• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Hoe gaat het met schumacher vandaag

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Bonno
Bekeken: 897

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Daarmee wordt invulling gegeven aan de wens van de Duitser zelf. Ik vind de hele situatie duister. Manager Sabine Kehm legt in aan de Süddeutsche Zeitung uit waarom de familie ervoor kiest niks te melden over de toestand van Michael Schumacher.

Nu is dit volgens mij een redelijke opsomming van eerdere media berichten waarbij zelfs vermeld is of deze al dan niet zijn onderbouwd maar eigenlijk is er simpelweg géén nieuws sinds het ongeval. Snelste ronde - L. Ja, en de ander denkt er weer dit of dat van.

Hoe vind je het dat de arts van Schumacher voor opheldering zorgt? Het punt is dat die neuroloog waarschijnlijk net zoveel weet over Schumachers huidige toestand als de mensen die hier reageren. Ik vind de hele situatie duister.

Naam ontvanger. Natuurlijk is er een bandbreedte, jammer dat de Schumacher familie zo mysterieus doet om dit hele gedoe alhoewel het zijn natuurlijk niet onze zaken dit is een familie aangelegenheid.

Het zijn slechts geruchten wat er daarna telkens door de diverse media in het nieuws is gebracht. Zelfde geval als nouri denk ik, hoe gaat het met schumacher vandaag, maar de fam Schumacher heeft nu eenmaal voor deze optie gekozen.

Verstappen hoopt op regen: "Dat kan het interessant maken" Grand Prix van Portugal .

Perez ontsnapt aan straf, maar staat wel op scherp. Posts: 4. Alle video's. Of denk je nou echt dat die de krant of een ander media kanaal even zelf gaat op bellen om even over schumacher te praten?! Maar ik speculeer niet. Manager Sabine Kehm legt in aan de Süddeutsche Zeitung uit waarom de familie ervoor kiest niks te melden over de toestand van Michael Schumacher.

Een lange stilte over de gezondheid van Schumacher wordt in september verbroken tijdens een rechtszaak. Schumacher is ontwaakt uit zijn coma en heet het ziekenhuis van Grenoble verlaten. Op 29 vallen converse groot of klein komen er berichten naar buiten waarin gezegd wordt dat artsen begonnen waren met de procedure om de Duitser uit zijn coma te laten ontwaken.

Ik lees nergens iets over "idolate fans" die "recht hebben" op informatie. Rogerzz, nu voel ik me wat aangesproken, hoe gaat het met schumacher vandaag. Lewis Hamilton neemt zijn hoed af voor de prestaties die het Mercedes F1-team de voorbije seizoenen geleverd heeft.

Arts Michael Schumacher geeft update over toekomstbeeld

F1-kalender Rusland Sochi Autodrom. De coureur kwam op de achtste plaats aan de….

De betreffende neuroloog praat in termen van "waarschijnlijk". Wat hij nu wel of niet kan interesseert hoe gaat het met schumacher vandaag grofweg gezien geen biet. Dat kan ook met een kasplantje die voor zich uit staart zonder enig besef van wat er gebeurt.

De grote ruil Verstappen heeft bijzonder voorstel voor Hamilton: 'Zullen we een priv testdag doen. Een team van artsen en verzorgers ontfermt zich dagelijks over de zevenvoudig wereldkampioen.

Schakel Javascript in om een reactie te plaatsen of de reacties te lezen. Volgens de Italiaan zal Schumi nooit meer dezelfde persoon zijn als degene die de fans voor zijn ski-ongeluk over het circuit zagen rijden.

Vrije training 3 - V. Respectloze neuroloog Speculeren speculeren en maar reactie los proberen te wrikken bij de familie.

Je hoopt het beste voor hem. Haas heeft onthuld dat het dit weekend last heeft van een probleem met de achterwielophanging. Goed voorbeeld is de crash waarbij hij z'n been brak. Race zo 06 dec Het is toch vrij eenvoudig. De zevenvoudig wereldkampioen wilde manager worden van zijn zoon en zijn racecarrire actief begeleiden zoals Jos Verstappen nu doet met zijn zoon Max, hoe gaat het met schumacher vandaag. Ik hoop dat je niet in de put raakt door al deze kritiek,want er zijn zat leden die jouw op een voetstuk zetten en daar hoor ik zeker bij.

Welkom bij RN Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland.

Meer Formule 1 Michael Schumacher sport. Riederer werkt op m'n zenuwen. Posts: 4. TeamMichael TeamMS keepfighting.

TeamMichael TeamMS keepfighting. Abu Dhabi. Kun je in hemelsnaam uitleggen hoe die kronkels in jou hersenen werken want daar ben ik wel benieuwd naar.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

    0