• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Prijs boot naar texel met auto

Gegevens
Gemaakt door: 26.11.2020
Auteur: Didier
Bekeken: 539

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Noodzakelijk Noodzakelijk. Zakelijke klanten Bent u zakelijke klant van de Teso? Deze website maakt gebruik van cookies.

Prijswijzigingen voorbehouden. Reist u met een ander voertuig of wenst u uitgebreide prijsinformatie te bekijken, inclusief mogelijke kortingen, klik dan op een van onderstaande categorieën:. Hotel Hotel Hotelchalet.

Onze gasten beoordelen de accommodaties van VVV Texel 8,3 uit beoordelingen. Gebruik dan het voordelige Texel e-vignet. Dit is sinds eind het paradepaartje van Teso.

De vakantie begint al bij de boot. De totale reistijd bedraagt ongeveer 20 minuten. Bezoek de website van TESO voor meer informatie en tickets. Kijk voor uitgebreide tarieven op de  website  van Teso. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel.

Deze website maakt gebruik van cookies.

De geschiedenis is te herleiden aan de betekenis van de naam: Texels Eigen Stoomboot Onderneming.
  • Op Zondag vaart de boot vanaf 8. Bent u zakelijke klant van de Teso?
  • Je kunt gebruik maken van het daltarief door op dinsdag, woensdag of donderdag naar Texel te reizen.

Alle voertuigen. Affiliates Affiliate worden. De veerboot vertrekt elke dag op het hele uur vanaf Texel naar Den Helder. Aanvullende prijsinformatie. Tweede woning Tweede woning. Home Naar Texel Boot Auto en motor.

Een leuk feitje wat veel mensen niet weten is dat Texel prijs boot naar texel met auto verbonden was met het vasteland. Het is niet mogelijk om uw overtocht te reserveren. Ervaar het echte eilandgevoel? De Texelstroom kan meer personenauto's vervoeren dan de Dokter Wagemaker en is bovendien schoner en duurzamer?

Gratis bootreis Boekt u 3 maanden voor aankomst.

Vragen? Liever persoonlijk contact?

Heb je de boot gemist? Op 31 december vaart de laatste boot van Texel richting Den Helder om Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief.

Bij drukte wordt er extra capaciteit en frequentie ingezet. Boot naar Texel. Alle genoemde tarieven zijn voor een retourticket. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon! Bent u zakelijke klant van de Teso.

Boot naar Texel

Zoeken naar:. Bekijk ook de vertrektijden naar Texel. Per voertuig naar of van Texel reizen? Zien en doen Op Texel kunt u heel veel zien en doen.

In de salons van de boten en op de opstelterreinen is er gratis draadloos internet WIFI beschikbaar.

Bekijk de voorwaarden voor de gratis bootreis. Via de trappen bereikt u het passagiersdek met salon. Zoeken naar:! Vraagt u de scholierenpas voor de eerste keer aan. Appartementen Appartement. Op Texel is er in alle dorpen en bij alle strandslagen betaald parkeren.

Aankomst Op Zondag vaart de boot vanaf 8.

Teso Texel

Je kunt ook parkeren in de omgeving van de veerhaven. Echter is het aantal personenauto's 40 minder. Overtocht in 20 min. Voor scholieren die dagelijks van Texel naar Den Helder reizen en vice versa is er een speciale scholierenpas beschikbaar.

Bekijk de voorwaarden voor de gratis bootreis. Contact-informatie Contact Veelgestelde vragen Aanmelden nieuwsbrief. Is of wordt de scholier tijdens het betreffende schooljaar 18 jaar. Wanneer je met de auto reist is de prijs van een retourtje inclusief en voor maximaal 9 inzittenden.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0