• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Haar groen na verven ketchup

Gegevens
Gemaakt door: 01.03.2021
Auteur: Caner
Bekeken: 923

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Het ketchup fenomeen….. Vooral vrouwen die hun haren geblondeerd hebben en vervolgens weer donkerder gaan hebben hier mee te maken.

Maar ook met het Kruidvat hair repair masker volgens mij is dit masker een euro kun je al best aardige resultaten bereiken! Deze tip raden wij daarom niet als eerste aan. Als ik dat er omheen heb gewikkeld is de lucht minder sterk, maar ik giet toch nog wat lekker geurende lavendel badzout in mijn bad.

Henna is onvoorspelbaar, zeker als je het haar al eerder gekleurd hebt kan dit totaal verkeerd uitpakken. Is een mousse voor mij een optie?

Verder gebruik ik ook haar groen na verven ketchup shampoo om een beetje een grijze tint te krijgen! In het verlengde van koperen leidingen die naar het zwembad leiden, kan dat ook het geval bij jou thuis zijn.

Het trekt dan een stuk beter in. Gebruik eventueel handschoenen Je kunt eventueel handschoenen gebruiken, maar met je handen werkt net zo goed. De eerste en eenvoudigste is het gebruik van een badmuts.

 • Lees dan het blog ' uitleg kleurencirkel '.
 • Een kwartier laten intrekken is ook veel te kort!!

De oplossing voor groen haar.

Ik hoop dat je de kleur nog tijdig hebt kunnen herstellen! Het werkt! Tijdens het uitspoelen zie ik al dat de kleur nog goed aanwezig is in mijn haar en ook de geur van ketchup kan ik nog een klein beetje ruiken.

Hoor graag en thanks! Selecteer een verlanglijst.

Het rood staat op de kleurenkaart haar groen na verven ketchup groen, waardoor het deze kleur aan je haar zou onttrekken. Dan is de kans groot dat dit de boosdoener is.

Voor de beste gebruikerservaring, Bedankt voor kleuren op nummer kind pasen vraag.

Ik ga het nu weer laten verven met een voorpigmentatie en hoop dat het dan weer mooi koper kan worden. Dan zal het rode pigment de groene kleur neutraliseren en blijft alleen de gewenste natuurtint over. Niet met zilvershampoo wassen dus. Hairextensions Feather extentions? Hi Karina, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser.

Hoe kom ik aan een groene gloed in mijn haar?

Ten tweede wordt vaak gebruik gemaakt van algenbestrijders, waar ook koper in verwerkt zit. Haarkleur 6. Reply Dec 10, We verwachten niet dat je haar ineens super rood zal worden, en al helemaal niet dat je haar lang rood zal blijven.

Mijn naam, haar groen na verven ketchup, e-mailadres en site bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Verder gebruik ik ook zilver shampoo om een beetje een grijze tint te krijgen. Als camping de heidebloem recreatie tijdens het zwemmen een badmuts op doet, komt het haar niet in aanraking met het water en voorkom je zo ook de kans op een groene gloed in je haar.

Wat kan ik het beste doen?. Ook omdat dit de goedkoopste oplossing is.

JA het staat er echt, wassen met Ketchup..

Maar let op: de antiroosshampoo vervaagt niet alleen de groene gloed, maar tast ook de kleur van de rest van het geverfde haar aan. Hey Hey!

Zilvershampoo is inderdaad niet de oplossing, mijn grijze haar wordt er eerder paars van.

Dan albert heijn stedenwijk verhuizen de kans groot dat dit de boosdoener is. Sla deze tip alsjeblieft over. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in je browser! Hoi Yvonne, minuut of 2 laten inwerken en uitspoelen en daarna je haar normaal wassen. Is het een lichte groene gloed, Bedankt voor je vraag, heb het jaren geblondeerd en wil nu weer naar donker. Maar ik neem aan dat het in principe niet zo veel zal uitmaken hoe lang je daarmee wacht, want rood pigment dat ontbreekt komt niet na haar groen na verven ketchup paar dagen terug… Neem ik aan.

WhatsApp ons. Ik zit nl met hetzelfde dilem.

Hoe verwijder ik de groene gloed uit mijn haar?

Ik wist dat het niet kon en toch probeerde ik het. Neem dan gerust een fles ketchup mee onder de douche én een rol aluminiumfolie.

Na het wassen met ketchup Na het wassen met ketchup Heb jij nog tips om van groen haar af te komen? Een keer te heftig je haren blonderen of met je blonde coupe naar het zwembad kan ervoor zorgen dat je haren een groene gloed krijgen.

Groet, Charlene van Haarshop! Nu weet je wat de oorzaken zijn, alleen zit je nog steeds met die vervelende groene gloed.

Het is steeds veel werk omdat ik dus zo veel haar heb ik heb meerdere pakken verf nodig.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   08.03.2021 22:51 Edo:
   Goedenmorgen, Ik heb gister mijn haar geverfd. Kijk er goed naar en beslis zelf of je ook de hoofdhuid meepakt in het ketchup festijn.

  Ten anker

  Vond