• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Boot hirtshals kristiansand hoe lang

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Cris
Bekeken: 401

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Voor de terugweg zijn de tijden: — of — Retour Enkele reis Open Ticket? Peter schreef:.

Veerboten, tijden en prijzen vergelijken De Hirtshals - Kristiansand veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door Color Line en Fjord Line. Hoe krijgt u een ticket en hoe u uw ticket kunt wijzigen in Kristiansand Na het kiezen van uw perfecte reis en boeking, zullen wij u een e-mail sturen met informatie over uw reis.

Twee personen met auto en binnenhut voor 2 personen ,00 euro. Gegevens Huisdier 0 Huisdier. En hoewel de afstand min of meer hetzelfde is, doet Color Line dus 45 minuten sneller over de oversteek van het Skagerrak. Groot Gezin Discount Spaanse inwoners.

Daarnaast is er een populaire veerdienst tussen Kristiansand en Hirtshals in Denemarken. Terug op Open Ticket. Voor ons is uitstekend geregeld. Geef prijs aan. Zouden ze met nummerbordherkenning werken. Inklaren ging zeer voorspoedig en soepel.

New Email. Ongeveer halverwege onze vakantie kregen we er wel vertrouwen in dat we ons rondje zouden kunnen afmaken. Gegevens Huisdier 0 Huisdieren.

Aan boord van de schepen

Blij met deze service. Hirtshals - Kristiansand is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht Tip: Wacht niet tot het te laat is! Vanaf Utrecht is het iets meer dan 5 uur rijden naar het Duitse Kiel km waar je op de boot stapt, die om vertrekt. Meer info over ferry verbindingen van en naar Noorwegen vind je ook op Scandinavië Overtocht.

Over Fjord Line.

 • Ik wil op de hoogte gehouden worden van alle aanbiedingen van overtocht. De overtocht duurt één uur langer dan bij de Fjord Line.
 • Zo konden we ook mooi Kristiansand en omgeving bekijken.

Onthoud echter dat het gemakkelijker is om goedkope boot hirtshals kristiansand hoe lang te vinden als u eerder boekt! Die was er gelukkig nog! Van Seydisfjrdur.

Want Overtocht. Hirtshals naar Kristiansand Veerboot De Hirtshals Kristiansand veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen.

Veerboot ticket zoeken

Dus dat is een totaal van 35 overtochten per week op de Hirtshals Kristiansand route tussen Denemarken en Noorwegen. Persoonlijk ben ik echter van mening dat lange stukken rijden in Noorwegen nooit echt een straf is, gezien de schoonheid van wat je onderweg tegenkomt. Hirtshals is met name erg populair onder de Noren die de plaats het hele jaar door bezoeken om te winkelen.

Een andere belangrijke overweging is jouw eindbestemming in Noorwegen. Want Overtocht. Auto Club lid. New Mobile Number. Lees dan bijvoorbeeld de volgende artikelen op deze website:.

Met camper/caravan Hirtshals-Kristiansand

En hoewel de afstand min of meer hetzelfde is, doet Color Line dus 45 minuten sneller over de oversteek van het Skagerrak. Alle drie de maatschappijen beschikken over moderne schepen die in grootte en aanbod van faciliteiten aan boord verschillen, afhankelijk van de duur van de overtocht. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen. De reis Uitgelicht. De omgeving van Hirtshals leent zich bovendien uitstekend voor het maken van wandeltochten.

Wereldwijd maar liefst routes vanuit havens. Geen Aanhanger Caravan Vouwwagen. Open Ticket?. De ferry naar Langesund wordt verzorgd door Fjord Line, een relatief nieuwe rederij in deze hoek van Europa.

In dit artikel geef ik daarom een overzicht van de vele opties die er zijn om met de ferry naar Noorwegen te gaan. Hirtshals - Langesund. Hirtshals staat bekend op haar vissershavens en veerhaven, boot hirtshals kristiansand hoe lang.

Kristiansand - Hirtshals Veerbootmaatschappij

We willen vanuit Nederland naar noorwegen fietsen. Voertuiggegevens Hoe gaat u reizen? U hoeft geen speciale code te zoeken.

Het weekend was bijvoorbeeld flink duurder. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen. Kristiansand - Hirtshals is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht Tip: Wacht niet tot het te laat is.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   05.03.2021 08:57 Fenne:
   Prima geregeld vanaf boeking tot en met uit rijden in Kristiansand.

   03.03.2021 20:33 Callum:
   Kristiansand ligt in het graafschap Vest-Agder, in het zuiden van Noorwegen.

   04.03.2021 13:54 Tess:
   In Hirtshals bevindt zich het Nordsoen Oceanarium, een van de grootste aquaria van Europa. Een hut is niet verplicht, maar kun je wel boeken tegen meerkosten.

  Ten anker

  Vond