• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Parkeren in arnhem centrum

Gegevens
Gemaakt door: 20.11.2020
Auteur: Driesje
Bekeken: 51

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Bij een aantal feestdagen zijn de tijden voor betaald parkeren aangepast. Afhankelijk van de automaat kunt u betalen met muntgeld vanaf 10 eurocent , pinnen of betalen met de creditcard. Bekijk op de interactieve kaart in welke gebieden in Arnhem u moet betalen wanneer u op straat parkeert.

Dat dachten wij ook niet. Echt interessant wordt het als je je een verdieping lager begeeft, waar je onder de winkelstraten door 36 historische kelders kan wandelen en zo een reis maakt door de geschiedenis van Arnhem.

Dat is de Arnhemse centrumring met uitzondering van het Airborneplein. Contact English MijnArnhem. Wandel onder een van de twee stadspoorten door naar de Rijnkade, waar je kunt kiezen uit een overvloed aan terrasjes en waar in de zomer zelfs een klein strandje ligt. Zoeken op deze trefwoorden.

Kom dan met de auto en parkeer in Q-Park Broerenstraat middenin het stadscentrum op loopafstand van je favoriete bezienswaardigheden.

Alleen noodzakelijke. Online betaalmethoden. Broerenstraat Broerenstraat. Deze ring loopt in 1 richting rond de binnenstad. En je pakt meteen de Steenstraat mee, want daar vind je de echte speciaalzaken.

 • Parkeren op straat Wilt u op straat parkeren? Bekijk op de interactieve kaart in welke gebieden in Arnhem u moet betalen wanneer u op straat parkeert.
 • In de hele binnenstad van Arnhem geldt betaald parkeren.

Handige links

Arnhem is niet alleen bekend om haar milieuvriendelijke trolleybussen. Resultaten op de kaart bekijken. Vanuit het CS wandel je zó de binnenstad in. Je kunt ons elke dag bereiken tussen en via Facebook of Twitter. Je kunt jouw fiets ook gratis parkeren bij diverse gratis stallingen.

Deze ring loopt in 1 richting rond de binnenstad.

Vanaf alle parkeergarages en parkeerterreinen loop je in een paar minuten naar de binnenstad! Om een laatste parkeren in arnhem centrum op de hele stad te werpen begeef je je met een panoramalift naar de top van de Eusebiuskerk, die - zij het in stijgers - trots boven de Arnhem uitstijgt. Als ze daarna nog energie over hebben ga je naar het aardvarken, street art en bijzondere historische monumenten. De binnenstad staat in het teken van gezellige kroegen en terrasjes, het icoon van Arnhem dat middenin de stad staat, parkeren in arnhem centrum.

Ook kunt u betalen met uw mobiele telefoon of gebruik maken van Stadsparkeren.

Parkeren Feestdagen

In het Nieuwe Kade kwartier en in Sint Marten gelden afwijkende tijden, deze vindt u op de parkeerautomaat.

Je kunt op deze plaatsen max. Afhankelijk van de automaat kunt u betalen met muntgeld vanaf 10 eurocent , pinnen of betalen met de creditcard.

Ook het nieuwe centraal station is inmiddels een bekend architectonisch icoon. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, toestemming voor het gebruik van cookies. Ook kunt u betalen met uw mobiele telefoon of gebruik maken van Stadsparkeren, parkeren in arnhem centrum.

Bekijk parkeergarages op de kaart. Bekijk onze privacy statement.

Deze groene stad aan de Rijn herbergt statige huizen van Indiëgangers, de laatste trolleybussen van Nederland, talloze geheime plekjes, een bijzonder station en 36 eeuwenoude kelders die onder de winkelstraten door lopen. Dag Tijd Donderdag en vrijdag Andere vragen? Deze ring loopt in 1 richting rond de binnenstad.

Deze groene stad aan de Rijn herbergt statige huizen van Indigangers, 7 dagen in de week, talloze geheime plekjes. Deze ring parkeren in arnhem centrum in 1 richting rond de binnenstad. Wil je op straat parkeren.

Openingstijden Transferium Gelredome Arnhem 24 uur per dag. Parkeer je auto in de parkeergarage Q-Park Broerenstraat voor een zorgeloze dag? In Arnhem kun je gratis parkeren bij het Gelredome. Op de milieuzone kaart is de begrenzing aangegeven.

Goedkoop parkeren in Arnhem?

Voor een momentje rust ga je naar het Sonsbeek park, waar jij even uitblaast en kinderen naar hartenlust rond kunnen rennen.

In het centrum staan parkeerautomaten, met een uitleg over de betalingswijze. Bij een aantal feestdagen zijn de tijden voor betaald parkeren aangepast. Bekijk parkeergarages op de kaart.

Contact Telefoon: Bezoekadressen Meer contactinformatie. Je kunt op deze plaatsen max. Op de centrumring worden deze parkeergarages met een parkeerverwijssysteem aangeduid inclusief het aantal vrije beschikbare plaatsen.

In het centrum van Arnhem zijn 3 parkeerterreinen die op donderdagavond, vrijdagavond parkeren in arnhem centrum in het weekend gebruikt kunnen worden voor een bezoek aan de binnenstad.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 05:57 Danice:
   Geen probleem!

   25.11.2020 02:40 Arthur:
   Ook kunt u betalen met uw mobiele telefoon of gebruik maken van Stadsparkeren.

   24.11.2020 12:44 Dieuwke:
   Afhankelijk van de automaat kunt u betalen met muntgeld vanaf 10 eurocent , pinnen of betalen met de creditcard. Via de aanrijdroutes vanaf de snel wegen kom je vanzelf op de centrumring.

  Ten anker

  Vond