• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Weer app iphone op ipad

Gegevens
Gemaakt door: 22.11.2020
Auteur: Marein
Bekeken: 515

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Verder staat Dark Sky in de VS bekend om zijn goede storm- en orkaan-waarschuwingen. Bekijk alle Apple iPad. Er is sprake van aanhoudende hitte.

Recent Zijn standaard AirPods anno nog een goede keuze? In de Weer-app kunt u de weersverwachting zoeken op plaatsnaam, postcode en luchthavencode. Ook die locatie voeg je gemakkelijk aan de Weer app toe. Over ons Contact Adverteren. Martin 19 augustus om Wat is de exacte naam voor de App, er zijn er zoveel die bijna allemaal dezelfde naam hebben.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws over iOS?

Een reactie toevoegen: Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ], weer app iphone op ipad. Publicatiedatum:   16 september Dark Sky Apple Dark Sky geeft erg nauwkeurige voorspellingen voor je precieze locatie. Als u een locatie uit de lijst wilt verwijderen, veegt u naar links over de locatie en tikt u camping la cote de nacre yelloh village 'Verwijder'.

Met de overname wil Apple waarschijnlijk zijn eigen Weer-app verbeteren. Sam Wal 14 oktober om peter JohnB Waarschijnlijk zijn jullie in het bezit van een iPad met wifi en een 3gs ondersteuning.

Met een gekleurd cirkeltje zie je in een oogopslag of het slim is om een paraplu mee te nemen. Wie weet al in iOS 14 , dat in juni wordt aangekondigd. Sam Wal 14 oktober om peter JohnB Waarschijnlijk zijn jullie in het bezit van een iPad met wifi en een 3gs ondersteuning.
 • Wat vind jij van zijn concept?
 • Lees hier hoe u met de Weer-app op de iPhone de weersverwachting voor uw huidige locatie en andere plaatsen kunt bekijken.

Beste iPhone weer apps voor iOS

Lees verder na de advertentie. Hoe waterdicht is mijn Apple Watch? Zon onder. Software iOS Hier adverteren - Advertise here.

 • Wil je appletips pushberichten ontvangen?
 • De weersvooruitzichten zijn ook terug te vinden als widget in het nieuwe iOS 5 berichtencentrum. Recent Zijn standaard AirPods anno nog een goede keuze?

Uitgelicht Weer app iphone op ipad Cadeauwijzer Reviews. Bureaublad automatisch opruimen met stapels. Erwin 19 oktober om Deze app zou onderdeel zijn van iOS5, hoe kan het dan dat ik hem niet heb op mijn iPad1 Wifi 3G. De app beoordeelt ook of het weer geschikt is om een rondje te gaan hardlopen, te barbecuen of naar het strand te gaan. Er is sprake van aanhoudende hitte.

Dark Sky Apple

Ik ga akkoord dat deze gegevens worden opgeslagen [ privacy ]. Digilike 21 januari om Haha ik zat me net suf te zoeken naar de weer widget op de iPad 2. Tekenlimiet:

Wanneer je op 'Meer informatie' tikt wordt de Weather. Met name ouderen en mensen met een chronische aandoening wordt geadviseerd maatregelen te nemen: drink voldoende, houd uzelf en uw woning koel. Echter vraag ik me af of het mogelijk is de weersinformatie van meerdere plaatsen weer te laten geven in het berichtencentrum? Seppe 10 mei om Het lukt ook niet op iPad versie 6.

Meer informatie over het maken en gebruiken van widgets op uw iPhone, weer app iphone op ipad.

Buienradar

Lees ook. Met de overname wil Apple waarschijnlijk zijn eigen Weer-app verbeteren. Tekenlimiet:

Safari Meldingen. Apple heeft de weer-app Dark Sky overgenomen. Dat is een mooie functie. Philip 19 augustus om Gaat dan ook eindelijk die app ook een iPad versie hebben.

Door een swipe vanaf de bovenkant van het scherm naar beneden te maken activeer je het berichtencentrum. Geen resultaten gevonden. Categorie: Het weer.

Meer informatie over het maken en gebruiken van widgets op uw iPhone. Hier en daar sneeuwbuien. De Weeronline app helpt je een handje.

Digilike 21 januari om Haha ik zat me net suf te zoeken naar de weer widget op de iPad 2. Check ons overzicht met actuele iPhone weer -apps. U kunt ook een andere locatie selecteren voor de Weer-widget.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   25.11.2020 21:44 Roumaissa:
   Apple nieuws. Nieuws Door Koen van Ekeren 31 maart 3 min.

  Ten anker

  Vond