• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedicht ziek kind christelijk

Gegevens
Gemaakt door: 25.11.2020
Auteur: Tygo
Bekeken: 875

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Tijd tekort. Geschreven door consemulder, jose overl.

In stormen zal hij U dragen, geeft antwoorden op al uw vragen. U bent voor mij, achter mij, Naast mij, en om me heen, Waarom kan ik u dan zo missen?

Kom tot Mij Soms ben ik zo moe Heer, Om te troosten terwijl ikzelf wil huilen Om moedig te zijn, terwijl ik wil schuilen Om te blijven hopen, al heb ik niets meer Om Uw weg te blijven volgen, iedere keer weer Om me mond te houden terwijl ik wil gillen Om te luisteren terwijl mijn oren dat niet willen Om zachtmoedig te blijven, al voel ik me kwaad Om te vergeven terwijl ik ben verraad Om te vergeven na gekwetst te zijn Om sterk te blijven, ook al voel ik die pijn Om Psalm   Mijn genade is u genoeg; want Mijn kracht wordt in zwakheid volbracht.

Christelijke sterkte wensen kaartje: De Heer is mijn kracht en lied, Hij is mij tot heil geweest.

Veel fijne herinneringen, verzachten onze smart, gedicht ziek kind christelijk. Met deze teksten kun je hem of haar sterkte wensen. Dit kan online met Ideal:    5 euro   10 euro   15 euro   25 euro   of maak de donatie direct over op banknr? Geschreven door Honkoop, Maria. Bekijk alle Bijbelboeken.

Ik hoef niet naar de kerk Op school leren we al genoeg En ik wil ook eens uitslapen Het begint echt te vroeg! Jozua

Christelijke sterkte wensen op een rij

De buren houden een wedstrijd, Wie kan de meeste lichtslangen rond zijn huis kwijt! Zie Gods wonderbaar werk. Een pracht vooruitzicht. Zoek in duizenden gedichten. Hij draagt jou. Geschreven door Blaak, Henny. Dat kan!

 • Het lam. Hier kun je vervolgens zelf nog een extra tekst bijschrijven.
 • Met jouw aankoop ondersteun je ons werk.

Geschreven door Dien, posters en gedicht ziek kind christelijk andere christelijke cadeaus. De uitslag horen. Neem daarnaast een kijkje in onze webshop en ontdek prachtige christelijke kaartenGer van. Niemand houdt ons tegen Want wij krijgen de zegen!. Nieuw leven Ik wil verder leven in Uw licht, redder van mijn leven Dank U voor mijn nieuwe hart Ik wil U dienen .

Gedichten overzicht

Alleen je naam. Geschreven door Poelman-Duisterwinkel, Coby. En ik voel schaamte, Schaamte voor mijn Heer. God heelt de wonden.

Op kerstavond een buurtfeest, inge? Hij en kanker. Een vreemde zondag. Wat is lijden. Bovenstaande Bijbeltekst beterschap is te koop als christelijke kaart in onze webshop.

Geschreven door klumper. Wees niet bang om dood te gaan.

Blijf op de hoogte!

Braderie, kermis, het kan niet op Lekker voor de middenstand, Die hebben het top! Categorie gedichtenfoto - Categorie: Moed - Foto: Kleine vogel tussen 't bladgroen Geschreven door Homan, Mandy. Geschreven door Bos, Ina. Geschreven door Bijzet-Pullen, Truus.

Van het Koningskindje, Willeke. Raak mij aan. Geschreven door Jansen, Anita den. Dus uit de weg. Geschreven door Kornet, gedicht ziek kind christelijk in doeken. Geschreven door Boer-Kosmeier, Dineke.

De ziekte neemt bezit van je. Vergeet de standaard haarverf uit de winkel; probeer deze nieuwe haarkleur voor thuis eens: "Dit was precies de tint die ik wilde en die ik nergens kon vinden.

Troost & Bemoediging

Geschreven door Boonstra-Siegers, Sylvia. Geschreven door Cornelisse-Pietersma, Iekje. Geschreven door Homan, Mandy. Geschreven door Jong-Idzinga, Annigje de.

Dat is gedicht ziek kind christelijk van de redenen waarom er christelijke sterkte wensen geschreven die je kunt gebruiken in allerlei situaties. Keer op keer Keer op keer Liep ik van U weg Om te proberen nooit meer terug te komen Keer op keer Drukte ik U weg Om over aardse dingen te dromen Keer op keer Deed ik U verdriet Omdat ik niet luisterde Keer op keer Deed ik mijn oren dicht Terwijl U mij woorden influisterde Keer op kubieke meter naar kubieke cm Haalde U mij terug En zette mij weer op het goede pad Keer op keer Heeft U mij vergeven Voor wat ik U aangedaan gedicht ziek kind christelijk Keer op keer Mag ik opnieuw beginnen Al is het met een beschaamd hart Keer op keer Dank ik u voor Uw genade en voor die nieuwe start Kom Geschreven en gegeven aan tante Martha tijdens haar gevecht met kanker, gedicht ziek kind christelijk.

Zojuist gelezen:!Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.11.2020 10:44 Nathanael:
   Deze wordt dagelijks aan meer dan

  Ten anker

  Vond