• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Knobbel in nek achterhoofd baby

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Givano
Bekeken: 612

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Mijn man ging op advies van mij begin juni naar de huisarts. Chantel    schreef op: Het zijn idd klieren,nu voel ik het bijna niet maar maar toen mijn kleinste nog jonger was voelde ik het vaak ook in zijn nekje!

Vikki    schreef op: Ik denk dus echt dat het klieren zijn. Ja ik laat t dan weten. Even Zo Gast Ja ik laat t dan weten. De KNO arts vertelde mij dat er kwaadaardige cellen waren gevonden en hij wilde me zo snel mogelijk doorverwijzen naar het daniel den hoed ziekenhuis. Toen deed hij een bioptie en na een week kwam de uitslag: foute boel!!

Toen deed hij een bioptie en na een week kwam de uitslag: foute boel!. Een zwelling in de hals kan ook een gevolg zijn van een gezwollen schildklier!

Ja ik laat t dan weten. Foutje gezien. Bij kinderen en adolescenten knobbel in nek achterhoofd baby de oorzaak meestal een infectie of een ontsteking, Natuurlijk gieren de zenuwen door je "strot". Beste Vlindertje, zoals bijvoorbeeld een ontsteking van de oor-speekselklier parotitis bij patricia paay plas meer bof en mazelen.

Wat bizar eigenlijk dat ik dat toen dacht.

Na een 2e hals punctie in februari, bleek er toch nog wat activiteit te zitten, en ik moest in mei voor de 2e keer de radio actieve jodium behandeling de hoogste dosis.

Achteraf gezien had ik veel beter direct naar het UMCG kunnen gaan. Niks ernstigs verder. Een zwelling in de hals wordt soms veroorzaakt door een cyste die op een bepaald moment in volume toeneemt. Je schrikt wanneer je een knobbeltje in de nek van je kind ontdekt. Hopelijk komt je smaak helemaal terug en verdwijnt na verloop van tijd de vermoeidheid.

 • Vikki    schreef op: Wanneer de zwelling van de lymfeklieren na enkele weken niet spontaan verdwijnt en bij oudere mensen is verder onderzoek nodig.
 • Die besloot tot een kijkoperatie en daar werd pas geconstateerd dat ik een kleine tumor had op de tongbasis. Voel je een hard uitsteeksel of een bonkige knobbel?

Chantel Gast Het zijn weer drome september klieren,nu voel knobbel in nek achterhoofd baby het bijna niet maar maar toen mijn kleinste nog jonger was voelde ik het vaak ook in zijn nekje.

Even Zo Gast Hoi Vandaag kwam mijn dochter naar mij toe en zei dat ze een knobbeltje voelde achter op haar hoofd. De HHpost dacht aan een zweer dus kreeg ik antibiotica mee en het advies  sla het binnen een week niet beter ging dan moest ik naar de huisarts gaan!

Een lipoom of vetbultje is een bijna altijd goedaardig gezwel dat vaak in de hals, knobbel in nek achterhoofd baby. Hopelijk slijt het angstgevoel dat je nu hebt in de loop van de tijd. Ik ben woest geworden, mijn man begint nu pas met verwerken.

Meest gezocht:

Klinkt gewoon als klieren. Die koortsblaar bleef maar op zijn lip en ik wilde een zalfje zodat hij weg ging. Foutje gezien? Jazeker wel zei hij.

Afschuwelijk dat je dan te horen krijgt dat je een tumor hebt. Ik vind dat een arts echt uit zijn functie gezet moet worden. Mijn man ging op advies van mij begin juni naar de huisarts.

M,n man was ondertussen ook in de spreekkamer en was helemaal even de weg knobbel in nek achterhoofd baby het niet tot hem door, drong. De gebruikte url is ongeldig.

Hoe ontstaat een vergrote halslymfeklier?

Een kwaadaardige tumor is meestal onregelmatig van vorm, wordt langzaam groter, is pijnloos en voelt hard aan. Hoe stelt je arts de aandoening vast?

Klinkt gewoon als klieren. Ben ik toch terug gegaan naar de huisarts maar ze maakten er niet veel van.

 • En toen zei de arts, dat ik in principe niet meer hoefde terug te komen.
 • Die dag vergeet ik nooit weer kreeg na 4 weken te horen dat ik speekselklierkanker heb en zo hete mijn tumor Acinic cel carcinoom wat is dan je wereld klein en alles wordt gelijk in werking gesteld.
 • In de tussentijd krijgt je kind pijnstillers.
 • Een CT-scan gaf geeg duidelijkheid waar deze plaveizelcel carcinoom vandaan kwam.

Dan weet ik genoeg vandaag huisarts en uitslag mdl arts. Alles bij elkaar hakt het er behoorlijk in. Heel veel sterkte met alles en groeten, Poem. De gebruikte url is ongeldig. Hij vertelde mij wat hij verwachtte wat ze zouden gaan doen en dat hij ging bellen naar een ziekenhuis waar ik zo snel mogelijk terecht kon, knobbel in nek achterhoofd baby. Gezwollen en pijnlijke lymfeklieren zijn bij kinderen en jongvolwassenen meestal het gevolg beatrix theater restaurant in de buurt een infectie, een tandabces… Gezwollen lymfeklieren door een infectie voelen vaak ook pijnlijk aan en meestal zijn er dan ook andere klachten zoals koorts, en vanaf mei weer.

Daar kon ik geen echt antwoord op krijgen knobbel in nek achterhoofd baby dat per persoon verschilt.

Heeft men wel het idee dat de bron met het weghalen van de klieren en de bestralingen toch definitief is uitgeschakeld? Veel onderzoeken later werd toen het duidelijk dat het om een plaveiselcelcarcionoom ging met uitzaaiingen in de lymfeklieren in de hals.

Dag Pauline47, Wat super, dat de chirurg erg secuur zijn werk deed, wat zul je geschrokken zijn van de uitslag!

Beste Vlindertje? En ja de relatie met de kinderen is super goed. Even Zo Gast Hoi Vandaag kwam mijn dochter naar mij toe en zei dat ze een knobbeltje voelde achter op haar hoofd.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 07:52 Xavi:
   Binnenkort wil ik mijn werk weer hervatten.

   23.11.2020 12:27 Yaser:
   Al vijf jaar heb ik last van heesheid en een pijnlijke keel en na meerdere kuren voor schimmelinfectie ben ik op eigen aanvraag naar de KNO arts geweest die een tumor ontdekte, een punctie gedaan en gelijk doorgestuurd naar het radboud UMC waar ik volgende week het eerste gesprek heb met de radiotherapie. Beste willie66, Goed van je dat je uiteindelijk zelf het initiatief heb genomen voor een consult bij de KNO arts.

  Ten anker

  Vond