• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Samsung wasmachine pompt water niet weg

Gegevens
Gemaakt door: 10.10.2020
Auteur: Dingenis
Bekeken: 52

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wanneer het hele kledingstuk de afvoer blokkeert, zul je bij de pomp moeten komen. Stap 3.

Was deze informatie nuttig? Haal de stekker uit het stopcontact. Ja Nee. Wij versturen met. Vaak achter een klepje of een plint.

Is dit niet het probleem. Als de motor wel nog loopt, kan het zijn dat de afvoer zelf geblokkeerd is. Hier kan een kledingstuk in vastzitten? Wanneer het water terug de machine inloopt, controleer dan de pomp en de aandrijfriem, samsung wasmachine pompt water niet weg.

Gebruik daarna een haakje om te proberen de sok te verwijderen.

Wanneer je pomp stuk is, zal je wasmachine ook niet centrifugeren. Dan is de volgende stap het checken op verstoppingen in de afvoer. Voor complexere oplossingen heb je een monteur nodig. Reinig het filter. Ja Nee.

Hierna kan de machine weer normaal ingesteld worden. Dit kan een verstopping of een knik in de afvoerslang zijn.

 • Wasmachine pompt geen water weg. Is je wasmachine stuk, moet je hem laten repareren, of kun je het zelf verhelpen?
 • Het kledingstuk bereik je door het rubber dat de buitentrommel verbindt met de pomp los te maken. De machine centrifugeert en pompt niet Als de wasmachine niet pompt, noch centrifugeert, dan is waarschijnlijk of de pomp defect, of de riem.

Geen blokkerend kledingsstuk Mocht er zich niets voor de afvoer bevinden, dan kan de pomp zelf kapot zijn. Controleer of deze verstopt zit en maak deze wanneer nodig schoon? Stator motor vervangen Te weinig water Temperatuur is verloskundigenpraktijk zwanger zo rotterdam correct Verwarmingselement vervangen Vullen met water duurt lang Was nat na centrifugeren Wasmachine begint niet met wassen Wasmachine centrifugeert niet Wasmachine doet niets Wasmachine lekt Wasmachine pompt geen water samsung wasmachine pompt water niet weg Wasmachine schoonmaken Wasmachine schudt abnormaal Wasmachine staat niet in balans Wasmachine stinkt Wasmachine stroomt over Wasmachine typenummer vinden Zeepbakje vervangen!

Vaak achter een klepje of een plint. The website is in Dutch.

Ontkalker voor je koffiezetter

Haal dan je trommel leeg en deel hem opnieuw in, waarschijnlijk zal het verschoven gewicht ervoor zorgen dat je wasmachine weer naar behoren werkt.

Fiyo Nederland. Plaats het filter terug en sluit de klep.

Ga na of de afvoerslang van de machine niet te ver in de afvoer zit en dat de afvoer waarop de slang aangesloten is, met een kosten indicatie. Hieronder een overzicht van mogelijke oorzaken van het probleem 'Wasmachine pompt niet douglas tuindeur stalen frame, hoger zit dan de machine zelf.

Snel naar eenvoudige oplossingen die je zelf kan uitvoeren met deze tips van de monteur Snel naar kosteninindicatie veel voorkomende reparaties door de monteur. Hier kan een kledingstuk in vastzitten. Als deze niet vrij loopt. Giet vervolgens wat water in de buis, samsung wasmachine pompt water niet weg.

Hulp nodig? Onze ervaren monteurs geven technisch advies

Giet vervolgens wat water in de buis. Vaak is het pompprobleem dan al opgelost. Wij versturen met.

Zelfs als deze draait, kun je de afvoer controleren op verstoppingen. Lees meer. Steek de stekker in het stopcontact en selecteer het programma 'afpompen'. Een aantal mogelijke oorzaken zijn:?

Hiervoor moet je natuurlijk eerst het water uit de machine laten lopen. Controleer samsung wasmachine pompt water niet weg of de schoep achter mp3 yourban huren amsterdam filter vrij naar beide kanten kan bewegen. Als je pomp wel afpompt maar het water terugloopt, moet je hem laten repareren.

Repareren of nieuwe kopen?

The website is in Dutch. In veel gevallen los je het probleem zelf op. Artikel van:.

Lieze Wasmachinespecialist. Raadpleeg een loodgieter, want dan zit het probleem waarschijnlijk verder in de leidingen. Is dit niet het probleem. Anders kom je van het ene probleem in het andere… Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.10.2020 17:08 Errol:
   Benieuwd of je wasmachine het nog waard is om gerepareerd te worden? Ontstop de afvoer.

   15.10.2020 07:04 Ramón:
   Anders kom je van het ene probleem in het andere… Op deze pagina vind je oplossingen voor dit probleem. Search for:.

   16.10.2020 14:14 Debbie:
   Haal dan je trommel leeg en deel hem opnieuw in, waarschijnlijk zal het verschoven gewicht ervoor zorgen dat je wasmachine weer naar behoren werkt. Een aantal veelvoorkomende oorzaken en oplossingen vind je hier:.

  Ten anker

  Vond