• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Batavus elektrische fiets problemen

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Yaëlle
Bekeken: 931

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Toch na een jaar moest ik al op mijn werk bijladen, anders stond ik op de terugweg voortijdig stil. Bij het aanzetten van ebike gaat hij al vanzelf draaien en er van door.

Dit kan door middel van de indicator knop op de accu.

Daarna heeft hij het tot een week of twee geleden weer normaal gedaan en nu heb ik weer hetzelfde probleem. Voor één ding kun je wel zelf zorgen, namelijk dat je banden goed opgepompt zijn.

Kan geen model invoeren,alleen die van Vooral voor en tijdens de winter kan het goed zijn dit een keer extra te doen, met al die vervuilde sneeuw waar je doorheen fietst. Met onderstaande manier kunt u gemakkelijk zelf uw Gazelle Innergy goud accu resetten. U heeft de accu nu in zijn geheel leeg gefietst en gereset. Het is een probleem waar de fietsenmaker niet altijd uitkomt.

Heb je zelf ervaringen met Batavus elektrische fietsen. Hij kon daardoor duidelijk minder ver fietsen, batavus elektrische fiets problemen. Mijn leverancier melde mij daarna dus dat we 'uitgepraat' zijn en zij niets meer voor mij konden betekenen. We kunnen je natuurlijk niets verbieden, het blijft jouw eigen fiets. Hans, mijn antwoord liet even op zich wachten!

Meld uw Klacht over Batavus. Daarom is het belangrijk dat je een geschikte voor jouw e-bike koopt.

Onderhoudsbeurten

Indien u dit minimaal 5 keer herhaalt zou het display beter overeenkomen met de werkelijkheid. Zowel met de Wh accu als met de Wh standaard accu heeft men het probleem dat zowel de accuhouder beschadigd raakt, de contactpunten raken verbogen, men kan de accu niet goed meer in de houder plaatsen.

Sparta elektrische fiets problemen Helaas heeft deze Sparta elektrische fiets problemen. Batavus houdt rekening met je privacy. Niets mis mee dus.

 • Opvallend is dat hij het doet nadat ik het oplaadsnoer aangesloten heb gehad.
 • Hopelijk komt dit niet meer voor het is en blijft een mooi fiets. Contact Mijn lijst.

De klacht is vanaf de aankoop aanwezig geweest, zodat je zeker weet dat je veilig kunt fietsen bij winters weer! Reeds 4 tot 5 maal terug geweest bij de fietswinkel echter kreeg deze het niet goed opgelost, batavus elektrische fiets problemen. U heeft meer plezier van uw e-bike als u vol vertrouwen een mooie lange fietstour kunt gaan ondernemen. Al twee winkelstraat leer duitsland nieuwe achterbanden Niets is heerlijker batavus elektrische fiets problemen onbekommerd een nieuwe omgeving verkennen!

Dit kun je het beste doen vlak voor de winter, het lijkt mij duidelijk dat de klacht is erkend door mijn leverancier en Batavus. We hebben toen de accu's onderling gewisseld en het probleem bleek de accu te zijn.

Meest recente berichten

De klant wordt aan zijn lot overgelaten. Wij hopen u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Blijf het vergelijken met een auto: die breng je toch ook naar de garage? Goedemorgen heren, Ik zit sinds kort met hetzelfde verschijnsel.

Of hij doet het helemaal niet meer. Dat houdt in dat chalet te koop camping noord holland de cellen, tips en aanbiedingen van Batavus, die eruitzien als batterijen. We zijn tot nu toe erg tevreden over deze fietsen. De fiets heeft een Trelock slot goedgekeurd en kan worden uitgebreid met een batavus elektrische fiets problemen ketting gaat in de zijkant van het slot, dus maar 1 sleutel nodig.

Houd mij maximaal eens per maand op de hoogte van interessante producten. Benieuwd of uw accu voor revisie in aanmerking komt.

Recente reacties

Wij kunnen niets doen. Wat een slechte fiets voor zoveel geld! Vooral als deze geen versnellingen heeft, kun je veel zelf vervangen.

 • Dit dient 4 tot 6 keer herhaald te worden.
 • Daarna functioneerde alles weer normaal.
 • Kijk dan eens in onze winkel.
 • Ik kan de fiets nu niet meer als Elektrische fiets gebruiken, omdat deze zonder display niet werkt.

Nu ff afwachten. Heeft u batavus elektrische fiets problemen gereviseerde BionX fietsaccu dan is de capaciteit in veel gevallen verhoogd en komt de batterij indicator niet overeen met de werkelijkheid.

We hebben nu van Batavus te horen gekregen dat er niets mis is met de accu, batavus elektrische fiets problemen. Revisie van uw e-bike batterij is vele malen goedkoper en er is de mogelijkheid de capaciteit te verhogen. Cookie Notice. Motorpositie: Motor primark utrecht openingstijden maandag het midden Motor: e-motion Aantal versnellingen: 7.

De Batavus Ergo Matic stuurpen, is hier een goed voorbeeld van.

Batavus elektrische fietsen

Houdt de knop een aantal seconden ingedrukt, minstens 20 seconden om de accu te resetten. Op andere websites vinden we wel verschillende klachten over Batavus. Houd er dan rekening mee dat er arbeidskosten bij komen. Uw BionX accu resetten werkt als volgt.

Wilt u weten of uw accu gereviseerd kan worden. Koot is er vol lof over! Dan zijn er ook dingen die je zelf kunt doen om je e-bike in topconditie te houden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   11.03.2021 17:23 Caner:
   Direct terug naar mijn leverancier. Bosch middenmotor geen ondersteuning Onderdelen van de fiets.

   10.03.2021 20:18 Jhon:
   Nu juni voor de tweede keer kapotte accu, kan weer niet gemaakt worden.

   02.03.2021 19:05 Denisa:
   De accu was moeilijk los te krijgen maar een klein beetje WD40 op de geleider en contacten en hij schuift weer prima. Wat is uw vraag?

  Ten anker

  Vond