• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Mijn ns flex

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Sandeep
Bekeken: 838

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Lekker handig, spring zo vanuit de trein op de fiets. Je abonnement is direct aangepast.

Als je factuur er anders uitziet dan verwacht, heeft dat vaak een simpele reden. Hoe dat kan? Zo reis je altijd met de korting die op dat moment het beste bij je past. Als er nog saldo op je OV-chipkaart staat, verrekenen we dit automatisch op je eerste NS Flex factuur. Op de pagina van het abonnement vind je de bestelbutton. Deze extra kosten vind je terug op je factuur.

Kijk op onderstaande links voor meer informatie.

Marieke van NS Flex. Tot wel 15 minuten nadat je hebt ingecheckt. Inloggen in Mijn NS, mijn ns flex. Andere kosten kunnen zijn: reiskosten voor je treinreizen, met of zonder korting; reiskosten voor het gebruik van het overige. Heb je een NS Flex abonnement en reis je door de coronamaatregelen niet of minder.

Dan reis je weer met de korting die je gewend bent en maak je geen onnodige kosten. Goed geregeld, al zeggen we het zelf.

Hoofdnavigatie

Zorgen over je maandbedrag? Wij streven ernaar het bedrag binnen 5 dagen nadat je je factuur-e-mail hebt ontvangen, af te schrijven. Je betaalt je gemaakte kosten namelijk achteraf via een maandelijkse factuur. Een kleine garantie voor ons: zo weten we zeker dat je Flex ook echt wil gebruiken. Let op! Meer over abonnementen.

Om zicht te houden op je maandbedrag is het binnenkort mogelijk om zelf handige alerts mijn ns flex te stellen. Dit kan direct, ook als je nog in je eerste abonnementsjaar zit, mijn ns flex. Ben je vergeten uit te checken. Om www evides meterstand de maand inzicht te houden in je kosten zijn deze online in te zien via Mijn NS en de NS-app.

Op de factuur staan de kosten die je de afgelopen maand hebt gemaakt en je abonnementskosten voor de komende maand. Dan pak je gemakkelijk een OV-fiets.

Inloggen in Mijn NS Zakelijk.

En vaker. Aan het einde van de maand sturen we je 1 overzichtelijke rekening. Met NS Flex reis je flexibel en kies je het abonnement met de korting die die maand bij je past.

Dit doen we aan de hand van je reishistorie. Nooit meer saldo laden. Wissel je tussen twee verschillende kortingsabonnementen. Upgraden naar 1e klas Is mijn ns flex wat drukker in de trein. Met NS Flex switch je makkelijk naar 1e klas. Dit kun je aangeven tijdens het bestellen.

Alles wat je altijd al had willen weten over NS Flex. Vergeten in of uit te checken, kan iedereen gebeuren. Dit wil zeggen, een kaart mét pasfoto. Vergeten uit te checken.

Inloggen in Mijn NS, mijn ns flex. We zijn met andere vervoerders in gesprek om deze gegevens zo compleet mogelijk te krijgen. Reis je de ene maand meer dan de andere maand, dan kan je factuur hierdoor lager of hoger uitvallen, mijn ns flex. In plaats daarvan ontvang je iedere maand een overzichtelijke factuur. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je wijziging en een uitleg hoe je deze kunt activeren. In de rij mijn ns flex om saldo te laden, maar wel gebruik wilt maken alle voordelen van NS Flex; als je ook bij je reizen met het overige OV het gemak wilt hebben van achteraf betalen; als je je NS Flex abonnement tijdelijk wilt pauzeren omdat je een periode minder vaak de trein neemt.

Check de veelgestelde vragen over NS Flex? NS Flex Basis is handig voor: als je niet vaak met de trein vouwfiets test anwb, is verleden tijd.

En NS Flex biedt meer:. Dan kun je ook overstappen naar een nieuw abonnement van NS Flex. Als je met Keuzedagen wilt blijven reizen, kun je dus beter nog even wachten met overstappen.

Ook krijg je binnen 2 werkdagen een tussentijdse factuur met het bedrag dat je nog moet betalen of terugkrijgt in verband met de abonnementskosten van je vorige abonnement!

Weekend ov geldig maandag Antwoord binnen 15 minuten. We ontwikkelen nog een alternatief voor Keuzedagen bij NS Flex, mijn ns flex.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2021 22:46 Solange:
   Reiskosten Met een NS Flex abonnement betaal je je reiskosten altijd achteraf.

   08.03.2021 16:30 Bonnie:
   Zorgen over je maandbedrag? Op de voorbeeldfactuur vind je informatie over alle mogelijke posten die er op een factuur kunnen staan.

  Ten anker

  Vond