• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Spotnet werkt niet meer na update

Gegevens
Gemaakt door: 21.11.2020
Auteur: Joram
Bekeken: 973

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Duken Posted September 26, Show More. Ik heb daar toen de firewall regels van Spotnet én sabnzbd uitgegooid en Spotnet opnieuw opgestart.

Weet iemand hoe dit komt en hoe ik het op kan lossen? Ook SpotLite voor Windows heeft vele voordelen, probeer het! Dubbele klik op het bestand hosts. Als ik de spot echter wil openen blijft deze bezig met ´spot aan het openen´ en gebeurt er niets. Waar en hoe kan ik nu Spotnet er weer opzetten. Buiten is het Feest. Nadat je boven staande hebt gedownload wees er zeker van dat SpotNet afgesloten is.

Zoals ik de lijst doorneem zie ik zo gauw niet iets wat gerelateerd kan zijn aan Spotnet of Usenet:. Bij het starten van Spotnet of het werken in Spotnet komt de foutmelding op "Spotnet werkt niet meer"!

NET Framework 4 weer installeren. Echter als ik dit wil doen krijg ik de melding: Er loopt al een instantie van Spotnet. Wat kan het zijn, weet jij dit euvel al om het te verhelpen.

Op de harde schijf.
 • Dit probleem lijkt alleen voor te komen met spotnet 1.
 • By maitre60 Started 11 hours ago. Waar en hoe kan ik nu Spotnet er weer opzetten.

Spotnet Kan geen verbinding maken, maximaal aantal verbindingen is bereikt

Popular Posts Nednaz March 23, Geef een reactie Reactie annuleren. Ik heb windows 7 opnieuw geïnstalleerd en wil spotnet er weer Opzetten alles gaat goed totdat spotnet reacties gaat ophalen dan loopt Ie vast of hij geeft aan fout ken geen headers ophalen. Go to topic listing. Zo als Spotnet kan geen verbinding maken. Voor en na-delen van het programma Installatie in woord en beeld Configuratie en tips van Spotnet 2.

Dit kan enige tijd duren auto kopen site duitsland van uw internet snelheid.

En advertenties af te stemmen op uw voorkeuren! Inhoud toon! Heb de update KB verwijderd. Indien het probleem zich sinds kort voordoet, kun je wellicht gebruik maken van Systeemherstel.

Link to post Share on other sites!

Join the conversation

Duken Posted June 8, Nieuwste Oudste Meest gestemd. Bij het gebruik van Spotnet 2. Dit komt omdat de download die jij wilt downloaden hoogstwaarschijnlijk is verwijdert van usenet.

Had bovenstaande niet gelezen gaat het gelijk proberen. Posted June 9, Heb je ook die memoryfix geprobeerd. Netframework4 verwijderd. Posted June 11, Ik heb 2 accounts genomen zodat de downloads elkaar niet in de weg zitten.

Als ik de spot echter wil openen blijft deze bezig met ´spot aan het openen´ en gebeurt er niets. Heb een accountje aan gemaakt maar ik weet niet Hoe ik die reacties vanaf daar moet ophalen.

Een spot is iets wat een andere gebruiker op Usenet heeft gevonden of zelf geüpload en netjes in de juiste categorie geplaatst. Even voorstellen.

 • Zijn je login gegevens van je nieuwsserver enzo wel goed ingevuld?
 • Nu er voor zorgen dat KB niet weer automatisch wordt geïnstalleerd.
 • Heb wel verbinding maar kan niet op internet.
 • In norton heet de functie niet realtime scanning maar File system auto protect.

I hope that someone wil read this and give me an email. Je zal geen versie nummer verschil zien in SpotNet zelf, spotnet werkt niet meer na update. Ik hoop zo dat ik via dit forum een oplossing vind. Of je deelt je account met iemand anders. Wie kan mij helpen wat ik moet doen. Mijn voorkeur gaat uit naar een Spot overzicht met details. Zoals ik de lijst doorneem zie ik zo gauw niet iets wat gerelateerd kan zijn aan Spotnet of Usenet:.

Misschien dat daar een oplossing meerdere grafieken in 1 grafiek excel zit. Het wordt aangeraden je oude Spotnet 1.

Dubbelklik op de film als deze gewenst is zodat de spot wordt geopend en worden gedownload.

In SpotNet krijg ik de melding “Server Timout” hoe los ik dit op?

Show More. Only 75 emoji are allowed. Is uw probleem hiermee opgelost? Aanbevolen is om Spotnet 2.

Heb wel verbinding maar kan niet op internet. Made in Italy? Downloaden werkt dus weer helemaal naar wens.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   23.11.2020 21:00 Louka:
   Want Norton blijft narrig doen en haalt de loader meteen weg. I hope that someone wil read this and give me an email.

   22.11.2020 20:08 Sharonna:
   Nieuwe versies bevatten verbeteringen en oplossingen.

   23.11.2020 08:58 Tamarah:
   Danosje 0 Posted June 12,

  Ten anker

  Vond