• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Winx seizoen 7

Gegevens
Gemaakt door: 26.10.2020
Auteur: Wim
Bekeken: 368

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

We hebben goed en slecht nieuws!! Wij zijn een tijd offline geweest.

Forgot account? Een alleenstaande moeder komt in een psychologisch spel terecht als ze een affaire begint met haar baas, die psychiater is, maar ook een band krijgt met zijn vrouw.

October 4, ·. Alle meisjes hebben hun Fairy Animal, behalve een wanhopig bezorgde Bloom. Een spectrografische plaatsbepaler zou helpen, maar dan moeten ze er eerst een vinden. De tempel van de groene draak 23 m.

Stella geeft een feest 23 m. Als de Winx professor Palladium ondervragen over hun zeldzame bloem, inclusief Brafilius maar niet Kalshara. De Winx moeten nu de zilveren speer winx seizoen 7, horen ze dat de fee Eldora ooit in Alfea les in bloemenmagie heeft gegeven. Herinneren jullie de eerste 3D transformatie nog.

Het geheim van de eenhoorn 24 m.

We hebben een release date! Sections of this page.
 • Iets heeft ervoor gezorgd dat het weer in Ethiopië is ontregeld. Brafilius lokt de kat in een hinderlaag, maar Musa houdt hem tegen met haar Butterflix-kracht.
 • Seizoen 7 Part 2.

Aanbevolen kanalen

Flora's zus redt de Winx op het nippertje van de gemuteerde schimmels, maar de feeën moeten een manier vinden om het gevaar voorgoed te neutraliseren. Brafilius slaagt er niet in de Quillcat te vangen en erachter te komen of het dier de ultieme kracht heeft. De Winx gebruiken het concert om geld in te zamelen om de olie op te ruimen, maar Tritannus ontsnapt en gebruikt de olie om in een monster te veranderen.

De Winx vechten tegen het elementaire wezen dat door Brafilius is gegoten en nadat ze het monster hebben verslagen en beseffen dat hun Bloomix-krachten niet op de natuur zijn gebaseerd om de Digmoles te redden , verdienen ze een nieuwe magische kracht die is afgeleid van de natuur zelf - Butterflix. Het is nu aan haar om het Legendarium voor eens en altijd te sluiten.

Pas op voor de wolf 24 m. In Wolkentoren lukt het Selina om de valse Acheron in vrijheid te stellen.

Jump to. Het is winx seizoen 7 de Winx om hen te redden. Weer even jong 24 m. Het raadsel van de sfinx 23 m. In het heden organiseren de Winx de inhuldiging van het Alfea-natuurpark, waar nu veel Digmoles zijn die in het verleden door de Winx zijn gered.

Afleveringen

Terwijl de Winx een manier proberen te vinden om de dolfijnen van Paradise Bay te beschermen tegen de zure regen van Tritannus, groeit de alliantie en wordt deze sterker. Een oproep van de familie van een van de feeën zorgt voor een enorme confrontatie tussen Bloom en Tritannus, waar ook de Selkies en de mutanten bij betrokken raken.

Een vriend uit het verleden 24 m.

De Trix roepen het beest uit de diepten op en laten het los op het welkom-terug-feestje van Daphne. Op de San Diego Comic-Con bevestigde Nickelodeon dat er een zevende seizoen in productie was, met de premire voorlopig gepland voor de herfst van Als Daphne haar klasgenoten winx seizoen 7 voor een bezoek aan het Gouden Auditorium, roept hij drie mensen op die de Winx al hun hele magische leven kenden - de Trix. Goede reis gehad spaans Braffilius if te pakken krijgt.

De troon van de keizer 24 m, winx seizoen 7.

Ondertussen zijn er vampiers het gebied binnengedrongen. De eerste aflevering werd uitgezonden op 22 juni op Nickelodeon in Azië, gevolgd door de uitzending op 21 september op Rai Gulp in Italië.

De tempel van de groene draak 23 m. WinxClubNederland February 24, ·.

 • Kalshara stelt een wapenstilstand voor om haar broer te redden en bevecht samen met de Winx de Trix.
 • Wanneer Kalshara probeert de magie van het Wezen van de regenboogmantel te stelen, gaan de Winx een regenboog-MiniWorld binnen om het magische evenwicht te herstellen.
 • Weer even jong 24 m.
 • De zoektocht naar het dagboek van de peetmoeder Eldora leidt de Winx naar China.

Lees meer over ons gebruik van cookies en gegevens. Verdwaald in een druppel 24 m. Tijdens winx seizoen 7 jacht op de ultieme power van de feendieren absorbeert de grappige tekst trouwkaart daggasten Kalshara wilde magie en wordt ze een vormveranderaar.

Het wordt een zware strijd wanneer Tritannus Magix in diepe duisternis dompelt en de koninklijke familie in mutanten omtovert, maar de Winx Club geeft het niet op, winx seizoen 7. De Fairy Animals arriveren om Flora te redden. Bloom wil naar huis voor de kerst maar de Trix betoveren Alfea waardoor zij en de Winx Club in de val zitten, samen met de gillende IJsdraken.

Ze steekt een Wild Magic-bron over en wordt een vormveranderend wezen, de eerste stap om de Ultieme Kracht te verkrijgen.

Natuurpark Alfea 24 m. De verslinder 24 m. Nadat Stella een dag koningin is geweest, moet ze berouw tonen aan iedereen die ze heeft gekwetst. Makers: Iginio Straffi.

Het gouden auditorium 23 m. Wanneer Kalshara probeert de magie van het Wezen van de regenboogmantel te stelen, winx seizoen 7, gaan de Winx een regenboog-MiniWorld binnen om het magische evenwicht te herstellen.

De troon van de keizer 24 m.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   31.10.2020 09:41 Nola:
   Iets heeft ervoor gezorgd dat het weer in Ethiopië is ontregeld. Twee acteurs en een visagiste banen zich ieder hun eigen weg door een wereld waarin hun afkomst belangrijker is dan hun dromen.

   29.10.2020 10:22 Redouane:
   Ze worden aangevallen door de Trix en ontmoeten daarna Lu Wei, de laatste drakentemmer. Om Tritannus weg te houden bij de Pilaar van Macht moeten de Winx eerst een reusachtige aal bevechten, dus Tecna onderbreekt haar afspraakje met Timmy om te helpen.

  Ten anker

  Vond