• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

10 inch subwoofer kist berekenen

Gegevens
Gemaakt door: 23.09.2020
Auteur: Endy
Bekeken: 343

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Om deze te laten matchen met de juiste frequenties en type subwoofer zijn berekeningen nodig. Ook wordt er wel eens plexiglas show!

Maar controleer ook hier altijd weer wat de versterker levert en of dit kan. Bericht door L2GX » vr 04 dec , Re: subwoofer kist bereken winisd Bericht door SARK » vr 24 apr , Klik eens met je rechter muisknop op het bestand en vraag de eigenschappen op, grote kans dat het bestand op 'blocked' staat. Gepoort is hetzelfde als bassreflex! Helaas, je blog kan geen berichten per e-mail delen.

De verstevigingen bracing gaan ten koste van de inhoud. Bij een gepoorte subwooferbehuizing kunnen vaak lagere frequenties gehaald worden dan bij een gesloten.

Voor afstellen van een versterker kun je kijken op Versterker ikea breda ontbijt zaterdag tutorial.

Welke woofers zijn het eigenlijk, 10 inch subwoofer kist berekenen. Strakke bassen. Bericht door k. We kunnen het dan wel eens worden dat je gewoon je versterkers altijd met over vermogen moet kopen; meer headroom is beter :thumbup: een basspeaker gaat ook stuk als je spoel vervormt in de magneet heb ik VAAK gezien bij mensen met subs die niet wisten waar ze mee bezig waren.

Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Groter in omvang.
 • Factoren als het type subwoofer, beschikbare ruimte en type auto spelen ook mee.
 • Dat zijn getallen die de mechanische en electrische eigenschappen van de speaker vastleggen.

Elke spoel heeft een bepaalde impedantie wisselstroomweerstand en met de totale impedantie van beide spoelen van de subwoofer s belast je de versterker. In veel gevallen zal bij een subwoofer een boekje meegeleverd worden waarin diverse behuizingen aangeraden worden. Moeilijk is die niet, ik laat google m'n berekeningen doen.

Ga naar. Dit noemen wij ook wel kist-simulatie.

 • Gesloten of gepoort, een vraag die we vaak horen en eigenlijk bij ieder persoon een eigen antwoord heeft.
 • Gesloten behuizingen zijn meestal kleiner en gemakkelijker te bouwen mede omdat er geen poort is.

Like onze Facebookpagina! Via de onderstaande link kom je bij de kaart waarop wij alle Car Audio winkels in Nederland en Belgi proberen te verzamelen.

Dit gaat wel wat ten koste van diepgang, maar ga er maar 10 inch subwoofer kist berekenen dat een weergave tot 40Hz prima is voor het gebruik dat je voorstelt. Ik weet niet hoe of deze woofer geschikt is voor GHP of LT, maar levert ook weer een iets hogere belastbaarheid op.

Ook zijn vrijwel alle subwooferkisten waarmee SPL wedstrijden gedaan worden voorzien van een poort?

Subframe Audio System reservewiel subwooferbehuizing voor 10 inch suwboofer. Ook zijn vrijwel alle subwooferkisten waarmee SPL wedstrijden gedaan worden voorzien van een poort. Dat zegt verder niets over de kwaliteit van de subwoofer, maar een DVC geeft je wel meer aansluitmogelijkheden.

Privacy en cookies: Deze site maakt gebruik van cookies.

Brutal and needlessly sadistic. Maar nogmaals het is allemaal persoonlijke smaak. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres. Made with by Graphene Themes. Like onze Facebookpagina? Wanneer er een nieuwe post of pagina gepubliceerd wordt ontvang je hiervan automatisch bericht.

Subwoofers

Maximale lineaire volume verplaatsing Sd x Xmax [cm³]. Audiowinkels in kaart. Aanbiedingen en reclame.

 • Gebruik voor de juiste keus de sub configurator  van ons.
 • Een LT LinkwitzTransform wordt ook toegepast op een woofer in een "te" kleine gesloten behuizing.
 • Gesloten of gepoort, een vraag die we vaak horen en eigenlijk bij ieder persoon een eigen antwoord heeft.
 • Dit omdat het ligt aan de soort muziek die je luistert en waar je zelf van houdt.

Gesloten behuizingen zijn meestal niet zo luid als gepoorte behuizingen, maar ze verbeteren nog steeds de luisterervaring enorm door meer gedefinieerde lage frequentie max verstappen auto prive zoals kick drums.

We hebben het nu alleen gehad over gepoorte en gesloten behuizingen voor in de kofferbak. In sommige gevallen is het zelfs mogelijk om te testen in je eigen of een auto van de dealer wat de verschillen zijn. De luidsprekeraansluiting en de naden worden tenslotte aan de binnenkant met kit afgewerkt. Ik kan begrijpen 10 inch subwoofer kist berekenen je L wat veel vind. Ben je nog steeds niet zeker wat het beste bij je past, 10 inch subwoofer kist berekenen.

Toont 1 - 24 of 55 producten. Een LT LinkwitzTransform wordt ook toegepast op een woofer in een "te" kleine gesloten behuizing. Een versterker kan nu vaker meer vermogen leveren dan dat hij met de spoelen in serie deed.

Ondanks deze 'eenvoud' is de bassweergave vaak heel erg goed. De bass kan nog worden gevoeld in de borst en in de zetels van het voertuig alsof op je voorste rij zit tijdens een concert. Mivoc center in de maak Unblocken en gaan met die banaan.

Een 10 inch subwoofer kist berekenen LinkwitzTransform wordt highlights in haarlem toegepast op een woofer in een "te" kleine gesloten behuizing. Elke spoel heeft een bepaalde impedantie wisselstroomweerstand en met de totale impedantie van beide spoelen van de subwoofer s belast je de versterker. De poortlengte blijft gelijk aan die van n sub.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   01.10.2020 00:43 Jalila:
   Hetzelfde geldt voor een bassreflexpoort. Omdat de oppervlakte van de panelen dan veel groter wordt, is verstevigen dan zeker noodzakelijk.

  Ten anker

  Vond