• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Oud duitse herder pups verwacht belgie

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Junaid
Bekeken: 159

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hij werd vroeger vooral gebruikt om schapen te drijven. Duitse herder pups : 2 teefjes , 1 reutje beschikbaar. Wij hebben een tuinbouwbedrijf en verschillende huisdieren.

Ze mogen het nest weldra verla. Je bent ingeschreven op The Amarok Post, welkom bij de roedel. Kijk dan in het hondenforum. Gereserveerd 16 nov. Op aanvraag Vandaag Topzoekertje.

Voor h Verzenden. Daarnaast hebben we 2 teefjes Lakota en Huritt die ook hd, ed en dm vrij zijn en waar wij zo af en toe een nestje bij zullen hebben.

De herder pups zijn echte speelvogels en willen de hele wereld ontdekken. Bekijk de fokker vermelding van A New Odyssey. Een bordercollie is een middelgrote, langharige herdershond.

Ook doen we zoveel mogelijk aan het socialiseren van de pups. Wij zijn een kleinschalige Oud Duitse Herder Kennel en zijn als fokker puur als hobby met onze honden bezig.

Bekijk de fokker vermelding van Oudduitse herder kennel Des Quatre Montagnes. Buiten zeer aktief, thuis rustig en aanhankelijk. Yourdog duitse herder pup Yourdog herder puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen.
  • Door zijn lange haren toont de Oudduitse herder machtiger dan de Duitse herder.
  • Zodra de pups oud genoeg zijn mogen ze naar buiten en kunnen ze naar hartelust in onze tuin ravotten.

Belgische fokker van oudduitse herders

Fokker vermelding toevoegen Je hebt nog geen vermelding als fokker op de HondenPage gezet. Fokkers met een nestje plaatsen regelmatig zoekertjes op 2dehands in de categorie Herdershonden en Veedrijvers. Wie graag een pup van onze ODH's verkiest, kan zich vrijblijvend. Wat is het verschil tussen een oudduitse herder en een langstokhaar? Fokkers fokkers mijn fokker advertentie hondenforum fokkers sectie Honden en puppy's puppy's hondenrassen. Op aanvraag Vandaag Topzoekertje.

  • Joke Plomp.
  • De Duitse herder wordt 55 tot 65 cm groot en kan wel 40 kg wegen. Oudduitse Herder Hondencentrum.

Het ideale baasje voor een bordercollie heeft sri lanka malediven kras met honden, is sportief en traint de hond met zachte hand. Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde. Yourdog hollandse herder pup hondenvoer 12kgyourdog hollandse herder hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buff.

Ze is betrouwbaar en lief met kinderen, oud duitse herder pups verwacht belgie, volwassen en andere dieren. Wij houden graag contact met je. Zo nu en dan zal er een nestje zijn van mijn Oudduitse Herders.

Oudduitse Herderkennel Of Blackfoot?

Vertrouwen. Liefde. Soulmate.

Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité. Duitse Herder pups te koop Prachtige duitse herder pups zoeken een nieuwe thuis! Jamie en twee prachtige kleinkinderen Miles en Caitlinn.

Sint-Lievens-Houtem Gisteren? Wij wonen met onze paarden, poezen en oudduitse herders aan de rand van het friese dorpje Kootstertille in een oude boerderij. Ik ben een kleinschalige fokker. Af en toe hebben wij een nestje met uitmuntende ouders. Hallo wij zijn de Oudduitse herder kennel Shepherds of Sandevoerde.

Schoonheid. Vreugde. Troost.

Yourdog duitse herder pup Yourdog herder puppy 12kg yourdog is gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals buffel en gevogelte eend, kip en kalkoen. Merksplas Vandaag. Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wij zijn Geert en Isabelle, ooit samen begonnen met een zwart witte Border Collie en zonder enige ervaring in het ras.

Tervuerense Herder.

De pups mogen vanaf dit weekend het nest verlaten. Niet meer als 3 nestjes per teefje. Wij zijn een kleinschalige fokker van de Oudduitse Herder, oud duitse herder pups verwacht belgie.

Beide rassen hebben een consequente baas en een positieve training nodig. Voorts wennen we ze aan lopen op straat, autorijden. Yourdog oudduitse herder pup Yourdog oudduitse herder pup hondenvoer 12kgyourdog oudduitse herder hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingredinten zoals buff Verzenden. Yourdog zuid oost europese herder pup Yourdog zuid oost europese herder pup hondenvoer 12kgyourdog zuid oost europese herder hondenvoer is gemaakt van natuurlijke ingre Verzenden.

We zijn.

Meer suggesties

Op zoek naar een Duitse Herder pup met stamboom? Oudduitse Herder. Communicatie met mensen en honden, emotionele stabiliteit, gewenning, verrijking en aanleren van basisvaardigheden. Vrijblijvend komen kijken kan op afspraak.

Geen nieuwsbrief, zaterdags bij Lisette de winkel waar ze werk onveilig maken en zelfs mee op wintersport. Ze gaan vaak even mee op visite, wel … puppyspam. De pups zijn nu oud genoeg en mogen het nest verla.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0