• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Jonnie boer gehaktbal ah

Gegevens
Gemaakt door: 19.11.2020
Auteur: Samet
Bekeken: 479

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sla mijn naam, email en website op in deze browser, zodat ik de volgende keer makkelijk kan reageren. Ingrediënten gehakt.

Aanmelden Inloggen. Ik weet niet hoor, maar als je ballen met verschillende smaken krijgt, dan heb je toch echt je gehakt niet goed gemengd. Of misschien nog wel lekkerder Of vraag een heule goeie slager Ik ben wel benieuwd naar de gehaktballen van je vader Sate saus maken van pindakaas, ketoembar, djahe, sereh, djintan, kurkuma, sambal, zoete ketjap en melk.

Stuur een reactie op dit recept. Bedankt voor je fijne recepten waar ik heel veel gebruik van maak. Er zit genoeg zout in de ketjap. We gaan ze vaker eten. Eet smakelijk.

Waarom kan je niet gewoon 'je mond houden'?
 • Hoe ziet ons dagelijks leven eruit? Worden ze ook heel lekker smeuiig van.
 • Om de mooiste ballen te draaien kun je je handen het beste nat maken. Astrid 26 januari om Vanavond deze gehaktballen voor het eerst gemaakt.

Maak van iedere maaltijd een feestje

Iets minder of nog meer? Ook goed. Lukt het maar niet om de gehaktbal toch stevig te maken maar niet zo droog? Ik gebruik biologisch halfom gehakt. Je bakt de gehaktballen dan gewoon.

Wat zou hier qua smaak op lijken? Bas Robben 28 maart om De gehaktballen vallen of staan met de kwaliteit van het gehakt.

Ik heb deze gehaktballen gemaakt vandaag, jonnie boer gehaktbal ah, die ik toch iets hoger aan sla op het gebied van ballen dan Jonnie Boer. Mijn AH profiel Aanmelden Inloggen.

Dit is volgens Johannes van Dam, en ik snap echt niet hoe sommige mensen kunnen zeggen dat ze niet lekker waren!!. Smaak is persoonlijk h. Heb je de ballen 30 minuten laten rusten in de koelkast voordat je ze ging bakken?

Gehaktballen van Jonnie Boer

U zult een link via e-mail ontvangen om een nieuw wachtwoord aan te maken. Met je handen dus eerst even goed wassen. Te veel paneermeel wat blijft plakken in de mond. Maar ik ga het wel eens namaken.

Dennis 29 december om Ja het zijn gehaktballen. Heb je van dit recept genoten. Ik denk inderdaad dat de ballen van Jonnie Boer niet op zijn kaart staan maar dat daar alleen Therese mee mag spelen. Ik heb ze ook gemaakt, jonnie boer gehaktbal ah.

Luchtigere ballen en heerlijke jus. Braad de gehaktballen aan weerszijden aan tot ze goudbruin zijn.

Mijn Bewaarde recepten

Door iemand getipt en ik ga deze ballen zeker maken en proberen. Silvia 17 september om Mijn gehaktballen bleven plakken en zijn dus nu niet bruin. Sate saus maken van pindakaas, ketoembar, djahe, sereh, djintan, kurkuma, sambal, zoete ketjap en melk. Ik kan alles maken, bakken, braden, grillen, sauteren, maar ballen waren een drama. Niet duf maar scherp!

Op een lekkere snee brood. Jonnie boer gehaktbal ah aangepast: 29 nov. Simone 1 september om Vervang gewone paneermeel een keer door lays paprika chips wel check in tui schiphol fijn stampen uiteraard.

Vervang gewone paneermeel een keer door lays paprika chips wel goed fijn stampen uiteraard. Wat ook lekker is om een uitje erbij te doen? Maar ben zeker op weg geholpen met dit recept, jonnie boer gehaktbal ah. Draai vervolgens het gas laag, doe de deksel op de pan en laat de ballen 45 minuten rustig gaar worden. Geplaatst op Nederlands Bijgerecht.

125 reacties

Dit zal zo'n 80 tot gram zijn. Verder: ik gebruik één ei, een versnipperde niet te grote ui, 2 eetlepels koffiemelk geen must en naar smaak wat knoflookpoeder… Runderfond voor jus is ideaal. Nienke Bezuijen 29 juli om Suuuuper! Carina VH.

Erbij blijven dus en een pan gebruiken met dikke bodem. Wauw, wat een onwijs onaardig bericht. Lekker sappig en mals en goed op smaak.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   20.11.2020 19:53 Shara:
   Zoë 9 februari om Heeeerlijk!

   25.11.2020 20:59 Zaza:
   Ik ga ze vanavond ook maken en dan ook nog met het gehakt van www.

   20.11.2020 11:43 Şerife:
   Nu kun je twee dingen doen.

  Ten anker

  Vond