• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Grijs haar zwart verven met henna

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Kelvin
Bekeken: 893

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Ik heb mijn haar jaren met gewoon haarverf geverfd gemist dus. Hoi Cecile. Lieverd in Arabische landen gebruiken de vrouwen om de maand henna.

Vinden wij. Dat is een afweging tussen geduld en gemak. Grijs doet iets met de kleur in je gezicht. Momenteel gebruik ik kaneel en kruidnagel om de geur iets te verbloemen…. Ben ondertussen wel fan van henna geworden en hoop het snel weer te kunnen gebruiken. Dat kan allemaal met Henna! In je haarschachten zit keratine.

Met wat was je je haar met henna geverfd haar. Grijs maakt… grijs. Henna is alkalisch en heeft samentrekkende en antiseptische eigenschappen. Grijze haren groeien sneller dan gekleurde haren! Zou ik mijn haar helemaal donkerblond kunnen laten verven nog een keer bij de kapper en dan toch weer met henna kunnen behandelen.

Ik laat t een middag of 3 A 4 uur zitten. Ook je haren dan naar blond doen is geen goed idee, grote kans dat dit groen wordt namelijk. Groeten van deze vrouw.

Recente berichten

Dat is het oxidatieproces. De henna pasta is erg romig. Hey ik verf mijn haren al jaren met henna, vooral rood met acajou gemengd. Je mag na de behandeling en de eenmalige wasbeurt je haar in de dagen daarna niet wassen om het kleuringsproces niet verstoren. Doe het in de badkamer. Kay , 5 Als je haren met henna verft wordt je hoofdhuid ook mee geverfd of niet?

En spoel je haren heel goed uit totdat alle hennapasta uit je haar is en het water dat uit je haar komt nog maar heel licht oranje is.

Daarom verf ik al jaren mijn grijze haren bruin met henna. Het resultaat zal minder extreem zijn dan je nu denkt.

Als de ergste henna uit je haar is, mariah carey vermogen je de emmer opzij en ga je gewoon douchen. De kleur is mosgroen. Hai Suzanne, Henna slijt een stuk minder snel dan synthetische rode haarverf. Groetjes Bianca. Wat doen tegen puistjes.

De eerste keer: mijn ouders hebben het er nog over

Daarna heb ik een strengetje geblondeerd highh light haar met henna gedaan. Anisa: ik zou uit voorzorg eerst een klein stukje proberen op je geblondeerde haar.

Ben er super blij mee.

Jaik heb nu ook een mooie kleur en t glanst prachtig. Maar ik denk niet dat het veel uitmaakt, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Het zou zonde zijn als je voor een stuk van je haar net geen henna genoeg hebt.

Voor de beste gebruikerservaring, zolang je geen agressieve shampoo gebruikt!

Recente reacties

Mooi grijs is… Hoe verf je die grijze haren bruin met henna? Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Zorg ervoor dat je haar inclusief haargrens helemaal luchtdicht is ingepakt. Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Heb je bruin haar met grijze haren ertussen, dan vallen de lichtere auburnkleurige haren niet op tussen de rest van het donkerder auburn haar.

Wil je juist je haar iets oplichten? Genoemde hoeveelheden zijn indicatief en ook afhankelijk van de hoeveelheid haar die je hebt. Zijn er mensen die hier ervaring mee hebben. Ben zoo benieuwd. Dan kun je een hennagloss proberen.

Wie of wat houd je tegen. Ben heel benieuwd. Momenteel gebruik ik kaneel en kruidnagel om de geur iets te verbloemen…. Dus de hennakleur op grijs haar zal altijd wat lichter zijn dan die op de rest van je haar, grijs haar zwart verven met henna.

Waarom haar verven met henna?

Afhankelijk van wat de natuurlijke kleur van je haar is, produceert henna rode, oranje, bruine of zwarte tinten. De lichtgroene kleur is na het mengen wat donkerder geworden.

Hallo hier ben ik weer : Ik heb op een strengetje donkerblond haar henna gedaan en dat werd echt een prachtige diepe kleur met een rode gloed. Als je geen stak koppie hebt en je smeert geen dikke lagen  make-up op, dan zie je er vaak bescheten uit.

Gebruik de truc met de emmer bij het uitspoelen. Hiervoor maak je een theelepeltje henna aan met wat warm water tot een gladde pasta, je voegt een theelepel citroensap toe en laat dit een nacht afgedekt staan. Vind het dood eng om voor de eerste keer henna te gebruiken. Ben zoo www woonnet rijnmond.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 16:56 Darius:
   De precieze kleur kan variëren. Buiten het feit dat levendig rood prachtig kan zijn, bedenk dan ook dat:.

  Ten anker

  Vond