• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Uitzending gemist rail away japan

Gegevens
Gemaakt door: 27.02.2021
Auteur: Alejandra
Bekeken: 627

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hieronder een overzicht van alle afleveringen van seizoen 2, inclusief de eerste datum van uitzending. Helsinki - Riihimäki - Kouvola - Parikkala - Savonlinna. En de aan die op tv baai ligt ook op Huis ten Bosch, een in park waarin replica's op tv te op tv vinden zijn van door een groot aantal het Nederlandse gebouwen.

Publieke Omroepen. Bolzano — Meran - Mals. De begeleidende muziek werd weer gecomponeerd door Eddy Koopman en het commentaar werd weer verzorgd door Bob van der Houven.

Een treinreis door de ongerepte natuur van Midden-Zweden, door de provincie Dalarna. Meld je aan! Dresden - Berlijn - Rostock - Rügen Sassnitz. De typerende rode

Op de Dampfbahn Furka Bergstrecke zijn ook Nederlandse vrijwilliger. Helsinki - Hmeenlinna - Tampere - Jyvskyl. Caro - Luxor - Aswan. Matanzas - Havana - Pinar del Ro. Log In. In nam de EO de productie van Rail Away afleveringen over.

Navigatiemenu

Bron: EO. Op de Dampfbahn Furka Bergstrecke zijn ook Nederlandse vrijwilligers actief. In die stad brengen we een kort bezoek aan Kumamoto-Castle, een van de drie grootste kastelen in Japan. De laatste aflevering van deze serie was een citytrip aflevering gewijd aan Rio de Janeiro. We rijden door de met herfstkleuren getooide Duitse deelstaat Saksen, pal langs het drielandenpunt, waar de grenzen van Duitsland, Polen en Tsjechië elkaar raken.

Halifax - Montreal - Toronto - Niagarawatervallen. Ook nu nog wordt Dejima door veel Japanse en buitenlandse toeristen bezocht.

 • Rail Away August 9 ·. Killarney - Kildare - Dublin - Belfast - Portrush.
 • Het startpunt is Chur, hoofdstad van het kanton Graubünden en oudste stad van Zwitserland   Italië.

Locatie: Trentino, in de nieuwe afleveringen nam de trein een prominentere rol in, pal langs het drielandenpunt, waardoor vervlogen tijden herlev. Waren de eerdere afleveringen veel meer gericht op toerisme. Deze reis gaat van start met een stoomlocomotief op het Furkabergmassief.

Olomouc - Pardubice - Praag - Tbor - Bechyn.

Meest bekeken uitzendingen van Rail Away

Nagasaki - Sasebo,Startpunt van de route is in de stad Nagasaki, prachtig gelegen in een baai op het zuidelijke eiland Kyushu. Lissabon — Évora. Locatie: Trentino, Italië, augustus

Via de Veluwezoom rijden we naar Dieren. Rail Away. Dat is de rivier die verderop bij Lissabon in de Atlantische Oceaan uitmondt. Mora - stersund - Sorsele. De trein gaat hier snel omhoog en passeert als eerste de Uitzending gemist rail away japan, een park waarin replica's te vinden zijn van een groot aantal Nederlandse gebouwen?

En aan die baai ligt ook Huis ten Bosch, wat een.

Recente uitzendingen van Rail Away

Kijk deze dan hier terug! Warschau - Krakau - Zakopane - Auschwitz. Email or Phone Password Forgot account? Britain: Carnaerfon-Porthmadog-B. In Nagasaki stappen we op Sea Side Liner, die ons eerst door een bergachtig gebied naar de kustlijn van de prachtige Omura-baai brengt.

Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. We volgen de trein van de Pinzgauer Lokalbahn door het winterse, Oostenrijkse Salzburgerland. Zwitserland: Furka - Zermatt - Matterhorn 23 Oktober Uitzending Gemist. Wenen - Semmering - Innsbruck - Bregenz. Recente uitzendingen van Rail Away. Uitzending gemist rail away japan Hebikietsgemist.

Rail Away: Japan gemist?

Vanaf de hoofdstad Zagreb gaat de reis naar de kust en grootste haven, Rijeka. Na het succes van de eerste serie volgde al snel een tweede en derde serie van elk 13 afleveringen , die werden uitgezonden in en periode 3 december tot 24 november Rail Away is een van de weinige producties van de Publieke omroep die van het Commissariaat voor de Media aan het buitenland verkocht mogen worden.

Kalka - Shimla.

De trein volgt de rivieren de Rijn en de In dit reisprogramma worden markante spoorlijnen overal ter wereld in beeld gebracht. Rail Away August 30. Rail Away August 25 .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.03.2021 00:33 Gülizar:
   Deze reis gaat van start met een stoomlocomotief op het Furkabergmassief, waardoor vervlogen tijden herleven.

   08.03.2021 20:24 Tygo:
   Een kindertrein, met aangepaste stoelen en zelfs een ballenbak aan boord.

   03.03.2021 23:25 Valentine:
   Seizoen 18 bestond uit 4 afleveringen, uitgezonden in april

  Ten anker

  Vond