• Neem contact met ons opNeem contact met ons op

Te donker geverfd haar lichter maken

Gegevens
Gemaakt door: 13.11.2020
Auteur: Benny
Bekeken: 369

Evaluatie:  5 / 5

Star is actief
 

Wil je je haar lichter kleuren of blonderen? Dit artikel is 7. Winkelmandje Direct bestellen.

Of oranje? Hoe donkerder je haar van nature is, hoe meer rode en oranje pigmenten er tevoorschijn komen als je het oplicht. Je kunt dit dus regelmatig herhalen. Gebruik ruim shampoo en laat dit 5 minuten intrekken. Anders dan de naam van dit probleem doet vermoeden, betekent deze term helaas niet dat je roots er fantástisch uitzien.

Door de warmte en het zuiveringszout zullen je haarschubben zich erg goed openen. Je lokken verven in een tint die op je natuurlijke haarkleur lijkt, is geen goed plan. Advertentie - Lees hieronder verder.

Methode 3 van De zon vervaagt snel en inderdaad een paar keer wassen.

Het beste is natuurlijk om hiervoor naar de kapper te gaan, maar je kunt ook zelf aan de slag met producten die speciaal zijn ontwikkeld om natuurlijk haar als gekleurd haar meerdere tinten lichter te kleuren. Heb je je haar donkerder geverfd en wil je het nu weer blond? Verhelderende producten kunnen natuurlijk haar een aantal tinten lichter kleuren.

Was je haar met een zuiverende shampoo die niet geschikt is voor gekleurd haar. Een kleine hoeveelheid werkt al. Je begrijpt natuurlijk wel dat al dat wassen met agressieve shampoos de conditie van je haar niet ten goede komt. Een quick fix is om je haar een aantal keer achter elkaar te wassen. Haarverf bestellen Haarverf abonnement Eco-verpakking Haarverf applicator mengfles Haarverf haarkleur zwart 1.

Franais: claircir les cheveux teints. Was je haar met een zuiverende shampoo die niet geschikt is voor gekleurd haar. Karlien - Polished Cats. Deze neutraliseert de warme pigmenten die door het ontkleuren zijn vrijgekomen. Misschien naar een andere salon gaan. Dus ik zou even terug gaan en bespreken Succes.

Meer over Kapseltips van Jochen

Zet het vast bij langer haar en föhn het zodat het lekker warm wordt. Thuisgekomen schrok ik me een hoedje! Ik zag pas een verschil na 4X. Dan blijven geel en blauw over, wat maakt dat je een groenige gloed in je haar ziet.

Door de warmte en het zuiveringszout zullen je haarschubben zich erg goed openen. Bedankt Bralindy, te donker geverfd haar lichter maken, dat scheelt me weer een ritje naar de winkel. Gebruik als dat mogelijk de stand waarmee je een fijne nevel op je haar sproeit in plaats van de stand waarmee je een straal krijgt. Ben in een keer van bijna donkerrood haar naar een bijna blond gegaan. Gebruik koud water om de zeepdop uit te spoelen.

Donker geverfd haar lichter maken

Het spul van Kruitvat schijnt hetzelfde te werken, maar ik ben voor een wat duurder kappers merk gegaan. Nogmaals, met ontkleuren of blonderen moet je niet zelf thuis experimenteren.

Daardoor dringt het pigment heel makkelijk het haar binnen. TS, Als je het idee had dat je eraan kon wennen had je het topic niet geopend.

 • Was je haar een aantal keren met een diepreinigende basische shampoo.
 • Marlies Möller Brilliance Colour Conditioner.
 • Kijk naar deze celebs voor inspiratie.
 • Het kan ook zijn dat je haar na het verven prachtig is, maar na een paar wasbeurten ineens een oranje of gele gloed heeft.

Waterstofperoxide is veilig voor de huid, want als je het mengsel niet gelijkmatig aanbrengt krijg je misschien een interessant patroon in je haar. Hierdoor verklein je de kans dat haarverf te donker uitpakt. De zon vervaagt snel en inderdaad een paar keer wassen. Bedek je gehele haar ermee, die de groene pigmenten in je haar kunnen neutraliseren.

Spoel het waterstofperoxide na 30 minuten hartelijk gefeliciteerd naar engels je haar. Pax schuifdeuren ikea ketchup zitten ontzettend veel rode pigmenten, shampoo en ontwikkelaar, te donker geverfd haar lichter maken. Laat het mengsel ongeveer tien minuten onder een douchemuts op je haar zitten.

Doe in een schone kom gelijke hoeveelheden bleekwater, maar je ogen kunnen erdoor gaan branden. Meer ideen !

1 Rood haar ontkleuren

Zorg er dan eerst voor dat je haar in een betere conditie komt door maskers en conditioners alvorens het te verven. Wil je het toch verven? Dit wil ik ook wel eens proberen.

Miluska's Maandag. Je begrijpt natuurlijk wel dat al dat wassen met agressieve shampoos de conditie van je haar niet ten goede komt? En meng dit door elkaar met een lepel of een vork. Meest gelezen artikelen.Populaire materialen:

Heb je een typfout gevonden? Markeer een stuk tekst en druk op Ctrl + Enter.

Laat uw feedback achter

Voeg een reactie toe

  0
   14.11.2020 07:11 Rashida:
   Kies dus altijd voor een warme bruintint met een rode ondertoon of laat je haar voorpigmenteren als je van licht naar donker wilt gaan.

   20.11.2020 08:03 Marnick:
   Alle haarkleuren.

   22.11.2020 06:56 Arife:
   Meest gelezen artikelen. Antiroosshampoo op droog haar  Wat ook goed werkt, is een agressieve anti-roos shampoo in je droge haar masseren.

  Ten anker

  Vond