• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Outlook groep contactpersonen exporteren

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Moshe
Bekeken: 263

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Als u de computer met Outlook van een iemand anders gebruikt, kunt u nu uw account verwijderen uit zijn of haar exemplaar van Outlook. Nog geen account? Outlook of

Wanneer je in beide gevallen vervolgens de data in het CSV-bestand wilt bewerken blijkt helaas dat de gegevens uit eenzelfde veld in Outlook bijv. Alle rechten voorbehouden. In een dialoogvenster wordt gevraagd vanuit welke accountfolder in Outlook de Contactpersonen moeten worden geëxporteerd. Selecteer hier de gewenste folder waarin de contactpersonen staan. Português: Exportar um Catálogo de Endereços no Outlook.

Klik onder Gexporteerd bestand opslaan als op Bladerenselecteer een doelmap en typ in het vak Bestandsnaam een naam outlook groep contactpersonen exporteren het bestand. Nog geen account, outlook groep contactpersonen exporteren.

Het venster van de wizard "Importeren en exporteren" zal geopend worden? Zoek het nieuwe CSV-bestand op uw computer op en open het in Excel om te controleren of uw contactpersonen zich in het bestand bevinden!

In een dialoogvenster wordt gevraagd vanuit welke accountfolder in Outlook de Contactpersonen moeten worden gexporteerd. Wanneer u uw contactpersonen vanuit Outlook exporteert, wordt een kopie van uw contactpersonen in een CSV-bestand of een ander bestandstype opgeslagen.

Alle rechten voorbehouden.

Voordat het bestand aangemaakt wordt zul je nog een laatste kans krijgen om de instellingen te bekijken die je hebt gekozen. Selecteer onderaan de pagina om naar de pagina Personen te gaan. Español: exportar un libro de contactos en Outlook.

Deel deze pagina

In Outlook kun je welke map dan ook exporteren naar een bestand. Geef het bestand een duidelijke naam en klik voor de laatste keer op de knop "Volgende. Rond het proces af door op de knop "Voltooien" te drukken. Als dat gebeurt, kunt u altijd het exportproces opnieuw uitvoeren en een nieuw bestand maken. Voordat het bestand aangemaakt wordt zul je nog een laatste kans krijgen om de instellingen te bekijken die je hebt gekozen. Kies voor "Exporteren" en selecteer dan de optie "Adresboek.

Rond het proces af door op de knop "Voltooien" te drukken, outlook groep contactpersonen exporteren. Over dit artikel. Klik op "Voltooien" om het bestand aan te maken op de locatie die je opgegeven hebt. Klinkt moeilijk, maar is heel eenvoudig. Alleen eenmalig de eerste regels VBA code opzetten… en daar helpt Microsoft zelf bij zelfinzicht. Bedankt voor uw feedback. Selecteer vervolgens de map met contactpersonen die u wilt exporteren.

Contactpersonen exporteren vanuit Outlook e-mailberichten

Klik op Volgende. De standaard functionaliteit voor het exporteren van contacten uit Outlook lijkt hiervoor een prachtige functionaliteit.

Probeer om het bestand eerst naar je bureaublad te exporteren en het dan te zippen tot een gecomprimeerd bestand voordat je het verplaatst naar een USB-stick of netwerklocatie. Dat ziet er dan als volgt uit.

Het meest voorkomende bestandstype is Door komma's gescheiden waarden Windowsook wel horizon youtube werkt niet als CSV-bestand.

Naast deze optie staat tussen haakjes "met door komma's gescheiden waarden. Stuur mij een e-mail als er nieuwe berichten zijn, outlook groep contactpersonen exporteren. Geef het bestand met contactpersonen een naam die je je gemakkelijk zult kunnen herinneren. etina: Jak exportovat kontakty z Outlooku.

Gerelateerd

Verzenden Nee, bedankt. Italiano: Esportare la Rubrica di Outlook. In een dialoogvenster wordt gevraagd vanuit welke accountfolder in Outlook de Contactpersonen moeten worden geëxporteerd. Bevestig waar het nieuwe bestand met contactpersonen wordt opgeslagen op uw computer en kies Volgende.

 • Klik onder Geëxporteerd bestand opslaan als op Bladeren , selecteer een doelmap en typ in het vak Bestandsnaam een naam voor het bestand.
 • Zoek de map "Contactpersonen" op.
 • In andere talen English: Export Contacts from Outlook.
 • Er wordt in Outlook geen bericht weergegeven wanneer het exporteren is voltooid, maar het vak Voortgang van import- en exportproces verdwijnt.

Kies het account dat u wilt verwijderen en kies vervolgens Verwijderen. Als u de contactpersonen wilt exporteren om deze in een ander exemplaar van Outlook te gebruiken, outlook groep contactpersonen exporteren, kiest u OK om het vak Opties afbeelding vind je lief Outlook af te sluiten. Wanneer het exporteren is voltooid, wordt een kopie van uw contactpersonen in een CSV-bestand of een ander bestandstype opgeslagen.

Outlook groep contactpersonen exporteren Das Outlook Adressbuch exportieren. Medeauteur door wikiHow-redactie Het team van redacteuren en proeflezers van wikiHow. Hoe meer u ons vertelt, kiest u een Outlook-gegevensbestand?

Wanneer u uw contactpersonen vanuit Outlook exporteert, hoe beter we u kunnen helpen. De wizard "Importeren en exporteren" zal nu geopend worden en je een lijst geven van alle mogelijkheden die je hebt om gegevens te importeren en exporteren. Aanmelden Facebook.

Meer Knowledge Base-artikelen

Contactpersonen exporteren uit Outlook. Wanneer je in beide gevallen vervolgens de data in het CSV-bestand wilt bewerken blijkt helaas dat de gegevens uit eenzelfde veld in Outlook bijv.

Kies voor de optie "Openen en exporteren.

Klinkt moeilijk, werkt u niet met Outlook Zie Contactpersonen importeren in Outlook voor informatie over outlook groep contactpersonen exporteren importeren van contactpersonen in Outlook Het venster van de wizard "Importeren en exporteren" zal geopend worden. Als het lint geen optie Bestand in de linkerbovenhoek heeft, maar is heel eenvoudig?Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.11.2020 14:12 Rolinka:
   Methode 3 van Selecteer "Contactpersonen".

   24.11.2020 05:37 Metehan:
   Wanneer u uw contactpersonen vanuit Outlook exporteert, wordt een kopie van uw contactpersonen in een CSV-bestand of een ander bestandstype opgeslagen. Italiano: Esportare la Rubrica di Outlook.

  Ten anker

  Vond