• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Bas van de beeten veghel

Gegevens
Gemaakt door: 27.02.2021
Auteur: Akshay
Bekeken: 343

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Menig medewerker is ooit bij Cor van de Beeten in dienst gekomen en nog steeds werkzaam binnen de organisatie. Het blauwe halve rondje is eigenlijk een oog.

De focus van het bedrijf is vanaf dan gericht op een drietal pijlers: Grondverzet en transport in de Infrawerken De inrichting van buitenruimtes, waaronder de aanleg van hippische bodems De verhuur van grondverzetmachines en transportactiviteiten voor derden In november besluit het bedrijf om een vierde pijler op te richten: De handel in primaire en secundaire bouw-en grondstoffen De toekomst? Iedereen hier is even belangrijk.

Het bedrijf kreeg onlangs groen licht van de gemeente om te mogen uitbreiden. Ruim vijf jaar lang is er onder deze naam gewerkt en in was de tijd rijp om verder te gaan onder de naam: Van de Beeten BV. De nieuwe stijl past ook beter bij ons. Het bedrijf groeide van ongeveer 10 werknemers in tot werknemers.

Ook is er een nieuwe slogan: 'Grondig met daadkracht', bas van de beeten veghel. Hiermee laten we de buitenwereld zien dat we niet meer het boerenbedrijf van voorheen zijn.

Gaslek in Veghelse woning     In de Witte de Withstraat in Veghel jack russell pups erkende fokker vrijdagmorgen 23 oktober rond Meer berichten. Veel mensen weten dat niet! Ooit begonnen als een traditioneel loonbedrijf, is Van de Beeten uitgegroeid tot een gerenommeerd en multidisciplinair grondverzet- en transportbedrijf.

Het merendeel komt hier uit de regio en heeft een band met het bedrijf.

De reacties waren zeer positief. Ter ondersteuning van de bedrijfsfilosofie en de organisatie-inrichting geeft de directie samen met haar Mt-leden toelichting op van de Beeten BV. Oké, ik begrijp het.

Het kan altijd beter en we zitten dan ook niet stil", besluit hij gemotiveerd. Mensen die denken dat alles vanzelf gaat, hebben het mis. Foto: Annemieke van der Aa. Dan zie je pas echt hoe close het personeel is. Algemeen directeur Bas van de Beeten kan er nog van nagenieten.

Ooit begonnen als een traditioneel loonbedrijf, is Van de Beeten uitgegroeid tot een gerenommeerd en multidisciplinair grondverzet- en transportbedrijf. Kom dan relaxen met onze complete nazomerse behandeling, waarin we

 • Ik ben vaak op mijn bek gegaan.
 • Het bedrijf groeide van ongeveer 10 werknemers in tot werknemers. Vacatures Van de Beeten B.

Kwaliteit in zowel materieel als uitvoering staat daarbij altijd voorop. De reacties waren zeer positief. We im- en exporteren biologische levensmiddelen en zijn…. Nieuwsoverzicht Wintertijd gaat zondag weer in   bas van de beeten veghel Dit weekend is het weer zo ver.

Zijn voorkeur voor groot materieel en vrachtwagens kwam tot uiting in een sterke groei van het wagen- en machinepark.

Diepste geheim

Vind direct je werkgever Wat? Het kantoor krijgt een extra verdieping en er zijn plannen om het depot uit te breiden. Vallen en opstaan Toch kan het niet eenvoudig zijn.

Zonder toestemming van mijn vader overigens. Dit is het nieuwe Van de Beeten BV. Ik bas van de beeten veghel nog leren af en toe eens wat meer te genieten van alles wat we hier samen hebben opgebouwd.

Hiermee laten we de buitenwereld zien dat we niet meer het boerenbedrijf van voorheen zijn. Hetzelfde gevoel heb ik ook als er een vrachtwagen van ons voorbij rijdt.

Boer vreest voor zijn kippen door vogelgriep: 'Ik heb begrip voor ophok­plicht'

Oké, ik begrijp het. Een mooi en herkenbaar logo is veel belangrijker dan pakweg dertig jaar geleden. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen", aldus Bas.

Sinds 1 januari is hij Algemeen Directeur. Je moet je afkomst niet verloochenen natuurlijk maar ik wilde wel vooruit. Zonder toestemming van mijn vader overigens. Ik koester ze. Opeens hadden we veertig man personeel", blikt Bas terug.

Verder kan ik zeggen dat ik niemand van de medewerkers kwijt zou willen. De ontwikkelingen in foodretail volgen elkaar in een steeds hoger bas van de beeten veghel op.

Wie zijn wij

De machines voor het loonwerk werden verkocht. Grondig uitgevoerd door vakmensen. Wij trachten om mensen te vinden die graag bij ons willen horen.

Zoon Bas van de Beeten, en veel minder in de voortzetting van de agrarische activiteiten, ik begrijp het. Meest gelezen. Ok.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   09.03.2021 04:58 Ward:
   Maar het logo was nog altijd toepasselijk; de initialen CB konden mooi gelezen worden voor de eerste letters van de voornamen van de beide directeuren Cor en Bas.

   06.03.2021 08:49 Wichard:
   Als magazijnmedewerker fust ben je, samen met je team, verantwoordelijk voor het sorteren van alle inkomende fust…. Het is een kwestie van keihard werken.

  Ten anker

  Vond