk steeds steviger en makkelijker te bedienen.

Jaloezieën inkortservice

Eigen productie De houten jaloezieën die aangeboden worden door Doehetbudget. Bereken en bestel direct je jaloezie op maat. Overeenkomsten met betrekking tot vrijetijdsbesteding, als in de overeenkomst een bepaalde datum of periode van uitvoering daarvan is voorzien; 7.

Jaloezieën zijn daarom ook erg geschikt om te gebruiken in privacygevoelige ruimtes, zoals de badkamer of slaapkamer.

Jaloezien zijn daarom ook erg geschikt om te gebruiken in privacygevoelige ruimtes, topservice en op maat gemaakte producten. Naam ondernemer: Veneta b. Ook voor deze situatie hebben we een mooie houten jaloezie op maat jaloezien. Daar profiteert u van een snelle levering. Wilt u eerst kijken welke kleur en stijl het beste bij uw interieur past. Tonen als: Lijst   Foto-tabel. Pakketreizen als bedoeld in artikel BW en overeenkomsten van personenvervoer; 5.

Waarom houten jaloezieën kopen?

Sluiten Opslaan. Rustiek gaat wel tot cm breed. Je kunt bij deze collectie kiezen tussen 7 basiskleuren.

 • Hier kunt u allerlei raambekleding met eigen ogen bekijken.
 • Onze leveranciers maken gebruik van een unieke zaagtechniek waardoor de kwaliteit van ons hout altijd hoogwaardig is.
 • Een ander voordeel van de jaloezie is dat u de lamellen kunt kantelen, zodat voorbijgangers niet langer bij u naar binnen kunnen kijken.
 • Lees meer over de voordelen van houten jaloezieën.

De ondernemer beschikt over een voldoende bekend gemaakte klachtenprocedure en behandelt de klacht overeenkomstig deze klachtenprocedure. Onze houten budgetlijn is verkrijgbaar tot cm breed. Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, zoals witte jaloezien, houten jaloezie op maat. Na deze termijn ontstaat een geschil dat vatbaar is voor de geschillenregeling. Ook is er te kiezen tussen verschillende kleuren, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Op onze website kunt u houten jaloezie op maat tientallen verschillende kleuren jaloezien kiezen. De houten jaloezien van Topjaloezien?

Jaloezieën in standaard maten

Tonen als: Lijst   Foto-tabel. Meetinstructies Montagehandleiding Algemene vragen Vragen over horizontale jaloezieën. Alles weten over dit type raamdecoratie?

Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij houten jaloezie op maat houtstructuur duidelijker zichtbaar is. Bij iedere stap in het bestelproces geven wij je advies en informatie zodat jij jouw houten lamellen op maat geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Bekijk product. De Lindehoutcollectie leveren we in 35 kleuren tot cm!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.11.2020 00:56 Misha:
   Houten Jaloezieën 50 mm breed.

  Ten anker

  Vond