• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Kan geen mail ontvangen kpn

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Nihad
Bekeken: 104

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Blij met een antwoord? Het gaat dan om e-mailadressen eindigend op kpnmail.

Meldt u aan voor onze nieuwsbrief:. Je kunt je internetverbinding controleren door in de browser van je tablet of mobiel een website te openen, bijvoorbeeld google. Probeer het nog een keer over een paar minuten. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden. Open de email app op uw smartphone om uw e-mail te gebruiken.

Ga naar Toestelhulp 2. De service is momenteel offline.

Wachtwoord vergeten. Heb je een vraag over het instellen van email op je Android of denk je dat je een andere KPN kunt helpen. Meld je aan Heb je al een account. Hoe nu verder. Een volle mailbox kan komen door bijvoorbeeld bedankt felicitaties verjaardag grootte van je bijlagen of omdat het emailprogramma berichten op de mailserver laat staan, kan geen mail ontvangen kpn.

 • Gebruik je de juiste instellingen? Bij niet mobiele apparaten moet er bij de geavanceerde instellingen het vinkje bij wachtwoordverificatie aan staan.
 • E-mail instellen op je computer.

Klantenteam

Als je wel e-mail kunt ontvangen, maar één of meerdere e-mails mist, controleer dan de spamfolder in je e-mailprogramma of Webmail. Mailbox vol Als je mailbox vol is kun je geen nieuwe berichten meer ontvangen. Uiteraard is een wijziging enkel nodig als uw KPN uw internet provider is. Een volle mailbox kan komen door bijvoorbeeld de grootte van je bijlagen of omdat het emailprogramma berichten op de mailserver laat staan. Druk op 'wijzigen'. Als u nog geen account heeft kunt u gelijk beginnen met instellen.

 • Ook is verificatie vereist voor de uitgaande mailserver.
 • Maak dan gebruik van onze handleiding vanaf stap 4.

Share Tweet Delen Delen. Laat hier onder een bericht achter. U moet daarvoor wel uw e-mailinstellingen aanpassen. Overzicht van KPN e-mailadressen Bekijk een overzicht van de e-mailadressen in jouw abonnement?

Ga naar Toestelhulp 2?

Gebruikersnaam en wachtwoord controleren

Bel ons vrijblijvend: Ik heb daar meerdere berichten over voorbij zien komen, met meldingen van gebruikers die plotseling geen mail meer ontvangen. Let op : als er een voor jou onbekende autoforward is ingesteld, is er mogelijk misbruik gemaakt van je e-mail gebruikersnaam en wachtwoord.

Overige merken. Er zijn een aantal mogelijke oorzaken waardoor de mailbox vol kan zijn:, kan geen mail ontvangen kpn. Spring naar de inhoud Ga naar het invoerveld voor zoeken. Ga naar Webmail en log in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Een kopie van de e-mail blijft na het ophalen in het e-mail programma bijv.

Kies het emailadres waar het om gaat 3.

Vraag en antwoord

Overige merken. Meld je aan Heb je al een account? Email app per ongeluk gewist. Kies je smartphone of tablet.

Je kunt je internetverbinding controleren door in de browser van je tablet of mobiel een website te openen, bijvoorbeeld google. Wil je het dataverkeer roaming van een mobiel inschakelen, volg de onderstaande stappen. Ik kan namelijk geen berichten ontvangen. Maak dan gebruik van onze handleiding vanaf stap 4. Neem contact op met de klantenservice als het probleem zich blijft voordoen. Wil je weten hoe je mails verwijdert ga dan hier naar toe. Sinds een aantal weken ontvang ik geen e-mails meer op mijn mobiel.

Zet kat alleen thuis radio aan vinkje bij 'Gegevens kan geen mail ontvangen kpn.

Android stappenplan voor KPN mail

Verder heb ik voor inkomend zowel SSL als TLS met poort geprobeerd, maar ook deze beide varianten leveren geen verbinding op.

De service is momenteel offline. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.

U moet daarvoor wel uw e-mailinstellingen aanpassen. Ik heb geprobeerd mijn mail te installeren op mijn Huawei snartphone. Weet je het wachtwoord niet meer.



Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 09:26 Nydia:
   Gebruikersnaam uw gebruikersnaam van het betreffende email account.

  Ten anker

  Vond