• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Ziggo ca certificaat selecteren

Gegevens
Gemaakt door: 28.02.2021
Auteur: Hanke
Bekeken: 90

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Sander Ziggo. Door verkeerde inlichtingen heb ik een Wifi spots certificaat Windows Phone Ziggo gedownload welke waarschijnlijk automatisch is genstalleerd ,echter mijn toestel is Android 7!! Na bezoek Winkel 3 uur mee bezig geweest,geen resultaat!

Mvg schorpioen40 Update aarie25 zei:. Waarom heb ik een aparte gebruikersnaam en wachtwoord voor Wifispots? Samsung Android 8. Ik lees dat jullie graag willen weten hoe je een CA Certificaat door gebruiker genstalleerd kunt verwijderen op een Android systeem. Onder Instellingen en dan vervolgens Beveiligingen kan dat.

Deze kom je vanzelf tegen in het stappenplan, ziggo ca certificaat selecteren. Opnieuw het stappenplan van BSP doorlopen, en dan werkt het prima. Lid geworden 18 sep Berichten Hoe kan ik deze verwijderen,want als ik de goede wil downloaden krijg ik de melding dat het certificaat is genstalleerd!

Ik heb een nieuwe telefoon, een Wileyfox Swift 2x. Alles over?

CER is schijnbaar op alternative plekken te downloaden. Kan kiezen uit niet valideren en systeemcert.
 • Het Wifispots netwerk en je privénetwerk zijn totaal van elkaar gescheiden.
 • Groet, Sander. Je hoeft je niet druk te maken dat mensen meekijken als je Wifispots gebruikt.

Registreren

Dit lukt echter niet. Gebruikers van Wifispots krijgen een apart IP-adres. Verder graag gedaan hoor. Bevat de gebruikersnaam géén acht cijfers of start het niet met de letter 'm' gevolgd door zeven cijfers? Samsung Android 9.

 • Heb je nog andere apparatuur?
 • Dit lukt echter niet. De Wifispot netwerken zijn op een slimme manier met elkaar verbonden.

Nadat ik het certificaat had geinstaleerd kon ik deze inderdaad ook kiezen onder Ziggo ca certificaat selecteren. Hoe kan ik deze verwijderen,want als ik de goede wil downloaden krijg ik de melding dat het certificaat is genstalleerd, ziggo ca certificaat selecteren. Je 2e antwoord is toch voor Win7?. Voordelen van Wifispots. Selecteer je apparaat. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het hoe paren goudvissen om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Hoe werken Wifispots?

Hoop dat je betere hulp krijgt Bedankt voor de geboden hulp. Na wat zoekwerk kwam ik deze link tegen. Helpdesk Ziggo heeft mij verkeerd genformeerd vandaar het verkeerde certificaat!

Ja Nee. Bestand scannen voor virussen Sorry, ziggo ca certificaat selecteren, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Succes gr Rob. Aarie25 Moderator Forumleiding.

Delen Tweet Delen Delen. Kunnen gebruikers van Wifispots op mijn privnetwerk. Zeker geen Sony of Huawei met Android 7.

Problemen met Wifispots

Of je gebruikt een verbinding zonder 't certificaat die dan niet privé is. Deze gaan we in Mijn Ziggo opzoeken. Het voorkomt dat je met een nep Ziggo Wifizender contact maakt. Vanaf hier kun je het stappenplan weer oppakken. Het bleek dat het al een cer.

Ik heb een Nokia 6 met android 7, ziggo ca certificaat selecteren. Znder extra kosten  - je krijgt Wifispots standaard bij je internetabonnement. Wie heeft het laatste woord. Wat nu?. Dit heb je nodig om Wifispots in te stellen. Welke apparatuur heb je restaurant de la mar theater amsterdam TV te kijken. Schakel ik CA certificering uit dan maakt hij wel contact met wifispots maar dus zonder certificaat en naar het lijkt met een iets krappere ontvangst.

Dat komt omdat je eigen wifi-netwerk een veel sterker signaal uitzendt dan je Wifispot. Bijvoorbeeld bij vrienden thuis, bij ziggo ca certificaat selecteren klant op kantoor of in het winkelcentrum.

Kies het merk of besturingssysteem van je apparaat

Registreren Heb je al een account? Zodoende kan ik de Wifi Hotspot niet installeren. Instellingen overige besturingssystemen.

Hallo ik heb nog steeds hetzelfde probleem. Zo lees je alle aanwijzingen in dit stappenplan op het ene scherm en installeer je Wifispots op je smartphone of tablet op het andere scherm. Samsung Android 8.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   10.03.2021 04:09 Lok:
   Voordelen van Wifispots. Gebruikers van Wifispots krijgen een apart IP-adres.

  Ten anker

  Vond