• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hemels wonen den bosch

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2021
Auteur: Orlando
Bekeken: 444

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op www. Overweeg je om in droomstad Den Bosch te gaan wonen? Dit prachtige monument staat op de hoek van de Rubensstraat en de Graafseweg en is omgebouwd tot 12 sfeervolle luxe stadsvilla's.

Door de kap open te maken konden we vier inpandige dakterrassen realiseren, die van buitenaf niet zichtbaar zijn. Op de hoogte blijven? Neem dan eens een kijkje op de website van Hemels Wonen!

De Heilige Hartenkerk werd omstreeks ontworpen door Alexander Kropholler. Enkele onderstaande foto's zijn gemaakt door Wijnen Architectuur. Dat geldt ook voor de woningen in de sacristie en voor de hoger gelegen villa in het priesterkoor achterin de kerk.

Dit voorjaar kreeg Den Bosch er een heleboel leuke nieuwe zaakjes bij. See more of Hemels Wonen on Facebook. Deel dit nieuwbouwproject met:. Wil jij Hemels Wonen. Email or Phone Password Forgot account. Een community van actievelingen die samen mooie wandel- fiets- en hemels wonen den bosch routes samenstellen. Vanuit mensen die zelf een gebied kennen, want 'iedereen is een ontdekker.

De oorspronkelijke kerkdeuren in de voorgevel bleven behouden; ze staan permanent open en vormen een stijlvolle entree. Jan van Bokhoven Projectleider jvbokhoven debonthvanhulten. Dan geniet u van uw eigen tuin of dakterras.

Alle woningen zijn verkocht

Tag hem of haar of deel dit bericht! Sections of this page. Het project Hemels Wonen in 's-Hertogenbosch bestaat uit 12 nieuwe stadsvilla's in een voormalige kerk en 2 vrijstaande stadsvilla's.

Wil jij Hemels Wonen? Voorletter s. Ik wil gebruikmaken van sociale media koppelingen: hiermee stem ik in met het plaatsen van cookies door social medianetwerken.

Van de glas in lood ramen tot de zware houten deuren en wijwaterbakjes. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. In de voormalig Heilige Hartenkerk, vlakbij het centrum van 's-Hertogenbosch. Voor mensen voor wie een woning mr is dan een stapel stenen? Voor de mensen uit de buurt die vol lof zijn over de transformatie. Forgot account.

Verhuis je binnenkort naar 's-Hertogenbosch, hemels wonen den bosch.

Als het hem té veel wordt, dan roept tennisser Jim heel hard: ‘TIME OUT!’

Kenmerken Start bouw Aantal kavels 14 Woningtypen Woonhuis. De website van het bijzondere project "Hemels Wonen den Bosch" staat on-line! De oorspronkelijke kerkdeuren in de voorgevel blijven behouden en worden permanent opengezet.

De Heilige Hartenkerk werd omstreeks ontworpen door Alexander Kropholler. Daarna hebben we nieuwe palen, een nieuwe begane grondvloer. Jump to. Check www. Genspireerd door Berlage en de Delftse School ontstond een stijl waarbij eenvoud en baksteen centraal stond.

Volg deze pagina om op de hoogte te blijven en lees hier ook 10 andere redenen om verliefd te worden op DenBosch, hemels wonen den bosch.

12 stadsvilla’s in de kerk

Geïnspireerd door Berlage en de Delftse School, creëerde de architect een stijl waarbij eenvoud en baksteen centraal stond. De herbestemming van de monumentale kerk was in meerdere opzichten een bijzonder project. In de voormalig Heilige Hartenkerk, vlakbij het centrum van 's-Hertogenbosch, hebben wij sfeervolle luxe stadsvilla's gebouwd.

Uw aanvraag wordt in behandeling genomen.

De website van het bijzondere project "Hemels Wonen den Bosch" staat on-line. De hoge puien op de begane grond, hemels wonen den bosch, verdiepingen en vide zorgen voor een perfecte combinatie van licht. Het is heerlijk wonen in Den Bosch. De combinatie van de authentieke elementen en het gebruik van nieuwe stoere materialen zorgt ervoor dat de woningen een moderne en industrile look hebben.

Deze prachtige kerk wordt door restauratiespecialist De Bonth Van Hulten omgebouwd tot Details tonen. Door middel van een virtuele tour op de website kunt hemels wonen den bosch de sfeer al proeven. Deze creatieve sociale community vormt het kloppend hart voor eigenzinnige denkers en doeners en zelfstandig cultureel ondernemers in de stad.

In het pand worden het comfort van een nieuwbouwwoning en authentieke elementen samengebracht.

Contactgegevens

Tot slot zijn de gevels en het dak van de kerk zorgvuldig en vakkundig gerestaureerd. Zo is een fijne harmonie tussen massa, ruimte en lichtval gecreëerd. De oorspronkelijke kerkdeuren in de voorgevel blijven behouden en worden permanent opengezet. De combinatie van de authentieke elementen en het gebruik van nieuwe stoere materialen zorgt ervoor dat de woningen een moderne en industriële look hebben.

De stad heeft enorm veel te bieden: hippe restaurantjes, AL 's-Hertogenbosch, unieke foodconcept. Dan geniet u van uw eigen tuin of dakterras. Bouwnummer Bouwnummer 10. Nog n vrijstaande stadsvilla in de kerktuin te koop.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0