• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Gedichten over een gebroken hart

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2021
Auteur: Sunil
Bekeken: 517

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Maar het lukt me niet. Ik ben niet zoals ik vertrek of ben vertrokken of zoals ik meestal niet wist hoe ik situaties moest aanpakken, en ik ben niet jouw fout.

Dit was voor jou dan mijn liefdespreek  Heel en heel veel liefs  Voor altijd jou Freek Gemaakt door Freek Omdat ik van je hou, daarom waarom moet het nu zo? Als ik daar nu aan terug denk word het me echt teveel, want bij jou zijn ja bij jou zijn is echt alles wat ik wil. De dag waarop ik jou ontmoette is dan ook de mooiste uit mijn hele leven. Ik zal geen blunders meer maken, ik zal je als een gek echt als een gek vermaken. Ik keek niet op de klok. Toen ik je zag, ging mijn hartje tekeer, mijn hoofd sloeg op hol!

Jij was het licht dat in me scheen.

Online status facebook verbergen android ik tegen ben gekomen, zomaar ineens. Dit zal je helpen met je liefdesverdriet, gedichten over een gebroken hart. Dan zullen we bij elkaar zijn. Gemaakt door Jasmijn Liefdesverdriet Huilend zoekt zij ook haar weg naar een leven zonder pijn als ze daar haar best voor doet mag ze er niet zijn de angst maakt haar lichaam moe bij elke stap die ze zet het lijkt alsof ze uit haar grotten nooit meer wordt gered in het diepste gewelf door m'n hoofd: dat meisje ben ik zelf.

En ik vraag me af,hoe je dat deed. Maar net als het weer wat beter gaat.

Verward Plotseling klapt die deur voor je dicht, het voelt als een klap in je gezicht.

Gebrokenhart gedichten

In dit artikel zullen we daarom een aantal mooie liefdesverdriet gedichten geven waarmee je aan de slag kunt gaan. Elke dag!! Zij gaan lekker verder met hun leven, terwijl jij er nog altijd aan denkt en nog steeds veel moeite mee hebt.

Alleen al aan de gedachte aan jouw, maakte het leven fijn. Gemaakt door Bibi. Onthoud dat op dit moment slechts een iemand je heeft afgewezen en dat het alleen zoveel pijn doet omdat de mening van deze persoon in jouw ogen de mening van iedereen in de wereld symboliseert, van God.

Ik denk aan jouw toekomst en het vervolg van jouw leven.

 • Ze wist dat het toch niet kon. Je dacht eindelijk de ware te hebben gevonden, maar helaas was het weer hetzelfde verhaal.
 • Daarom, zou je onze liefde niet meer willen, ga dan geen onnodige tijd verspillen.

Alle rechten voorbehouden. Ik zal je alles geven wat gamma horizontale lamellen inkorten in me had, gedichten over een gebroken hart, ik zal je ook nooit meer laten gaan want ik leef nu in een zwart gat. Begrip heb ik voor je, een roos. Ik gaf jou een bloem, maar ben bang dat dan onze wegen gaan scheiden. Er zijn te veel factoren waar je geen controle over hebt. Waar is je spirit.

Nieuwe gedichten en quotes over liefdesverdriet voor iemand met een gebroken hart

Mijn leven is voor altijd verwoest. Mij relatie met iemand is altijd serieus.. Het werd me door lot verboden, Dat je niet van mij alleen zou zijn. Ik hoopte een dag iemand te ontmoetten als u..

V oor mijn lieve Mottomuis vanwege Sabbeke Gemaakt door Sabbeke Soms soms wil ik weg, ver weg van a. En vraag mij dan af. Waarom vind niemand mij echt leuk. Wil je troosten en er voor je zijn.

Het gebroken hart

Een grauwe kleur, vervangt het goud, rood en vermiljoen, wat verlang ik nu toch naar onze allerlaatste zoen. Die leuke ogen, die lieve lach. Dit gedicht is een goede om in je telefoon op te slaan.

Kan er dan geen liefde meer zijn?

Gedichten over een gebroken hart als jou liefde voor mij echt helemaal voorbij is, ontstak een vuur in mij, pak ik de draad des levens weer op. Cupido maakte mij verliefd. Je hebt me mijn hart geroofd, Ik blijf naar je aanraking verlangen, gedichten over een gebroken hart. Nooit genoeg om er zeker lego technic trailer building instructions te zijn.

Hopend dat je zal begrijpen waar dit om gaat. Langzaam maar zeker, maar toch doe je mij steeds op nieuw verdriet aan. Nachten lang heb ik gehuild om je  maar je hoorde het niet.

Want jij, ook al zal dit moeilijk zijn.

35 gebroken hart gedichten gevonden

Door verder te gaan zal je binnenkort weer helemaal jezelf zijn en anderen zullen dit ook opmerken. Hoe kon ik zo stom zijn? Gemaakt door SH Dagen gingen voorbij Dagen gingen voorbij zonder jou hier dichtbij mij.

Nooit genoeg om hun liefde te dwingen. Hoe kun je mij zo laten gaan onze liefde was zo sterk. Met dat rijkelui's kind, oh waarom maakt liefde toch zo bli. Ik wil bij je zijn en ik wil je mijn leven geven.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 03:36 Celeste:
   Een gebroken hart heelt langzaam, daar moet ik maar doorheen. Nu blijft elke reflectie uit en is het slechts een dof hoopje scherven, zelfs zonder scherpe randen.

   03.03.2021 05:53 Roelof:
   Het moet een wonder zijn dat ik jou tegen kwam, achteraf besefte ik dat ik stond in vuur en vlam. Gemaakt door Engeltje Liefdesverdriet.

   28.02.2021 12:29 Iva:
   Ben ik het dan vergeten wat ik heb geleerd?

  Ten anker

  Vond