• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Whatsapp chat geschiedenis verwijderen

Gegevens
Gemaakt door: 16.11.2020
Auteur: Cengizhan
Bekeken: 554

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Iddo Andeweg 31 oktober om Nu beschikbaar voor iedereen????? Om een bericht succesvol te verwijderen zullen zowel jij en de ontvanger gebruik moeten maken van de nieuwste versie van WhatsApp voor Android, iPhone en Windows Phone.

Het werkt helemáál niet!!!! De inhoud van die chats is ook al verwijderd, er staat alleen een nummer met foto en verder lege chat. Ontvangers die WhatsApp voor iOS gebruiken, kunnen media bewaren die zijn opgeslagen in hun Foto's , ook nadat het bericht is verwijderd uit de WhatsApp-chat.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Berichten verwijderen Je kunt berichten alleen voor jezelf verwijderen of aanvragen om deze voor iedereen te verwijderen. Yes 14 maart om Als je het bericht te snel heb verwijderd voor alleen mezelf..

Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios. Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ].

Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt, whatsapp chat geschiedenis verwijderen.

Selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen.

Wesley Fabry 9 april om iris wat voor iPhone ben je en welke iOS-versie draai je?

Verwijderde WhatsApp-berichten terughalen op Android

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. KeesWim 11 augustus Iddo Andeweg 31 oktober om Nu beschikbaar voor iedereen????? Wesley Fabry 12 april om Dan zou het moeten werken zoals hierboven staat omschreven, let wel alleen binnen de 1 u en 8 minuten na versturen.

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Laatste WhatsApp update geïnstalleerd? Berichten die met succes verwijderd zijn voor iedereen, worden vervangen door: U hebt dit bericht verwijderd Berichten verwijderen voor iedereen: Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.

Plaats antwoord! Iris 11 april om I phone x en laatste nieuwe ios. Een mij onbekend nummer heeft mij een onzin-bericht gestuurd via Whatsapp. Buiten whatsapp chat geschiedenis verwijderen kun je ook op deze manier verstuurde foto's, video's.

Reacties De reactie moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Probleem melden. Download gratis de apppletips app voor iPhone en iPad in de App Store?

Lokale back-up terugzetten

Ik heb al geprobeerd het in mijn adresboek op te slaan en vervolgens weer te verwijderen. Berichten verwijderen voor jezelf Je kunt je kopie van de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen, verwijderen van je telefoon. Je hebt ongeveer een uur de tijd nadat je een bericht hebt verstuurd om Verwijderen voor iedereen aan te vragen.

Ik wil het ook weg hebben uit mijn chatgeschiedenis.

Iris 9 april om Ik kan alleen kiezen uit voor mezelf verwijderen. Ja Nee. Je kunt je kopie van de berichten die je hebt verstuurd of ontvangen, verwijderen van je telefoon. Over appletips. Registreer je gratis, whatsapp chat geschiedenis verwijderen.

Chatgeschiedenis uitzetten in Skype

Ik gebruik een iPhone 5c. Ik wil het ook weg hebben uit mijn chatgeschiedenis. Automatisch tekst vervangen in iOS. Dit artikel was verwarrend Dit artikel heeft mijn vraag niet beantwoord De oplossing werkt niet De functie of het beleid staat mij niet aan.

Blijf op de hoogte met de appletips app, Safari push meldingen of volg ons via Twitter. Hoe raak ik dat nummer kwijt?. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag. Wil je appletips pushberichten ontvangen. Veelgestelde vragen. Reacties De reactie whatsapp chat geschiedenis verwijderen uit minimaal 10 karakters bestaan. Android Chats.

Geen risico lopen

Je ontvangt geen melding als het niet is gelukt om het bericht voor iedereen te verwijderen. Berichten verwijderen voor jezelf: Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen. Daarmee verwijder ik alleen het nummer uit de contactenlijst. Wesley Fabry 12 april om Dan zou het moeten werken zoals hierboven staat omschreven, let wel alleen binnen de 1 u en 8 minuten na versturen.

Ook bij mijn vrouw, Facebook of Instagram. Blijf op de hoogte met de appletips app, zoon en mijn 2 dochters. Zal wel weer een hoax wezen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   22.11.2020 00:21 Fianne:
   Een url mag maar 1x worden gebruikt. Dan zou het moeten werken zoals hierboven staat omschreven, let wel alleen binnen de 1 u en 8 minuten na versturen.

  Ten anker

  Vond