• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spelregels mens erger je niet drankspel

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Cristiano
Bekeken: 190

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Hoewel Mens erger je niet! Dit roulette drankspel bevat 16 shotglaasjes, 1 roulettewiel en een balletje.

Verkoop door Shoppartners. Life 15 juli Meiden met dit sterrenbeeld zijn het snelst zat. Annuleren Ga verder met winkelen. Soms staat men toe dat een pion ook achteruit mag slaan, of dat er binnen de eindcirkels gemanoeuvreerd wordt.

Tenzij je ergens een groot kleed op de kop kunt tikken met alle rondjes erop, word je aangewezen op je creativiteit. Het razend populaire spelletje, waarbij je probeert om een balletje in de bekers van je tegenstander te gooien, zorgt voor een hoop plezier.

Drinking Ludo "Mens erger je niet" drinkspel Drank gezelschapsspel Glazen speelbord 4 x 4 shotglaasjes Afmetingen bord: 31 x 31 cm Afmetingen glaasjes: 3,5 x 2,5 cm, spelregels mens erger je niet drankspel. Leuk spel inclusief reageerbuis shotglaasjes om te spelen met je vrienden voor een avond stappen. Lifetime Games drankspel roulette - delig - met shotglaasjes 12, Life 11 augustus Voor het boek en de film.

Links naar deze pagina Verwante wijzigingen Bestand uploaden Speciale pagina's Permanente koppeling Paginagegevens Deze pagina citeren Wikidata-item.

Met dit drinkspel is geen avond meer saai, geen avond meer hetzelfde en geen avond meer moeilijk te vullen.
 • Super plezant om te spelen. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.
 • Ga naar winkelwagen.

Specificaties

Life 2 oktober Kunt u uit de cel en het afkickcentrum blijven? Soms staat men toe dat een pion ook achteruit mag slaan, of dat er binnen de eindcirkels gemanoeuvreerd wordt. Life 2 oktober Wijn drinken tijdens een yogales?

Zodra je van het spel gegooid wordt, drink je natuurlijk je glas of blikje leeg. Inhoud shotglas: 4,5 cl. Het spelbord is 31 cm bij 31 cm groot en is gemaakt van glas.

Speelt men op de achterkant met vijf verjaardagskaarten facebook gratis, wie het eerste drie glaasjes in 1 lijn heeft staan is de winnaar, dat is wel n van de belangrijkste onderdelen van het spel.

Er kunnen natuurlijk ook extra regels b Want h, dan wordt een van de spelers niet direct door een andere speler achtervolgd. Drankspel Boter Kaas en Eieren Dit drinkspel is gemaakt uit glas! Iedereen kent mens erger je niet en de rest gaat dus vanzelf, spelregels mens erger je niet drankspel. Spelregels: Werp het schijfje in het spel en zie welk shotje je moet drinken.

U bent hier

De shotglaasjes dienen gevuld te worden voor het spelen. After shots drankspel op bierviltje 50x. Je kunt ook in de App Store of Play Store meer info opzoeken over de app, zoals de voorwaarden. Een super gaaf spel die er ook nog eens erg mooi uitziet.

Met Mens erger je niet in huis kom je namelijk k heel ver. Drinking Roulette. Het spel bestaat uit 22 glow hm dames jeans the dark bekers van 0,3 liter en 2 glow in the dark balletjes.

Dan herken je de volgende dingen sowieso. Drinking Roulette .

BEVESTIG JE LEEFTIJD

Het doel is nu om de pingpongbal vanaf een afstand in het drinken van de tegenstander te gooien. Het is namelijk gewenst dat de spelers gelijkmatig langs het bord verdeeld zijn. Als het er ongeveer zo uitziet heb je sowieso een top avond:. Fill it with drink, spin the balls

Boland drankspel roulette delig Boland drankspel roulette Je waant je net in een casino met dit roulettespel. De glaasjes hebben allemaal een nummer, spelregels mens erger je niet drankspel, laat het balletje rollen en kijk in welk vakje deze eindigt. The item being reviewed 2   Reviews. Drankspel Ludo 4. Probeer om de beurt de zakjes in het gat op het bord te gooien of zet er een bierflesje in waar u de ringen om moet gooien.

Formaat: 9 cm x 5 cm x 10,5 cm. Anderen bekeken ook.

Kenmerken Mens Erger Je Niet Drankspel:

Als dat met alle pionnen is gelukt, heeft men het spel gewonnen. Goede kwaliteit Leuk ontwerp. Slechte Smaak - Gezelschapsspel 3.

Eenmaal daar kan een pion niet meer worden verzet. Drinking Roulette. Drankspel met shotglaasje en draaiwiel. Vul de 16 gekleurde shotglaasjes met een drankje naar keuze en plaats ze in het roulette wiel.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   30.11.2020 15:34 Suus:
   SRBorst Nieuw vennep 29 december Ik raad dit product aan. Verzamel alle kleuren Breezer die je kunt vinden.

  Ten anker

  Vond