• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

De pil en toch zwangerschap

Gegevens
Gemaakt door: 23.10.2020
Auteur: Clemens
Bekeken: 828

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Of neem gewoon het doosje of de bijsluiter mee van de pil die je nu neemt. Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag.

Niet bij elke vrouw komt de mentruatiecyclus meteen op gang na pilgebruik. Een ongewenste zwangerschap bij vrouwen die anticonceptie gebruiken, ontstaat meestal doordat de pil of een condoom verkeerd gebruikt worden. Je kan op elk moment stoppen met de pil. Daarna ben ik wel drie of vier keer gewisseld naar een sterkere pil. Ontzettend veel geluk met je wondertje en ik heb diep respect voor je! Als je overtijd bent, kan het zijn dat je zwanger bent. De pil is een zeer betrouwbare anticonceptiemethode.

Als je een strip hebt met 28 pillen hebt, dan heb je geen stopweek. Ik ken verschillende mensen d. Meer lezen:. Zoek een geboortekaartje uit Bekijk de voorbeelden en ontdek het leukste geboortekaartje voor jou. Ik ben in 6 jaar tijd de pil en toch zwangerschap van pil gewisseld en heb altijd een standaard pil gehad.

Onderwerp: De pil en zwangerschap Jo Slikte 2 weken de pil en al onveilige seks gehad.

 • Meld je aan Geef hier je reactie op dit artikel Deel het artikel via Facebook of Whatsapp Lees meer interessante artikelen op onze site, zie.
 • Wat is de pil?

Hoe werkt de pil?

Bij sommigen is dit zo uitgesproken dat ze zelfs elke maand in de pilvrije periode terug even afvallen. De mate waarin de pil betrouwbaar is hangt ook sterk af van het correct gebruik. Alvast veel geluk toegewenst X! De gebruikte url is ongeldig.

Registreer je gratis!

 • Sowieso verdwijnt dit extra kilootje water als je stopt met de pil. De bijwerkingen verdwijnen meestal spontaan.
 • Je kan op elk moment stoppen met de pil. De pil bevat 2 kunstmatige hormonen: oestrogeen en progestageen.

Heeft de pil invloed op je de pil en toch zwangerschap. Ik vraag me af of je zwanger kan zijn wanneer je wel ongesteld wordt tijdens de stopweek van je pil! De kans op het vergeten van een nieuwe strip is ook veel lager. De pil neem je dagelijks in op hetzelfde tijdstip. Maar dat risico is klein en hangt ook af van een aantal persoonlijke risicofactoren.

Betrouwbare anticonceptie

We willen graag dat onze websites en apps zo relevant mogelijk voor je zijn. De pil neem je dagelijks in op hetzelfde tijdstip. Ik zei dat ik mij toch wel zorgen maakte en naar de drogist reed om een test te halen. Uitslag online zwangertest ».

Een ongewenste zwangerschap bij vrouwen die anticonceptie gebruiken, ontstaat meestal da vinci college leiden open dag de pil of een condoom verkeerd gebruikt worden. Je last ook best een stopweek in van maximum 7 dagen als je een doorbraakbloeding krijgt. Dit product is al toegevoegd aan je vergelijk-lijst.

Allereerst natuurlijk van harte gefeliciteerd met jouw wondertje? Dat klopte, de laatste pilsoort die ik had ging juist erg goed. Niet genoeg pillen mee op vakantie? Afbeelding toevoegen, de pil en toch zwangerschap.

Hoe betrouwbaar is de pil?

Meer van Opinie. Je krijgt die korting als je voorbehoedsmiddelen koopt in de apotheek. Op anticonceptie vergeten wordt per soort pil aangegeven wat je moet doen als je je anticonceptie bent vergeten. Bij de meeste vrouwen komt de eigen cyclus vrij vlot op gang. Dit onderwerp vind je terug in de zwangerschapsupdate van week 2.

Je kan ook op een ander moment starten? Bij de meeste vrouwen komt de eigen cyclus vrij vlot op gang, de pil en toch zwangerschap.

Afbeelding toevoegen. Doe een soa-test bij je huisarts voor je zonder condoom vrijt. Meld je aan. Er zijn ook situaties dat de pil minder betrouwbaar is. Zwanger raken na de pil Als je aan de pil bent en je wil graag zwanger raken, dan kan dat direct nadat je bent gestopt met de pil!

Overtijd en negatieve test ». De pil is een zeer betrouwbaar anticonceptiemiddel. Herinner je dokter eraan dat je de pil gebruikt zodat hij of zij daar rekening mee kan houden bij het voorschrijven van geneesmiddelen.

Je wordt niet ongesteld in de stopweek, maar krijgt wel een bloeding.

Als dit eenmaal in je ritme zit vergeet je hem echt niet zomaar. Daarna neem je een aantal placebo pillen. Vraag naar de voordelen en voorwaarden bij jouw ziekenfonds.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   27.10.2020 10:12 Abigail:
   Ik en de pil blijven geen goede combinatie dus nadat ik na de geboorte van R.

   24.10.2020 12:18 Buddy:
   Hoe merk je dat en wat moet je dan doen? Sandra de Kuiper 30 , inmiddels bevallen van haar eerste kind.

  Ten anker

  Vond