• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ik hou ook van jou in het chinees

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Querine
Bekeken: 547

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Meisjes geven op deze dag chocolade aan de jongens. Het is immers Chinese Valentijnsdag vandaag, oftewel  5. Lao is een woord van de derde toon.

Twee klanken die in het Chinees fonetisch heel dicht bij elkaar liggen. Andere manieren. Vind je dat Ok? Het is zaterdag. Het wordt gesproken in en rondom Shanghai. Wo spreek je uit op de derde toon en ai op de vierde toon. Als je tegen je geliefde wilt zeggen dat hij of zij zo mooi glimlacht, kun je zeggen: nǐ de xiàoróng ràng wǒ zháomí.

Om Ik hou van je te zeggen tegen een spreker van het Hakka gebruik je dit zinnetje, en niet de uitdrukking uit het standaard Chinees. Wie weet lig je lekker lui op de bank. Postcode: Stad: Dongguan Provincie: Guangdong. De grafische tekens uiten termen, geen geluiden of lettergrepen en de zeer oude. Hoe dan ook, het is vandaag voor de meeste mensen een doodgewone zaterdag hier in Nederland.

Het wordt gesproken in en rondom Shanghai?

In Taiwan-Hokkien zeg je góa ài lì. Zui is ook een combinatie van de letters dz; het is een woord van de vierde toon. In dit artikel: Ik hou van je.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 44 talen

Meer ideeën Gerelateerde artikelen. Of geniet je van een sporadische zonnestraal. Xin spreek je uit op de eerste toon en dong met een lange oo is een klank van de vierde toon. In het Shanghainees zeg je nguh eh non. De letters dui spreek je kort uit op de vierde toon.

 • Communiceren in cijfers is dus geliefd in China.
 • De volgende vertalers staan ook tot uw beschikking. Zeg tegen je geliefde: nǐ shì dì yī gè ràng wǒ rúcǐ xīndòng de rén.

Chinezen hechten erg veel waarde aan de viering van hun liefde. Zeg dan eens. Nog geen account. Meer ideen Vergeet niet, a. Wo spreek je uit op de derde toon en ai op de vierde toon. Het getal 5.

Komende editie

Het Hakka is een variant van het Chinees die wordt gesproken door de Hakka, een relatief kleine, etnische bevolkingsgroep die in een aantal meer afgelegen provincies van China woont, waaronder Hunan, Fujian, Sichuan, Guangxi, Jianxi en Guangdong. Vrij vertaald betekent dit Ik ben verliefd op je. Wij maken gebruik van de diensten van Microsoft, de kwaliteitsleverancier van het woordenschat Onze vertalingen zijn snel en betrouwbaar Het gebruik van de vertaler is gratis, zonder inschrijving of andere verbintenissen Overzichtelijkheid, aangenaam en functioneel design van de website Taalversies in alle Europese landen Veiligheid is onze prioriteit, wij beschermen onze gebruikers en hun vertalingen met de veiligheidscodering.

Español: decir "te amo" en chino.

Dit betekent zoiets als Ik zal altijd bij je blijven? In het Hakka zeg je ngai oi ngi? Di spreek je uit op de vierde toon.

Wie weet lig je lekker lui op de bank.

5.20 is wel een heel korte samenvatting van ‘ik hou van je’

Héél graag liefde willen Een bijzonder voorbeeld is de dag geweest. Als je echt verliefd op iemand bent geworden kun je zeggen: Wǒ ài shàng nǐ le. Xin spreek je uit op de eerste toon en dong met een lange oo is een klank van de vierde toon. Meer ideeën

Oftewel, ik hou gedicht sterkte bij overlijden moeder altijd van je. Franais: dire je t'aime en chinois. Algemene voorwaarden. Het betekent dat elke lettergreep wordt uitgesproken met een bepaalde intonatie kan de betekenis van het woord te veranderen. Als je gevoelens voor iemand dieper gaan kun je w fichng xhun n zeggen. Het Shanghainees is een variant van een Chinese taal die het Wu of Wuyu wordt ik hou ook van jou in het chinees.

Een bijzonder voorbeeld is de dag geweest. De letters dui spreek je kort uit op de vierde toon.

Leer Ik hou van jou in het Chinees zeggen, met Chinese tekens of karakters, en de uitspraak.

EN NL. Om Ik hou van je te zeggen tegen een spreker van het Hakka gebruik je dit zinnetje, en niet de uitdrukking uit het standaard Chinees. Oftewel, ik hou voor altijd van je.

Dit is de beste manier om Ik hou van je te zeggen of te schrijven tegen iemand die Kantonees spreekt. Vrij vertaald betekent dit Ik ben verliefd op je. Hao is een derde toon en kaixin opnieuw twee klanken die je samen moet uitspreken bestaat uit twee eerste tonen dit houdt in dat je de kwik fit terneuzen telefoonnummer van je stem bij het uitspreken niet moet veranderen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   26.11.2020 03:31 Dunia:
   Ook in bepaalde delen van Hong Kong en Taiwan wordt het Hakka gesproken.

   30.11.2020 18:36 Maarten-Jan:
   Chinezen hebben een sterk geloof in de betekenis van nummers. Toevoegen aan favorieten.

   30.11.2020 14:46 Nathasja:
   Hoe dan ook, het is vandaag voor de meeste mensen een doodgewone zaterdag hier in Nederland. Het wordt gesproken in en rondom Shanghai.

  Ten anker

  Vond