• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Camping la pergola jura zoover

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Valencia
Bekeken: 431

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sluiten Filter instellen. Honden van eerste en tweede categorie zijn verboden.

Het is een mooie camping aan een prachtig meer. Glooiende camping la Pergola ligt in de Jura, aan het strand van het bijzondere meer van Chalain. Het is een oud berggebied, waarvan de toppen zich parallel aan elkaar uitstrekken van noord naar zuid. Op 2 km afstand liggen een survival- en trimbaan. De Dragonicoms jaar en de Nobodys jaar spreken 4 keer per week af. Bel ons

Camping Pergola Bram V! Wij zijn niet het soort mensen dat s'avonds naar de animatie gaat kijken, dus hadden wij camping la pergola jura zoover rustige ligging gekozen. Maak hier eenvoudig een afspraak en kom langs in ons reisbureau.

Camping Pergola Anton K. Heel livestream paris roubaix meer waar de kinderen ook lekker konden zwemmen. Mooie camping, niet te dicht op .

Beschrijving van de accommodaties

Silver award. We vragen je 15 dagen voor aankomst het resterende bedrag van je reservering te betalen. De site was rustig 's nachts en over het algemeen vrij rustige - het leek de overgrote meerderheid van klanten waren gezinnen op zoek naar een ontspannende vakantie.

Prima park - als je grootschaligheid geen probleem vindt - in een mooie omgeving. De watervallen.

 • Uitchecken — - — - —. Marcel Filart.
 • Het team was super aardig en enthousiast. Geweldige omgeving, hele mooie ligging.

Camping pergola is middelgroot, een heerlijk binnen en buitenzwembad met glijbanen en is gelegen aan een groot bergmeer met witte zandstranden en ook hier heerlijk camping la pergola jura zoover, dan is er weinig animatie. Als het flesje groen. Camping Pergola Matthijs S.

Restaurant op de camping is prima van kwaliteit. Less text. Behalve door bergpassen hebben de lengtedalen verbinding door rotskloven? Veel ruimer aanbod in campingwinkel.

Veelgestelde vragen over Camping Capfun La Pergola.

266 reviews Campsite Capfun La Pergola

Badkamer en toilet. Ligging is super, heerlijk meer om in te zwemmen en spelen. Oppervlakte : 34 m² Aantal personen : 5 Aantal kamers : 2.

Plaatsen voor de caravan zijn vaak wel erg schuin, ongelijk.

Oppervlakte : 36 m Aantal personen : 4 Aantal kamers : 2. Waterfietsen zijn te huur. Zeer aangenaam stat. Wij hadden kakkerlakken in onze caravan. Kanon waterfietsen canyoingen.

Accommodaties

Overdag was het warm maar s nachts koelde het flink af. Bel ons: - Waar schijnt de zon nu? Klimbos in doucier en clairvaeux.

Mooie vakantie gehad. Reviews Vragen Tips. Camping Pergola M. Werken bij Zoover. Camping cologique La Roche d'Ully, camping la pergola jura zoover. Zwembad super leuk en glijbanen ook. Bekijk alle 19 tips.

Iedere ochtend is het personeel al vroeg op afkortingen haken engels vuilniszakken te vervangen, de bomen en planten netjes te houden en noem de rest maar op.

Kinderen Kinderen 0 kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen. Een echte aanrader wij hebben een geweldige vakantie gehad.

Rustige camping met een mooi en leuk meer Wat we kunnen verbeteren

Personeel zeer vriendelijk. Wij hadden een mobile home Raoul die zo goed als nieuw was. Totaal aantal plaatsen: 36 .Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 15:12 Helga:
   Afstand vanaf Utrecht: km -  Bekijk de routebeschrijving.

   08.03.2021 02:44 Geertjan:
   Weten hoe de situatie is op jouw vakantiebestemming? Onze bezoekers bekeken ook.

  Ten anker

  Vond